Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Μαγνητική ο Στρούνα, διάστρεμμα ο Ντάσιος

Η σημερινή δραστηριότητα του ΠΑΣ λίγο μετά το άτυχο αποτέλεσμα 2-2 με την Ξάνθη


Μαγνητική τομογραφία προληπτικά έκανε σήμερα ο Αντράζ Στρούνα και πιστεύεται από την Τετάρτη θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Διάστρεμμα έπαθε ο Ντάσιος και έκανε σήμερα θεραπεία.
Αποθεραπεία έκαναν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με την Ξάνθη ενώ αύριο Τρίτη ο Πετράκης έδωσε ρεπό σε όλους. Ακολουθούν δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Κέρκυρα και Βέροια.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (15/9)

Αποκατάσταση για τους ποδοσφαιριστές που αγωνίσθηκαν στον χθεσινό αγώνα με την SKODA ΞΑΝΘΗ περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα.
Οι υπόλοιποι δούλεψαν με ασκήσεις ειδικής αντοχής και υποομαδικής τακτικής.
* Θεραπεία με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο, έκανε ο Ντάσιος (διάστρεμμα), ενώ ο Στρούνα υποβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι,  προληπτικά,  σε μαγνητική τομογραφία στον αυχένα.
* Ρεπό έχει δώσει αύριο,  στους ποδοσφαιριστές, ο Γιάννης Πετράκης.
* Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ διατηρεί τμήματα ακαδημιών για  αγόρια και κορίτσια ηλικίας 4-16 ετών. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να απευθυνθείτε στον Υπεύθυνο των Ακαδημιών Μπάσκετ του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ κ. Αναστασίου Δημήτρη, τηλ. 6973782970.

* Αγιασμό, για την νέα αγωνιστική χρονιά,  πραγματοποίησε η συνεργαζόμενη με τη ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ακαδημία των Ελπίδων Ιωαννίνων. Στον Αγιασμό, εκ μέρους της ΠΑΕ παραβρέθηκαν, ο Υπεύθυνος Υποδομών κ. Γιώργος Ιωάννου, μαζί με τους Γενικούς Αρχηγούς των ομάδων Κ17, Κ20  Γιάννη Δεβελέγκα και Λευτέρη Ντούσκο, αντίστοιχα.