Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Ο Υπουργός Κ. Τασούλας βράβευσε τον Χάρη Χαρίση

Από αριστερά Κώστας Τασούλας, Χάρης Χαρίσης και Αλέκος Καρύτσας


Ο Υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τασούλας, παρέδωσε το βραβείο «ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ MVP», για τον αγώνα με την Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ, στον Χάρη Χαρίση.


Κώστας Τασούλας: Χαίρομαι, που έτυχε σήμερα ευρισκόμενος εδώ να κάνω την απονομή στον νεαρό ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, τον κο Χαρίση.

Είναι καλός αυτός ο θεσμός που εδώ και λίγα χρόνια  τηρείτε εδώ στα Γιάννινα και επιλέγετε τον MVP. Το ποδόσφαιρο παραμένει το πιο γοητευτικό από τα αθλήματα, γιατί έχει ένα στοιχείο που το κάνει ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Μπορεί πολλοί να εκνευρίζονται με τη διαιτησία, δικαίως ή αδίκως -σήμερα οφείλω να πω δικαίως- μπορεί να μετράνε χίλια δυο πράγματα, αλλά η γοητεία του ποδοσφαίρου παραμένει ότι διαρκεί 90 λεπτά.  Μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο όλα μπορεί να αλλάξουν.

Κι αυτό κε Χαριση υποθέτω ότι είναι  κάτι που γοητεύει κι εσάς στο ποδόσφαιρο Αυτή η δυνατότητα, ανά πάσα στιγμή να μπορούν να ανατραπούν τα πάντα.

Εμείς πρέπει να στηρίξουμε τον αθλητισμό και όχι μόνο το ποδόσφαιρο, και να κάνουμε το παν να επιστρέψει ο κόσμος στα γήπεδα με περισσότερη εμπιστοσύνη σ' αυτό το απρόβλεπτο και δικαιότερο του ποδοσφαίρου. Όσο πιο απρόβλεπτο και δίκαιο το άθλημα τόσο ο κόσμος θα επιστρέφει στα γήπεδα. Αυτό είναι και δικό μας χρέος, αλλά και της διοίκησης του ποδοσφαίρου, που έχει τη δική της υπόσταση». Συγχαίρω για αυτό το βραβείο και εσάς που το δώσατε κι εσένα που το πήρες και καλή πρόοδο.

Χάρης Χαρίσης: Πιστεύω ότι η ισοπαλία ήταν ένα καλό αποτέλεσμα από τη στιγμή που μείναμε με 10 παίκτες. Αν δεν μέναμε θα μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Δεν ξέρω τι έγινε στην αποβολή του Λίλα, δεν ήμουν κοντά στη φάση.
Είμαι χαρούμενος που με ψηφίσατε και γι' αυτό το πρώτο μου βραβείο, αλλά παράλληλα είμαι στενοχωρημένος που δεν το συνδύασα με νίκη της ομάδας.

Πηγαίναμε για τη νίκη σήμερα, δεν ήρθε, πάμε στο επόμενο ματς να κερδίσουμε το χαμένο έδαφος.