Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Βαρύ κλίμα και χωρίς Καρντόσο η Κέρκυρα

Χωρίς τον Καρντόσο θα παραταχθεί την Κυριακή κόντρα στον ΠΑΣ η Κέρκυρα



Με το μυαλό όλων στον χαμό του Ανδρέα Νίκα, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Κέρκυρας το πρωί της Δευτέρας. Όλη η οικογένεια της ομάδας βρέθηκε στο τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα...
Η προπόνηση της Κέρκυρας μετατέθηκε για το πρωί, προκειμένου το απόγευμα (17.00), σύσσωμο ο ποδοσφαιρικό τμήμα, να δώσει το «παρών» στο τελευταίο «αντίο» (Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος Κοτσέλα) του 19χρονου ποδοσφαιριστή της ομάδας Νέων της Κέρκυρας, Ανδρέα Νίκα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Κυριακής.
Έτσι κι έγινε, παρούσης ακόμη της διοίκησης της ΠΑΕ, των ομάδων υποδομής, καθώς και στελεχών - συνεργατών, αλλά και πλήθους κόσμου, εν μέσω σπαρακτικών στιγμών, απόλυτης οδύνης. Άπαντες είπαν το τελευταίο «αντίο» στον Ανδρέα Νίκα που κηδεύτηκε με την σημαία της ομάδας...
Την Τετάρτη (17/9), εν μέσω του βαρέως πένθους που βιώνει η οικογένεια της Κέρκυρας, οι παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου θα συνεχίσουν τη δουλειά, ενόψει ΠΑΣ, με μια απογευματινή (17.30) προπόνηση, στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Πλάντραφου.
Από αυτή θα απουσιάσει ο Καρντόσο. Ο Αργεντινός μέσος, τραυματίστηκε στο τέλος του αγώνα με τη Βέροια και η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε έδειξε θλάση β’ βαθμού. Αυτό σημαίνει ότι χάνει σίγουρα τους αγώνες Πρωταθλήματος με ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακό (συν τους αγώνες Κυπέλλου) και θα γίνει προσπάθεια να προλάβει αυτόν με τον Πανιώνιο, στις 4/10 (6η αγωνιστική).

ΠΗΓΗ:gazzetta.gr