Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Δυνάμωσε το τεχνικό τημ του "Άλμπατρος" Ιωαννίνων

Νέες συνεργασίες με προπονητές και προπονήτριες ανακοίνωσε το σωματείο κολύμβησης Άλμπατρος Ιωαννίνων.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Κολύμβησης Άλμπατρος Ιωαννίνων ανακοίνωσε την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Πέτρο Παππά και τις βοηθούς του Λένια Τζιάλλα και Δήμητρα Χαρίση. Με την ευκαιρία αυτή δίνει και το στίγμα για το πώς θα λειτουργήσει ο σύλλογος τη νέα σαιζόν.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο Α.Σ. ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ με μεγάλη του χαρά, ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον προπονητή, Πέτρο Παππά και τις βοηθούς του Λένια  Τζιάλλα  και Δήμητρα Χαρίση.Η  παρουσία τους στην κολύμβηση και η ιστορία τους στο χώρο είναι γνωστή σε όλους μας. Μαζί με τους μέχρι τώρα συνεργάτες, Κατερίνα Τσιούρη (προπονήτρια) και Μαριάννα Κερεμιτζόγλου, Λαμπρινή Παππά και Αλέξανδρο Κρίκο (βοηθούς)πιστεύουμε ότι δημιουργήσαμε το καλύτερο τεχνικό επιτελείο που μπορεί να εγγυηθεί την μεγαλύτερη δυνατή εξέλιξη οποιουδήποτε αθλητή  μας και οποιουδήποτε αθλητή θελήσει να προστεθεί στην παρέα μας. Ακόμη στους γυρίνους και βατράχια (όπως αποκαλούμε τους μικρούς φίλους της εκμάθησης) εγγυόμαστε μια διασκεδαστική αλλά συγχρόνως παιδαγωγική χρονιά.
Στους γονείς όλων αυτών υποσχόμαστε λιγότερες σκοτούρες, μια και τα παιδιά τους θα γυρίζουν σπίτι κουρασμένα μεν, πλήρως ικανοποιημένα  δε, απ την δημιουργική προπόνηση που έκαναν. Αφήνουμε το χρόνο να δείξει την πραγματικότητα, αλλά την παλεύουμε με δύναμη, εργατικότητα και μετριοπάθεια. Ειδοποιούμε  ότι οι προπονήσεις της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας ξεκίνησαν στο ΕΑΝΚΙ ώρα 17:30 κάθε μέρα, εκτός νερού. Τα υπόλοιπα παιδιά της μεγάλης πισίνας θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 8/9/2014. Της μικρής πισίνας οι προπονήσεις αρχίζουν με το άνοιγμα του κολυμβητηρίου λογικά 15/9/2014. Για τα πάντα επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλ. 6937377662 και 6977626362.       

Απ τη Διοίκηση του ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ»