Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Τι λέει η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για τα χρώματα στις φανέλες

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Αλέκος Καρύτσας εξηγεί πως έχει το θέμα με τιος φανέλες της ομάδας στο πρωτάθλημα και τι σχύει με τους κανονισμούς.


Σχόλιο του gianninasports.blogspot.com για το λαχανί και μαύρο χρώμα που είχαν οι φανέλες του ΠΑΣ στο ματς με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, άνοιξε μια σειρά συζητήσεων στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Ακούστηκαν πολλές απόψεις, αλλά ως απάντηση του δικού μας σχολίου θα πρέπει να παραθέσουμε και τις απόψεις της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα όπως τις διατύπωσε στο Facebook ο υπεύθυνος επικοινωνίας Αλέκος Καρύτσας.

Αναλυτικά ο Αλέκος Καρύτσας ανέφερε: «Η συγκεκριμένη εμφάνιση φορέθηκε γιατί ο διαιτητής δεν επέτρεψε να φορεθεί η πρώτη με τα παραδοσιακά χρώματα της ομάδας μας. Υπάρχει αυστηρή εντολή οι αντίπαλες ομάδες να φορούν φανέλες που κανένας χρωματισμός να μην συμπίπτει και σε περίπτωση που συμβαίνει κάτι τέτοιο, η φιλοξενούμενη ομάδα υποχρεούται να φορέσει την ουδέτερη εμφάνιση που υποχρεούται να έχει. Η πρώτη εμφάνιση και αυτή που θα γίνει η επίσημη φωτογράφηση, είναι στα παραδοσιακά χρώματα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μπλε-άσπρο. Η πράσινη - μαύρη υπάρχει, ώστε να καλύπτει όποτε χρειάζεται, μια βασική προϋπόθεση που έχει ο κανονισμός τέλεσης του αγώνα».