Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Η Νίκη Βόλου δεν είχε να πληρώσει τη διαιτησία

Χάνει στα χαρτιά το ματς με τη Ζάκυνθο η Νίκη Βόλου γιατί δεν είχε να πληρώσει τα έξοδα διαιτησίας! (ΦΩΤΟ magnesiasports.gr)


Ο αγώνας του κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό ματαιώθηκε υπέρ της Ζακύνθου που θα πάρει το ματς στα χαρτιά. Ο λόγος; Δεν καταβλήθηκαν τα χρήματα στους διαιτητές. Πραγματικά μαύρη σελίδα για τη Νίκη Βόλου και ντροπιαστική στιγμή για την ιστορία της. Το φύλλο αγώνος έκλεισε μισή ώρα μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης...

Αναμένεται η απόφαση από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την ποινή της ομάδας. Από τη στιγμή που έκλεισε όμως το φύλλο  αγώνος το παιχνίδι κατακυρώνεται υπέρ της Ζακύνθου με σκορ 0-3.


Άπαντες απόρησαν όταν οι δυο ομάδες δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο στις 17.15 για να ξεκινήσει το παιχνίδι... Οι αναπληρωματικοί γελούσαν μεταξύ τους, αλλά η κινητικότητα που υπήρχε έξω από τη φυσούνα στο Πανθεσσαλικό έδειχνε οτι κάτι δεν πήγαινε καλά... Τελικά 45 περίπου λεπτά μετά, από τα μεγάφωνα ανακοινώθηκε οτι οι φίλαθλοι μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματα τους γιατί ο αγώνας ματαιώθηκε. Ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνος, καθώς η ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αδυνατούσε να πληρώσει τους διαιτητές της αναμέτρησης. Ο Μιχάλης Βοσκάκης, ο διαιτητής του παιχνιδιού έγραψε στο φύλλο αγώνος ότι περίμεναν μισή ώρα και στη συνέχεια έκλεισαν το φύλλο αγώνος. Ο Ανδρέας Πάτσης ήταν στη φυσούνα αλλά δεν μπόρεσε να κάνει κάτι.


Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του magnesiasports έστελνε δικούς του ανθρώπους στην κερκίδα για να μαζέψουν χρήματα, καθώς τα έσοδα από τα εισιτήρια δεν έφταναν για να καλύψουν τα 3.600, που χρειάζονταν για να καλυφθούν τα έξοδα των διαιτητών... Ο Ανδρέας Πάτσης ζήτησε από τους διαιτητές να περιμένουν, αλλά εκείνοι, αφού είχαν περάσει τα λεπτά που προβλέπονται από τον ΚΑΠ, έκλεισαν το φύλλο αγώνος. 

ΠΗΓΗ:magnesiasports.gr