Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

LIVE Παναιτωλικός - ΠΑΣ 3-1 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

Κάντε ανανέωση της σελίδας υπάρχει συνεχής ενημέρωση

Παρακολουθείστε την εξέλιξη του φιλικού αγώνα Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννινα από το γήπεδο του Αγρινίου. Είναι η άτυπη ρεβάνς από το ματς που έγινε στα Γιάννινα όπου ο Παναιτωλικός είχε κερδίσει 1-0.



Ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται στο γήπεδο. Είναι το πρώτο ματς του Παναιτωλικού στο "κλουβί" και παρουσιάζει ενδιαφέρον. Το γήπεδο είναι καθαρά ποδοσφαιρικό με άμεση επαφή των φιλάθλων με τον αγωνιστικό χώρο.

Στους δρόμους του Αγρινίου είδαμε και κάποια αυτοκίνητα με Γιαννιώτικες πινακίδες. Τώρα αν είναι για το ματς δεν το γνωρίζουμε.


Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε τον ΠΑΣ σε ένα σύστημα 4-2-3-1 δηλαδή με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, δεξιό αμυντικό τον  Ντάσιο, αριστερό  τον Στρούνα, στο κέντρο της άμυνας τους Τζημόπουλο, Μιχαήλ, αμυντικά χαφ τους Λίλα, Τσουκαλά, κεντρικό χαφ τον Τσάβεζ, δεξί χαφ τον Κρητικό, αριστερό τον Κοροβέση και εροωθημένο κυνηγό τον Ίλιτς.

Με 4-2-3-1 παρέταξε τον Παναιτωλικό και ο Μάκης Χάβος. Γκολκίπερ ο Ράφαελ, δεξιός αμυντικός Κουτρομάνος, αριστερός Κέβιν, στόπερ Κούσας, Μαλεζάς, αμυντικά χαφ Γοδόι, Παπουτσιγιαννόπουλος, κεντρικό χαφ Μαρτίνες, αριστερόα χαφ Κάπελ,  δεξιός Βιγιαφάνες και προωθημένος κυνηγός Άλβες.

3': χλιαρό σουτ Άλβες άουτ.

8': Διπλή απόκρουση του Βελλίδη σε σουτ του Άλβεζ από καλή θέση μέσα στα καρέ.

18': Ο Ίλιτς μπήκε στα καρέ, έστρωσε τη μπάλα στον Κοροβέση αλλά απέκρουσε σε κόρνερ ο Μαλεζάς.

21': Το γκολ για τον Παναιτωλικό όταν από μακριά ο Κέβιν έκανε τη σέντρα, δεν μπόρεσαν να ανακόψουν οι αμυντικοί του ΠΑΣ βρέθηκε στην πλάτη τους ο Άλβες που με πλασέ από πολύ κοντά έκανε το 1-0.

22': Νέα καλή στιγμή για τον Παναιτωλικό όταν έφυγε από δεξιά ο Βιγιαφάνες, έκανε τη σέντρα πάνω στη μπάλα βρέθηκε ο Άλβες που πλάσαρε συρτά άουτ. 

25': Δυνατό σουτ του Βιγιαφάνες βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΣ και έφυγε άουτ. 

36': Το 2-0 για τον Παναιτωλικό με κοντινό σουτ του Μαρτίνες μέσα στην περιοχή μετά από καλή πάσα που έγινε από τον προωθημένο Κάπελ. 

43': Σαν σε... προπόνηση το 3ο γκολ για τον Παναιτωλικό όταν ο Κάπελ έκανε τη σέντρα από αριστερά στην καρδιά της άμυνας, η άμυνα δεν φάνηκε καν να αντιδράσει, δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Βελλίδης και με το στήθος του ο Άλβες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-0.

Κακή εικόνα του ΠΑΣ στο α' ημίχρονο, τον κατάπιε στην κυριολεξία ο πολύ καλός Παναιτωλικός που είχε την πλήρη επικράτηση. Και η απλή ανάγνωση του φιλμ των φάσεων δείχνει και την εικόνα του παιχνιδιού. Για να δούμε τι αντιδράσεις θα υπάρξουν στο β΄ημίχρονο. 

