Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

Πρόεδρος και προπονητής σχολιάζουν την κλήρωση


Ο πρόεδρος του Θεσπρωτού Σπύρος Γόγολος και ο προπονητής Λάζαρος Σέμος (φωτο) σχολιάζουν την κλήρωση.

Η αντίστροφη μέτρηση για το πρωτάθλημα της Football League 2 ξεκίνησε με τη χθεσινή (5/9) κλήρωση που βρίσκει το Θεσπρωτό να υποδέχεται διαδοχικά, στο ξεκίνημα του φετινού μαραθωνίου, Α.Ε. Καραϊσκάκης και Τρίκαλα.


Για την κλήρωση του πρωταθλήματος μίλησαν τόσο ο πρόεδρος του Θεσπρωτού, Σπύρος Γόγολος, όσο και ο προπονητής Λάζαρος Σέμος.

Γόγολος: «Καλό που ξεκινάμε στην έδρα μας»

«Η κλήρωση δεν είναι τόσο σημαντική υπό την έννοια ότι όλοι παίζουν με όλους. Δεν μπορείς να  είσαι σίγουρος πως θα είναι μια ομάδα στην αρχή του πρωταθλήματος.
Καλό είναι που θα παίξουμε τα πρώτα δύο παιχνίδια στην έδρα μας και θα έχουμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Η φανέλα του Θεσπρωτού είναι βαριά, έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, πιστεύω πολύ στις δυνατότητες της ομάδας και αισιοδοξώ ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά».

Σέμος: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»

«Η σημερινή μέρα είναι σημαντική καθώς μετράμε πλέον αντίστροφα για την έναρξη του πρωταθλήματος. Με καλή προετοιμασία, όραμα και στόχο είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να  πετύχουμε σημαντικά πράγματα.
Λένε πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και από αυτήν την άποψη είναι σημαντικό που παίζουμε τα πρώτα παιχνίδια στην έδρα μας. Χωρίς να έχουμε σαφή εικόνα για τη δυναμική των ομάδων που αντιμετωπίζουμε στις πρώτες δύο αγωνιστικές, με βάση αυτά που πέτυχαν πέρυσι Α.Ε. Καραϊσκάκης και Τρίκαλα, νομίζω ότι θα γίνουν δύο πολύ δυνατά παιχνίδια που θα κριθούν στις λεπτομέρειες.
Με τη βοήθεια του κόσμου μας ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγώνων και θα έχουμε ένα καλό ξεκίνημα που θα μας βοηθήσει εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Α.Ο. Σιναράδων δίνει αύριο (7/9), στις 5 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας, ο Θεσπρωτός.