Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Κυπελλούχος σε άνδρες και γυναίκες ο "ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ."

Κυπελλούχος στους άνδρες και γυναίκες ο ΓΑΣ Ιωαννίνων (ΦΩΤΟ: giannenavolley.gr)


Σαρωτικές ήταν και οι δύο ομάδες Ανδρών και Γυναικών του ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. στους τελικούς κυπέλλου ΕΣΠΕΔΕ 2014 που διεξήχθησαν στο κλειστό Φιλιππιάδας την Κυριακή 26/10/2014.


ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

Οι άνδρες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησαν από την αρχή στην ομάδα της Άρτας να ελπίζει σε κάτι καλό. Τέλεια αμυντική λειτουργία πολύ λίγα λάθη αλλά και πολλές τελειωμένες επιθέσεις σε συνδυασμό με το πολύ καλό μπλοκ έδωσαν στην ομάδα μας τη νίκη απέναντι στην ομάδα του ΓΣ ΑΡΤΑ VOLLEY η οποία δε μπόρεσε ποτέ να αντισταθεί και να μπει στο παιχνίδι.
Τα σετ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. - Γ.Σ. ΑΡΤΑ VOLLEY( 3-0): 25-17, 25-16, 25-16.
Διαιτητές : Μπούτης-Φλούδας
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ (Ζαρκαλής-Τσιούπης): Αποστόλου, Λαγός, Λάμπρου, Παπαχρήστος, Παπανικολάου, Μότσιος (λ), Σαντζαρίδης, Στουγιάννος, Τζιάλλας,.
ΓΣ ΑΡΤΑ VOLLEY (Πoρτοβάρας): Τασηνίκος, Κομζιάς, Τσίνα, Κραψίδης, Καραβασίλης, Κωστανίκος, Κουτσούπας (λ), Μπίκας, Δραγατάκης, Ζαχάρος, Αθανασίου.



ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Την επιτυχία των ανδρών δε μπορούσαν να μη συνεχίσουν οι γυναίκες οι οποίες παρουσιάστηκαν πολύ δυνατές από την αρχή του παιχνιδιού και γρήγορα έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό του παιχνιδιού. 

Καλή αμυντική λειτουργία σε συνδυασμό με τις πολλές τελειωμένες επιθετικές ενέργειες αλλά και το καλό σέρβις έδωσαν μια άνετη νίκη απέναντι στην ομάδα του Μεσολογγίου που έδειχνε αδύνατη να αντιδράσει και απλά περιορίστηκε σε λίγες καλές ατομικές προσπάθειες των παικτριών της.
Τα σετ
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. - Γ.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ( 3-0): 25-11, 25-13, 25-19.
Διαιτητές : Μπούτης-Φλούδας
ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. (Ζαρκαλής - Τσιούπης - Λώλης): Λάγκα, Παπάζογλου, Ασημακίδου, Παππά, Χατζηγιαννάκου, Βαρτζιώτη, Στεφάνου (λ), Βούλγαρη (λ), Τζαλαλή, Κλούμπα, Χαρατζόγλου, Τσαβδάρη.
Γ.Ε. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Λιάπης): Γουβέλη , Δερμιτζάκη, θεοδωρακάκη, Λάζαρη, Παπανίκου, Μάνθου, Ζιώγκα (λ), Γαβρίνα, Καστανά, Σμανή, Ρώσση.