Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Ίλιτς: Δεν φοβόμαστε κανένα αντίπαλο

Ο Μπράνα Ίλιτς παραλαμβάνει το βραβείο MVP από τον Διευθυντή της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου Βασίλη Τσουκανέλη


Ο Διευθυντής της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, κ. Βασίλης Τσουκανέλης παρέδωσε το βραβείο  Bengamin moore MVP  για τον αγώνα με την SKODA ΞΑΝΘΗ στον Brana Ilic.


Βασίλης Τσουκανέλης :Μπράβο Μπράνα συνέχισε έτσι. Ευχαριστώ κι εγώ την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι ο ρόλος μας να βοηθάμε σωματεία όπως ο ΠΑΣ, που προβάλει τα Γιάννινα σε όλον τον κόσμο. Από τη μεριά μου καλώ όλες τις επιχειρήσεις να βοηθήσουν κι αυτές τον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί είναι μια δύσκολη χρονιά, καθότι η οικονομία είναι στα κάτω της, άρα και η πιο μικρή βοήθεια θα είναι πολύτιμη. Πιστεύω ότι και φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί να πρωταγωνιστήσει.

Ίλιτς: Τι να πω μετά από τέτοιο ματς; Δεν είμαι χαρούμενος γιατί χάσαμε 2 πόντους σήμερα, τους οποίους χάσαμε στο α' ημίχρονο που δεν παίξαμε τόσο καλά. Στο β' ήμασταν καλοί και παίξαμε όπως θα έπρεπε να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.
Το πιο σημαντικό σήμερα από το παιχνίδι ήταν ότι γυρίσαμε το σκορ 2 φορές και αυτό πρέπει να το κρατήσουμε και να πιστεύουμε ότι αυτό μπορούμε να το κάνουμε πάντα».

Για την  ψυχολογία της ομάδας: Έτσι όπως παίξαμε στο β' ημίχρονο η ψυχολογία μας ανεβαίνει, πέτυχαν ένα τυχερό γκολ οι παίκτες της Ξάνθης. Ό,τι χάσαμε σήμερα μπορούμε να το κερδίσουμε στα επόμενα ματς.


Για το αν ο ΠΑΣ μπορεί να κερδίσει τα  εκτός έδρας παιχνίδια με Κέρκυρα και Βέροια: Σίγουρα. Το μυαλό μου και όλης της ομάδας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια. Για μενα με την ομάδα που έχουμε δεν φοβόμαστε κανέναν και πουθενά. Το πιο σημαντικό για μας θα είναι να συνεχίσουμε χωρίς ήττα.
ΠΗΓΗ: pasgiannina.gr