57' :Κίτρινη κάρτα στον Μιχαήλ για σκληρό μαρκάρισμα στον Βιγιαφάνες. 

Περίπου 2500 είναι οι φίλαθλοι που παρακολουθούν το παιχνίδι χωρίς να λείπουν τα ειρωνικά σχόλια για τους παίκτες του ΠΑΣ.

Μετά την αλλαγή του Ντάσιου, δεξιός αμυντικός παίζει ο Στρούνα, αριστερός ο Μιχαήλ και στόπερ Τζημόπουλος και Μπέριος.


48’: Κόρνερ του Τσάβεζ γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή του Παναιτωλικού του Μιχαήλ αλλά η μπάλα βρήκε το σώμα του Κουτρομάνου και έφυγε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο.

64’ Καλή ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο Τσάβεζ μπήκε στην περιοχή του Παναιτωλικού αλλά το σουτ από κοντά εξουδετέρωσε ο Στεφανάκος.

75’: Λάθος του Στεφανάκου που μπερδεύτηκε με τον Σαπαλίδη, η μπάλα έφτασε στον Τσάβεζ που ενώ ήταν ακάλυπτος έκανε βεβιασμένο το σουτ που έφυγε άουτ. 

Ο ΠΑΣ βελτίωσε αισθητά την εικόνα του στο β' ημίχρονο και όχι απλώς ισορρόπησε το παιχνίδι αλλά είχε δύο τρεις καλές στιγμές να πετύχει κάποιο γκολ. 

Πιέζει ο ΠΑΣ κλείνοντας τον Παναιτωλικό στην άμυνα. 

82': Φοβερό γκολ του ΠΑΣ με εκτέλεση φάουλ του Τσάβεζ. Ο Αργεντινός έστειλε τη μπάλα στο "Γ" της εστίας του Παναιτωλικού, αφού βρήκε το σώμα αμυντικού που άλλαξε ελαφρά την πορεία της μπάλας. Ο γκολκίπερ του Αγρινίου έμεινε στήλη άλατος και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. 

93': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν σε κάθετη μπαλιά του Γιάκου ο Τσάβεζ έφυγε έξυπνα ανάμεσα από Κούσα και Ετζεγκέλε βρέθηκε μόνος απέναντι στον Στεφανάκο αλλά σούταρε βεβιασμένα πάνω στον Αγρινιώτη γκολκίπερ. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος από τον Παναιτωλικό, απέβαλε την κακή εικόνα του α' μέρους, δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ των γηπεδούχων. Ενώ στο α' μέρος ο Παναιτωλικός ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα, στην επανάληψη περιορίστηκε πολύ η δραστηριότητά του και πολλές φορές περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο από τον καλό ΠΑΣ που είχε ηγέτη τον Κριστιάν Τσάβεζ. 

Η διαιτησία

Διαιτητής της συνάντησης ο Στυλιαράς με βοηθούς τους Κωσταρά και Ζυγούρη του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

Οι συνθέσεις

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μάκης Χάβος): Ράφαελ (60’ Στεφανάκος), Κουτρουμάνος (85’ Χαντάκιας), Κέβιν (75’ Κωνσταντινόπουλος), Κούσας, Άλβες (87’ Κολοκοτρώνης), Κάπελ (78’ Μύγας), Μαλεζάς (67’ Εντζεγκουέλε), Βιγιαφάνες (58’ Μήλιος), Μαρτίνες (85’ Ζαρκάδας), Παπουτσογιαννόπουλος (85’ Ρουμπουλάκου), Γοδόι (85’ Καλογέρης).



ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης (46’ Σωτηρίου), Ντάσιος (55’ Μπέριος), Τζημόπουλος (79’ Σκόνδρας), Μιχαήλ, Κοροβέσης (75’ Χαρίσης), Τσάβεζ, Λίλα (85’ Ηλιάδης), Τσουκαλάς (65’ Ακόστα), Κρητικός (53’ Γιάκος), Στρούνα, Ίλιτς (60’ Σαπαλίδης).

Τα παραλειπόμενα

-Πολύ ζέστη σήμερα στο Αγρίνιο, θυμίζοντας τους καύσωνες του παρελθόντος.