Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Πολλά μπράβο άκουσαν παίκτες και Πετράκης

Πολλά μπράβο άκουσαν από τον κόσμο στα Γιάννινα οι παίκτες και ο Γιάννης Πετράκης για τη νίκη και την εμφάνιση στη Νέα Σμύρνη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

«Μπράβο μάγκες, μπράβο και σε σένα κόουτς». Αυτές ήταν οι ατάκες στους σχολιασμούς της σπουδαίας νίκης που πέτυχε ο ΠΑΣ Γιάννινα μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου και που γινόταν χτες στα Γιάννινα.

Όχι μόνο στο διαδίκτυο αλλά και στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης, αφού ο ΠΑΣ είναι κάτι ξεχωριστό για όλους τους Γιαννιώτες και ένα μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας. Η νίκη αυτή που τον έφερε πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση σε όλη την πόλη και κατά τη διάρκεια του αγώνα είχε… παραλύσει η συγκοινωνία στους δρόμους και σε πολλές καφετέριες που έβλεπαν τον αγώνα πανηγύρισαν το γκολ της νίκης.

Πολλά συγχαρητήρια πήραν οι παίκτες για την υπερπροσπάθεια που έκαναν μέσα στη Νέα Σμύρνη, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, με μια συγκομιδή 8 βαθμών σε έξι παιχνίδια από τα οποία τα τέσσερα εκτός έδρας. Μπορεί ο Κριστιάν Τσάβεζ, ο Νόε Ακόστα, ο Μάρκος Βελλίδης και κάποιοι άλλοι να ήταν οι κορυφαίοι σε απόδοση, αλλά αυτό που εκτίμησε ο κόσμος είναι η φιλοτιμία και η αποφασιστικότητα που έδειξαν οι παίκτες ποτίζοντας, ειδικά στο β’ ημίχρονο, τη φανέλα με ιδρώτα.

Πολλά είναι τα εύσημα που δόθηκαν από τον κόσμο του ΠΑΣ και στον προπονητή Γιάννη Πετράκη για το στήσιμο της ομάδας και τις διορθωτικές κινήσεις που έκανε στην επανάληψη, αφού «διάβασε» πολύ καλά το παιχνίδι έτσι όπως πήγε στο α’ μέρος. Και όλοι ξέρουν στα Γιάννινα ότι παίκτες και Πετράκης με όλο το τεχνικό τημ και προσωπικό της ομάδας δουλεύουν σε δύσκολες συνθήκες, με όλα τα γνωστά προβλήματα που πέρασε αυτή η ιστορική ομάδα.

Αλλά τελικά αποδεικνύεται εφτάψυχη, αφού μετρά το μέταλλο και η βαριά της φανέλα. Ειδικό βάρος που απέκτησε μέσα από την πορεία της στα 48 χρόνια της διαδρομής της καταφέρνοντας να γίνει η σημαία ολόκληρης της Ηπείρου και των χιλιάδων απανταχού γης Ηπειρωτών. Τα πανηγύρια κράτησαν μέχρι το βράδυ της Δευτέρας όπου γευμάτισαν όλοι μαζί στην Αθήνα και ήπιαν και κόκκινο κρασί τσουγκρίζοντας τα ποτήρια με την άδεια του Γιάννη Πετράκη.

Από χτες άρχισε πάλι η δουλειά γιατί το Σάββατο υπάρχει στα Γιάννινα το δύσκολο ματς με τη φιλόδοξη φέτος Καλλονή, όπου για πιάσει περισσότερο τόπο το διπλό επί του Πανιώνιου, πρέπει να κερδίσει και το παιχνίδι αυτό ο ΠΑΣ για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη βαθμολογική του θέση. Η αποστολή γύρισε το μεσημέρι οδικώς και το απόγευμα έκαναν αποθεραπεία όσοι αγωνίστηκαν και οι υπόλοιποι κανονικά προπόνηση. Όλοι δείχνουν προσγειωμένοι αφήνοντας πίσω το ματς της Νέας Σμύρνης και κοιτάζοντας το επόμενο με την Καλλονή.


Ήδη από χτες κυκλοφόρησαν και τα εισιτήρια του αγώνα με τιμές 15 ευρώ στη μεγάλη σκεπαστή και 10 ευρώ στη μικρή σκεπαστή. Τα παιδικά είναι 5 ευρώ. Στον ΠΑΣ περιμένουν ότι  αυτή τη φορά θα έχει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο από άλλα παιχνίδια, γιατί η ομάδα το παλεύει και έχει δυνατότητες να παραμείνει άνετα στην κατηγορία αλλά και ότι ήθελε προκύψει στην πορεία.