Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Μανιάς και Γιάκος δήλωσαν: Δείξαμε χαρακτήρα ομάδας

Τι δήλωσαν στη NOVA και στο Βαγγέλη Πήχα Μιχάλης Μανιάς και Ευριπίδης Γιάκος

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια του ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στην Ξάνθη δήλωσε ο Μιχάλης Μανιάς μιλώντας στην κάμερα του novasports και τον Βαγγέλη Πήχα. «Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε» σχολίασε ο Γιάκος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μανιά:
«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλύτεροι και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Τα πέναλτι χάνονται, στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Το σημαντικό είναι πως δείξαμε χαρακτήρα, επιστρέψαμε δύο φορές στο σκορ και μπορούσαμε και την ολική ανατροπή.
Στο πρώτο μισό δεν ήμασταν ο ΠΑΣ που ήμασταν στα δύο προηγούμενα ματς. Στο δεύτερο ήμασταν πολύ καλύτεροι και προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.
Και στα τρία ματς μέχρι τώρα έχουμε δείξει πως είμαστε δουλεμένη ομάδα, κάνουμε φάσεις... Αυτό κάναμε και σήμερα αλλά δεν μας βγήκε το σκορ. Η Ξάνθη είναι έμπειρη ομάδα, έπαιξε για το θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ πως ήμασταν καλύτεροι.
Δεν είναι καλό οι αναγκαστικές αλλαγές αλλά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο και αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι».
Αναλυτικά οι δηλώσεις Γιάκου:
«Δεν μπήκαμε όπως έπρεπε, δεν είχαμε την κίνηση που θέλαμε επιθετικά.  Ο αντίπαλος έπαιζε με μεγάλε μπαλιές και δεν μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε. Μπήκαμε πι επιθετικά με πίεση ψηλά στο δεύτερο ημίχρονο.
Σίγουρα παίζει ρόλο να κάνεις αναγκαστική αλλαγή δύο φορές και τα δύο βασικά σου μπακ εν προκειμένω. Υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες στην ομάδα που μπορούν να βοηθήσουν και αυτό αποδείχθηκε.
Δεν είχαμε την κίνηση που είχαμε στα ματς με Τρίπολη και Πανθρακικό. Στο δεύτερο ημίχρονο πατήσαμε τη μπάλα, κάναμε καλό ματς. Τα γκολ που δεχθήκαμε δεν μπορώ να τα χαρακτηρίσω...
Πάνω απ' όλα είναι το ομαδικό πνεύμα που έχουμε, έχουμε άλλη επικοινωνία, είμαστε πολλά χρόνια μαζί. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια, είπαμε πως πρέπει να το γυρίσουμε».
Για το χαμένο πέναλτι του Τσουκαλά:
«Δεν πειράζει, είμαστε μία ομάδα και συνεχίζουμε. Ο Σταύρος είναι πολύ καλός παίκτης, βοηθά πολύ την ομάδα, έτυχε απλά να μη βάλει το πέναλτι».