Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Πρώτη φορά είδαμε τον ΠΑΣ ντυμένο στα πράσινα και μαύρα!

Πρώτη φορά είδαμε τον ΠΑΣ σε επίσημο αγώνα με φανέλες πράσινου και μαύρου χρώματος. Λαχανί για την ακρίβεια..... (ΦΩΤΟ thrakisports.gr)


Δεν ξέρουμε με ποια λογική ή με ποιους όρους (αν υπάρχουν) γίνεται η επιλογή των φανελών, αλλά ειλικρινά πιστέψτε μας, πρώτη φορά στα 30 χρόνια που καλύπτουμε το ρεπορτάζ, είδαμε τον ΠΑΣ να αγωνίζεται με φανέλες που κυριαρχούσε το πράσινο (λαχανί για την ακρίβεια) και μαύρο χρώμα και το μπλε με το άσπρο που είναι τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας να είναι μόνο στο σήμα.

Σε πολύ κόσμο δεν άρεσε να βλέπει τον ΠΑΣ με φανέλα πράσινου και μαύρου χρώματος, σαν να ήταν κάποια άλλη ομάδα και όχι ο ιστορικός «Άγιαξ της Ηπείρου» που εκ παραδόσεως φορούσε τα μπλε και τα άσπρα. Είπαμε ότι το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό, πολλά πράγματα αλλάζουν, αλλά προς Θεού μη αλλάξουμε και τα χρώματα της ομάδας!
Δεν ξέρουμε αν υπήρχε πρόβλημα να φορούσε και ο ΠΑΣ τις ίδιες φανέλες που φόρεσε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στην Κομοτηνή λόγω των ριγωτών φανελών που είχε ο Πανθρακικός, που θα μπέρδευαν κυρίως τον διαιτητή, αλλά αυτό θα πρέπει να το φροντίσουν ώστε και οι δεύτερες και τρίτες στολές της ομάδας να είναι σε μπλε και άσπρο φόντο λόγω παράδοσης και ιστορίας και να μη φοράνε φανέλες που δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορία της ομάδας.
Καλοπροαίρετη η παρατήρηση και δεκτική η στήλη σε κάθε διευκρίνιση αν κάπου είναι λάθος στις θέσεις της.

Β.Γ.