Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Θα γίνει..... πασάς στα Γιάννινα αν πάρει 6 βαθμούς!

Επιστροφή στο γήπεδο για σήμερα Τετάρτη (26/11) οι παίκτες του ΠΑΣ


Από σήμερα Τετάρτη ξεκινούν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ και η αδρεναλίνη να ανεβαίνει στα ύψη, γιατί την Κυριακή υπάρχει το ματς με τον ΟΦΗ στα Γιάννινα και αμέσως μετά την Τετάρτη υπάρχει πάλι το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Αν ο ΠΑΣ κερδίσει και τα δύο αυτά παιχνίδια και τσεπώσει 6 βαθμούς, πραγματικά θα νιώσει…. Πασάς στα Γιάννινα! 


Είναι ευκαιρία να αξιοποιήσει την έδρα του και να πάρει τα παιχνίδια, γιατί και οι αντίπαλες ομάδες είναι υποδεέστερες απ’ αυτόν. Ωστόσο κανείς δεν πρέπει να εφησυχάσει απ’ αυτό, γιατί όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Επί του παρόντος προέχει το ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ και για τον Λεβαδειακό θα ασχοληθούν από το πρωί της Δευτέρας και μετά. Περισσότερα θα πει στους παίκτες γι’ αυτό το παιχνίδι ο Γιάννης Πετράκης τις επόμενες μέρες. Άλλωστε ξέρει πολύ καλά την ομάδα καθώς εκεί ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, καθήμενος και στον πάγκο του ΟΦΗ.

Το νέο πρόσωπο για τον «Άγιαξ» αναμένεται να είναι ο Νίκος Κοροβέσης που έχει να αγωνιστεί από το ματς της 4ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα που έγινε στις 21 Σεπτεμβρίου. Στο δίμηνο αυτό πέρασε έναν τραυματισμό, έκανε και εγχείριση σκωληκοειδίτιδας και έτσι έμεινε αρκετό διάστημα έξω από τα γήπεδα. Μπορεί να είναι στη διάθεση του Πετράκη αλλά είναι αμφίβολο αν θα είναι στην ενδεκάδα, αφού δεν αγωνίστηκε ούτε στα φιλικά με Λάρισα και Αναγέννηση Άρτας που έγιναν το περασμένο Σαββατοκύριακο. Επίσης απόντας θα είναι και ο Ντάσιος που κάνει αποθεραπεία.

Θα ξεκινήσουν νωρίτερα τα παιχνίδια


Λόγω του ότι το ματς του ΠΑΣ με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα γίνει στις 17:15 η ΕΠΣΗΠ αποφάσισε χτες τα παιχνίδια των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων να ξεκινήσουν νωρίτερα, ώστε να μπορέσουν και οι φίλοι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου να βρεθούν κοντά στην ιστορική ομάδα της πόλης και στην προσπάθεια που θα καταβάλει για να πάρει τους 3 βαθμούς. Αναλυτικά από την ΕΠΣΗΠ ανακοινώθηκαν τα εξής: «Μια ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσουν τα μακρινά παιχνίδια  την ΚΥΡΙΑΚΗ  30/11/2014 και μισή ώρα τα υπόλοιπα παιχνίδια για να μπορούν οι φίλαθλοι και ποδοσφαιριστές των ομάδων να παρακολουθήσουν το παιχνίδι του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με το ΟΦΗ που θα γίνει την Κυριακή 30/11/2014 και ώρα 17:15».