Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Ο ΠΑΣ ισοπαλία 1-1 με την Σκεντέρμπεου Αλβανίας

Ο σκόρερ του ΠΑΣ στο φιλικό με την Σκεντέρμπεου Σταμάτης Σαπαλίδης

Στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» ΠΑΣ και Σκεντέρμπεου Αλβανίας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Το 1-0 έγινε στο 69’ με τον Σαπαλίδη και το 1-1 στο 89’ με τον Αλικάι. Οι Αλβανοί στο 10’ είχαν δοκάρι σε σουτ του Αλικάι. Στο α’ μέρος ήταν καλύτερη η Σκεντέρμεου ενώ στην επανάληψη ο ΠΑΣ είχε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και περισσότερα τρεξίματα.
Το ματς παρακολούθησαν περίπου 300 φίλαθλοι. Ο Γιάννης Πετράκης προφύλαξε τους Βελλίδη Τζημόπουλο, Τσάβεζ (γέννησε η γυναίκα του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας), Ίλιτς, ενώ απουσίασαν και οι διεθνείς Λίλα, Στρούνα. Απουσίες είχαν και οι Αλβανοί αφού από την Σκεντέρμπου που είναι πρωταθλήτρια Αλβανίας 5 παίκτες είναι βασικοί στην Εθνική.
Καλή η διαιτησία του Αλέξανδρου Κατσικογιάννη (Ηπείρου).


Οι συνθέσεις

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου (57’ Γιαννιώτης), Ντάσιος (73’ Τάχιας), Μιχαήλ (46’ Ναδάλες), Μπέριος, Χαρίσης (67’ Γαρουφαλιάς), Τσουκαλάς (46’ Γιάκος), Κρητικός (46’ Ιωάννου – 81’ Αναστασιάδης)), Ακόστα (46’ Σαπαλίδης), Μανιάς (58’ Νάκος), Σκόνδρας, Αυγενικού (46’ Ηλιάδης – 88’ Πασχάλης).

ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΥ (Μιρέλ Γιόκα): Λαπάνζι, Βανγκέλι, Οσμάνι, Γιασάνικα, Αράπι, Πρόγκνι, Λιλάι, Αλικάι, Αμπάζι (58’ Ντίμο), Σούζα (73’ Μπρας), Σέφα (65’ Ριμπάι).