Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Τερεζόπουλος: Θα έλεγα μας κέρδισε δίκαια ο ΠΑΣ

Ο προπονητής του Πανιώνιου Δημήτρης Τερεζόπουλος χαρακτήρισε δίκαια τη νίκη του ΠΑΣ

Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Πανιώνιου Δημήτρης Τερεζόπουλος δήλωσε τα εξής:  «Όταν ένα παιχνίδι δεν μπορείς να το κερδίσεις τουλάχιστον δεν πρέπει να το χάσεις. Η παρουσία μας ήταν από τις πιο πειθαρχημένες. Ο νόμος του ποδοσφαίρου μας τιμώρησε. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε την κατοχή, τις ευκαιρίες και τον ρυθμό όμως δεν μπορέσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο τα επιθετικά μας ατού δεν ήταν στην καλύτερη μας μέρα και ο ΠΑΣ μπόρεσε και μας κέρδισε. Θα έλεγα δίκαια γιατί στο ποδόσφαιρο όταν δεν μπορείς να πετύχεις το γκολ και το σημειώνει ο αντίπαλος έτσι είναι. Ακόμα και ο βαθμός θα ήταν καλός. Συνεχίζουμε, δεν πτοούμαστε. Κρατάμε την πειθαρχία της ομάδας που είχαμε στο παιχνίδι». 

Για το αν επηρέασε το θέμα με τον Μητρόπουλο: «Όχι. Δεν επηρέασε ούτε εμένα, ούτε την ομάδα πιστεύω. Η ήττα δεν έχει να κάνει με τον αποκλεισμό του Παύλου». 

Για την αλλαγή του Μπουμάλ με τον Φούντα: «Ο προπονητής πρέπει να παίρνει τις αποφάσεις. Κάποιες φορές βγαίνουν κάποιες όχι. Δεν είμαστε θεοί οι προπονητές. Έπρεπε να γίνει η αλλαγή, έγινε. Ο Φούντας προσπάθησε όσο έπαιξε, τελικά χάσαμε». 

Για το αν η ομάδα είναι ομαδική: «Η ομάδα φέτος είναι πολύ ομαδική. Στην φιλοσοφία του παιχνιδιού μας χρειάζεται πάντα κάποιος άναρχος παίκτης. Κάποιες φορές θα σου βγεί κάποιες όχι». 

Για το γεγονός ότι σε δύο εντός έδρας ματς δεν πήρε νίκη η ομάδα: «Εμείς δουλεύουμε. Σίγουρα είναι μεγάλη η απώλεια των βαθμών. Αυτό που λέμε καθημερινά είναι ότι με την δουλειά θα γινόμαστε καθημερινά καλύτεροι. Πλέον η ομάδα παίζει ώριμα, σήμερα δεν έκανε το μεγάλο λάθος και φυσικά αυτό δεν είναι δικαιολογία για την ήττα». 

Για τα ματς με Ξάνθη και ΠΑΣ: «Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια με την Ξάνθη και τον ΠΑΣ. Με την Ξάνθη ο Πανιώνιος ήταν πολύ καλός, έβγαλε πολλές ευκαιρίες. Με τον ΠΑΣ δεν είχαμε το ίδιο πολλές φάσεις. Ο τρόπος παιχνιδιού είναι αυτός και δεν αλλάζει. Πιστεύω αυτός ο τρόπος θα μας βγει και θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».
ΠΗΓΗ: novasports.gr