Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Βαλκανικοί αγώνες στη Βοσνία με άρωμα Ιωαννίνων

Στις Νεάνιδες θα λάβει μέρος στο Βαλκανικό πρωτάθλημα η Κατερίνα Ζέρβα από τα Γιάννινα.


Το ετήσιο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην πόλη Βίσεγκραντ της Βοσνίας και σ’ αυτό θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας εννέα νεαροί πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στις κατηγορίες Εφήβων - Νεανίδων και Παίδων – Κορασίδων.
Οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. αποτελούν πάνω από το ένα τέταρτο του συνόλου της Ελληνικής αποστολής, η οποία αριθμεί 35 κωπηλάτες και είναι φυσικά οι περισσότεροι από κάθε άλλο σύλλογο της χώρα μας, όπως εξάλλου συμβαίνει κάθε χρόνο!
Πιο αναλυτικά, στην κατηγορία των Παίδων θα αγωνιστούν οι αθλητές Κώστας Βαρδάκας, Σπύρος Αντώνης, Χρήστος Παπαδημητρίου και Βασίλης Νάσιος. Στις Κορασίδες η Βασιλική Κοζανίτη. Στους Εφήβους οι Νίκος Βλάχος, Στέφανος Ντούσκος και Κώστας Μάντζιος. Στις Νεάνιδες η Κατερίνα Ζέρβα.
Στο Βαλκανικό πρωτάθλημα θα πάρουν μέρος, εκτός της οικοδέσποινας Βοσνίας - Ερζεγοβίνης και οι χώρες Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Τουρκία, FYROM, καθώς και η Κύπρος για πρώτη φορά φέτος. Στόχος για τα ελληνικά πληρώματα να ανεβάσουν στα περισσότερα από τα 19 αγωνίσματα στα οποία θα συμμετέχουν την Ελληνική Σημαία στο βάθρο.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων