Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος από Δευτέρα ο ΠΑΣ

Σε ρυθμούς πρωταθλήματος μπαίνει από αύριο Δευτέρα (8/9) ο ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αγώνα της 3ης αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη (φωτο από παλιότερη αναμέτρηση).

Ρεπό είχαν και σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ, αλλά από αύριο αρχίζει πάλι η σκληρή δουλειά, γιατί αρχίζει η εβδομάδα του πρωταθλήματος. Σε φουλ ρυθμούς θα μπει από αύριο ο Κριστιάν Τσάβεζ για να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού προέρχεται από τραυματισμό.
Εντάξει είναι και ο Τζημόπουλος. Οπότε καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο ΠΑΣ θα παίξει κομπλέ την ερχόμενη Κυριακή για την 3η αγωνιστική κόντρα στην Skoda Ξάνθη. Μάλιστα το βράδυ του Σαββάτου ο Κρητικός τεχνικός είδε από την τηλεόραση το φιλικό της Ξάνθης με την Τουρκική ομάδα Ιστανμπούλ Μπασάκσεχιρ που έληξε 0-0. Όσον αφορά τους διεθνείς, Κυριακή (7/9) βράδυ παίζει με την Εθνική Αλβανίας ο Λίλα κόντρα στην Πορτογαλία μέσα στο «Νταλούζ» και το βράδυ της Δευτέρας (8/9) παίζει ο Στρούνα με την Εθνική Σλοβενίας εκτός έδρας με την Εσθπνία. Από την Τετάρτη θα τεθούν στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη.