Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Οι προσθαφαιρέσεις και το τελικό ρόστερ της Προοδευτικής

Αναλυτική ανακοίνωση της Προοδευτικής Περάματος για τους παίκτες που έφυγαν, που αποκτήθηκαν και που έμειναν στο ρόστερ από πέρσι.

Η Προοδευτική Περάματος ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα μας και θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση των στόχων της είναι οι: Ντεμίρης Χρήστος, Μπάφας Αλέξης, Ντίνος Λάζαρος, Δούβλης Χαρ, Δούβλης Οδ, Τσουλιάης Ιωάννης, Λιάρος Κώστας, Σιχλιμοίρης Δημ., Τσόδουλος Λάμπης, Κατζιώτης Ιωάννης, Παπαχρήστου Πύρρος, Βελογιάννης Δήμος, Ρεκατσίνας Γεώργιος, Τζόκας Ηρακλής.
Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά που ήρθαν στην ομάδα και μαζί με το περσινο ρόστερ διαμορφώνουν μια αξιόλογη ομάδα.Με την προσθήκη του Παπαρούνα Θανάση η ομάδα μας ολοκληρώνει το ρόστερ εκτός κάποιας αξιόλογης περίπτωσης.

Επίσης από το περσινό ρόστερ μείναν στην ομάδα μόνο οι: Ευαγγελίδης Νίκος, Μποζιάρης Θεόδωρος, Ζιάκκας Άκης, Ντόβας Γεώργιος, Αυγερινός Πάνος, Σδούκος Νίκος, Παππάς Ευστάθιος, Αθανασίου Στέλιος, Σίμος Κώστας, Κοντογιάννης Κώστας, Τσιρώνης Πέτρος. Ενώ από την Ακαδημία προωθήθηκε στην μεγάλη ομάδα ο Γούσιας Δημήτρης.


Αποχώρησαν από την ομάδα οι: Γκουγιάννος Αναστάσιος, Γκουγιάννος Ανδρέας,Κ αμποσιώρης Ιωάννης, Ευαγγελίδης Κώστας, Κοτσίνας Άγγελος, Αδαμίδης Δημήτρης, Μάντης Χρήστος, Μπισέλας Πάνος, Τσάνης Χάρης, Πέτσιος Πέτρος, Ζιμπλιακίδης Πέτρος, Κιτσάκης Λευτέρης, Βαρζώκας Τάσος(σταμάτησε το ποδόσφαιρο), Χαρίσης Βασίλης.