Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Πότε παίζουν και πότε επιστρέφουν Λίλα και Στρούνα

Κυριακή παίζει ο Λίλα με την Εθνική Αλβανίας και την Δευτέρα ο Στρούνα (φωτο σε αγώνα με τον Παναιτωλικό) με την Εθνική Σλοβενίας


Τις τελευταίες μέρες απουσιάζουν από τον ΠΑΣ οι διεθνείς Στρούνα και Λίλα που είναι με τις εθνικές ομάδες Σλοβενίας και Αλβανίας αντίστοιχα.
Και γι’ αυτούς έχει την έγνοια ο Πετράκης γιατί είναι βασικές μονάδες στην ομάδα και σε μια εποχή που έγιναν περιορισμένες μεταγραφές και δεν είναι πολλές οι επιλογές του Κρητικού τεχνικού για παίκτες αυτού του διαμετρήματος. Ο Λίλα θα παίξει με την Εθνική Αλβανίας αύριο Κυριακή στις 21:45 στο εκτός έδρας ματς με την Πορτογαλία για τα προκριματικά του EYRO και ο Στρούνα για την ίδια διοργάνωση θα παίξει τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου με την Εθνική Σλοβενίας εκτός έδρας στο ματς με την Εσθονία. Ο Λίλα θα επιστρέψει Τρίτη στα Γιάννινα και την επόμενη μέρα ο Στρούνα για να είναι στις προπονήσεις των τελευταίων ημερών, όπου ο Πετράκης θα ασχοληθεί επισταμένως με την τακτική που θα ακολουθήσει στο ματς της Κυριακής με την Ξάνθη στο στάδιο «Ζωσιμάδες».