Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Με αισιοδοξία ο "Άγιαξ" βλέπει το ματς με ΟΦΗ

Αισιοδοξία επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΣ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ με το μυαλό και η σκέψη όλων να είναι στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ που θα γίνει στις 17:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Υπάρχουν δύο ματς στη σειρά και μάλιστα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» που στόχος είναι οι 6 βαθμοί.
Αμέσως μετά την Τετάρτη υπάρχει το χρωστούμενο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό που θα γίνει πάλι στα Γιάννινα. Τα ματς αυτά είναι φωτιά και καθοριστικής σημασίας για τον «Άγιαξ της Ηπείρου», αφού θα πρέπει να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο την έδρα του ώστε να νιώθει άνετος και μακριά από τη γραμμή του υποβιβασμού.


Επαναλαμβάνουμε, ότι τα δύο εντός έδρας ματς με ΟΦΗ και Λεβαδειακό πρέπει να γράψουν εξάποντο για τον «Άγιαξ». Στα δύο φιλικά που έγιναν το Σαββατοκύριακο, όλοι οι παίκτες πήραν χρόνο συμμετοχής και τώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο ματς της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Ντάσιος συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας. Χτες ήταν για αρκετή ώρα στο γυμναστήριο με τον φυσιοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο.

Απ’ ότι φαίνεται και σ’ αυτό το ματς δεν θα είναι έτοιμος, αλλά και αν ξεπεράσει το πρόβλημα θα είναι στον πάγκο γιατί έχασε και πολλές προπονήσεις, ενώ δεν αλλάζει και ο Πετράκης με τα τωρινά δεδομένα την αμυντική του διάταξη (γκολκίπερ Βελλίδης, Στρούνα, Μιχαήλ, Μπέριος,Τζημόπουλος στην αμυντική γραμμή) που τα πάει καλά και είναι το δυνατό σημείο μέχρι τώρα καθώς στα 4 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος παραμένει ανέπαφη η εστία.


Όταν αποθεραπευτεί και ο Ντάσιος ασφαλώς είναι πολύτιμος παίκτης και μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στην άμυνα αλλά και μπροστά γιατί ξέρει μπάλα και μπορεί να κάνει καλές προωθήσεις. Χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο για να επανέλθει. Και ο νεαρός Ιωάννου επανήλθε στις προπονήσεις μετά το πρόβλημα στον τετρακέφαλο αλλά έκανε ατομικό πρόγραμμα. Ουσιαστικά ο ΠΑΣ θα πάει χωρίς προβλήματα στο ματς της Κυριακής με στόχο τη νίκη και μόνο αυτή. Επειδή στα Γιάννινα υπάρχουν χειμωνιάτικες συνθήκες με κρύο και αρκετή υγρασία με ομίχλη το πρωί οι παίκτες πήραν οδηγίες από το ιατρικό τημ να είναι προσεκτικοί έξω από το γήπεδο γιατί κυκλοφορούν αυτή την εποχή και ιώσεις και η ομάδα τους έχει όλους απόλυτη ανάγκη, καθώς υπάρχουν μπροστά δύσκολα και κρίσιμα ματς.