Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Χωρίς 7 η Κέρκυρα υποδέχεται την Καλαμαριά

Τη μισή ομάδα θα έχει στη διάθεσή του για το αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου (φωτο)

Μισή ντουζίνα και… κάτι είναι οι απουσίες που μετράει ο Μιχάλης Γρηγορίου για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης (30/10) με την Καλαμαριά. Ο τεχνικός της Κέρκυρας δεν έχει στη διάθεσή του επτά παίκτες και, φυσικά, μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Απόντες, λοιπόν, είναι οι τραυματίες Ναγιάρ και Ντιόγκο, ο Σαμπάτ που πήρε άδεια και ταξίδεψε στο Ισραήλ για προσωπικούς λόγους και οι ανέτοιμοι Καϊκούτ, Βενέτης, Μαρκόφσκι και Μαραγκός.
Το μόνο ευχάριστο για τον προπονητή της Κέρκυρας είναι ότι ο Καρντόσο ξεπέρασε το πρόβλημά του και θα είναι ανάμεσα σε εκείνους που θα ξεκινήσουν κόντρα στην Καλαμαριά.
Η προετοιμασία των Φαιάκων ολοκληρώθηκε με την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, μετά το τέλος της οποίας ο Γρηγορίου ανακοίνωσε και την αποστολή.
Αναλυτικά: Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Καρντόζο, Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Χαβίτο, Ομπράντοβιτς, Ρόχας, Μπόρχα Σάντσες, Ανδρεόπουλος, Βλάχος, Γεωργακόπουλος, Ζορμπάς, Κανακούδης, Καραγιαννίδης, Κόντος, Κρητικός, Παρασκευαϊδης.
ΠΗΓΗ: a-sports.gr