Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Μπορούμε να τα καταφέρουμε

Τα πράγματα σε μια ρεαλιστική βάση έβαλε ο Γιάννης Πετράκης


Ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην κάμερα του novasports και τον Βαγγέλη Πήχα δήλωσε ικανοποιημένος για το καλό ξεκίνημα του ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα, ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να έχουν ανάλογη συνέχεια εν όψει του αγώνα με την Ξάνθη.


«Για εμάς είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε καλά, αλλά αυτό δεν θα λέει τίποτα αν δεν υπάρξει ανάλογη συνέχεια. Δεν πρέπει να μένουμε ποτέ σε κάτι που μένει πίσω. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό το ερχόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη. Σεβόμαστε πολύ την ομάδα της Ξάνθης και γνωρίζουμε ότι είναι ένα πολύ οργανωμένο σωματείο με φιλοδοξίες, αλλά αυτό που είναι πιο σημαντικό για εμάς είναι να έχουμε την ετοιμότητα γιατί είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι. Πάντα για εμένα το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό που έχουμε μπροστά μας. Με αυτό τον τρόπο αντιμετωπίζουμε αυτό το δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μία καλή ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας, πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε μέσα από αυτό να διεκδικούμε αυτά που δικαιούμαστε», δήλωσε αρχικά ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το αν βοηθάει ψυχολογικά τους παίκτες το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα: «Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε αρνητικές εκπλήξεις. Τη μία μέρα να είμαστε καλά και την άλλη να λέμε τι έγινε. Το ότι έκαναν κάποια πράγματα καλά τα παιδιά σημαίνει ότι έχουν ικανότητα, όμως το πιο σημαντικό είναι την ικανότητα αυτή να την έχουμε διαχρονικά. Δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε με κάτι το οποίο έχει περάσει, αλλά πρέπει να κοιτάζουμε όπως είπα μπροστά και μέσα από αυτό να κατοχυρώνουμε το καλό παιχνίδι που προσπαθούμε κάθε μέρα να το εξελίσσουμε».  

Για την ιδιαιτερότητα που έχει το ματς, λόγω του Σάκη Τσιώλη, τον οποίο διαδέχτηκε στον πάγκο του ΠΑΣ: «Για εμένα και αυτό που λέω το λέω ειλικρινά δεν υπάρχει προσωπικό. Δεν παίζει ένα πρόσωπο εναντίον ενός άλλου προσώπου. Πάντα παίζει μια ομάδα εναντίον μιας άλλης. Εγώ όπως και ο κ. Τσιώλης είμαστε ένα κομμάτι από την αλυσίδα που αποτελεί κάθε ομάδα. Τον κ. Τσιώλη τον σέβομαι και ως προπονητή και ως άνθρωπο. Εμείς θα κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα και εκείνοι τη δική τους».


ΠΗΓΗ: novasports.gr