Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Γ. Ντάσιος: Πάμε για τους τρεις βαθμούς

Ο Γιώργος Ντάσιος μιλά στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα


Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος δήλωσε στη NOVA ότι ο ΠΑΣ πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με τον Πλατανιά και με στόχο τη νίκη. Πιο συγκεκριμένα τόνισε:
«Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Πλατανιά και με τον πρώην προπονητή μας. Σ’ αυτό το παιχνίδι πάμε και εμείς κανονικά για τους 3 βαθμούς. Θέλουμε πολύ αυτή τη νίκη. Μετά την επιτυχία που είχαμε στο κύπελλο πάμε με καλή ψυχολογία στον Πλατανιά. Αν όλα πάνε καλά, να πανηγυρίσουμε τους 3 βαθμούς».

Για το αν το ματς θα παίξει ρόλο η τακτική των προπονητών και αν αυτό θα είναι μειονέκτημα για τον ΠΑΣ λόγω της παρουσίας του Χριστόπουλου που ξέρει τους παίκτες στον πάγκο της αντίπαλης ομάδας ανέφερε: «Δεν νομίζω να είναι μειονέκτημα. Έχουμε δύο με τρία χρόνια τον ίδιο κορμό και αυτό είναι καλό για την ομάδα. Ο κ. Χριστόπουλος μπορεί να ξέρει τους ποδοσφαιριστές, τα καλά και τα κακά του κάθε ποδοσφαιριστή, αλλά αυτή τη στιγμή έχουμε τον κύριο Πετράκη στην ομάδα, που έχει ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, ενώ έχουμε και κάποιους νέους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα είναι ένα ματς τακτικής, όπως όλα τα παιχνίδια. Όποιος παίξει πιο έξυπνα έχοντας και την τύχη που χρειάζεται, στο τέλος θα είναι ο νικητής. Θα προσπαθήσουμε να μη δεχτούμε γκολ. Με τον τρόπο παιχνιδιού και με τους παίκτες που έχουμε, θεωρώ ότι θα βρούμε τις ευκαιρίες για να κάνουμε κάποιο γκολ».