Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Τα κεφάλια μέσα, προσοχή στο ματς με Καλλονή

Θέλει προσοχή το ματς του Σαββάτου με την Καλλονή στα Γιάννινα. Το στιγμιότυπο είναι από την περσινή αναμέτρηση.

Οι χαρές και τα πανηγύρια λόγω της υπερπολύτιμης νίκης επί του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Από σήμερα για τους κυανόλευκους η προσοχή είναι στραμμένη στο ματς του Σαββάτου με την Καλλονή που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Και για να πιάσει τόπο η νίκη στη Νέα Σμύρνη πρέπει να έρθει και η νίκη επί της Καλλονής. Έτσι ο θρυλικός «Άγιαξ της Ηπείρου» θα ανεβεί πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Επιβάλλεται όλοι οι φίλαθλοι να στηρίξουν την ομάδα και το Σάββατο να υπάρξει στις εξέδρες περισσότερος κόσμος από κάθε άλλη φορά. Από σήμερα Τρίτη ξεκίνησε η προετοιμασία. Το ματς του Σαββάτου θέλει προσοχή, η Καλλονή είναι καλή ομάδα και μη ξεχνά κανείς ότι πέρσι κέρδισε και τα δύο παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΣ, τι κι αν ως γηπεδούχος χρησιμοποιούσε το ΟΑΚΑ. Ενοχλήσεις στη μέση έχει ο Μανιάς και θα κάνει την Τετάρτη (αύριο) μαγνητική. Ατομικό έκανε ο Κοροβέσης που δεν υπολογίζεται ούτε σ' αυτό το ματς. Εντάξει είναι ο Ίλιτς που μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων. 


Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ (21/10)

Ξεκίνησε  σήμερα το απόγευμα  η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ  για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league.
Αποκατάσταση για όσους αγωνίσθηκαν στον αγώνα με τον Πανιώνιο περιελάμβανε η σημερινή απογευματινή προπόνηση. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε αγωνιστικά παιχνίδια.
* Θεραπεία έκανε ο Μανιάς, ενοχλήσεις στην μέση και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

* Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κοροβέσης.