Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Προκρίθηκαν Πέραμα, Κρύα, Ανατολή και Χουλιαράδες

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες προημιτελικής φάσης κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ


Ολοκληρώθηκαν πριν από λίγο τα παιχνίδια της προημιτελικής φάσης κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ. Α. Ε. Χουλιαράδων, Προοδευτική Περάματος, ΠΑΟ Κρύας και Α. Ο. Ανατολής εξασφάλισαν την πρόκριση στα ημιτελικά και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε διπλούς αγώνες.


Τα ζευγάρια της ημιτελικής φάσης που θα παίξουν τον Φεβρουάριο είναι: Κρύα – Χουλιαράδες, Ανατολή – Προοδευτική Περάματος.

Τα σημερινά αποτελέσματα

ΑΜΠΕΛΙΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 1-5: Η Προοδευτική πέρασε σαν σίφουνας χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες. Τα γκολ του Περάματος Ζιάκκας (2), Παπαρούνας (2), Ντίνος και το γκολ της τιμής για την Αμπελιά ο Οικονόμου.

ΚΑΛΠΑΚΙ – ΑΝΑΤΟΛΗ 1-3 παράταση (1-1 κ.α): Το παιχνίδι στην κανονική διάρκεια έληξε με σκορ 1-1 καθώς προηγήθηκε η Ανατολή με το Μώκο και ισοφάρισε το Καλπάκι με το Γκόνη. Όμως στην παράταση με 2 γκολ του Τσιρογιάννη η Ανατολή κέρδισε 3-1 και εξασφάλισε την πρόκριση.

ΠΑΟ ΚΡΥΑΣ – ΠΑΟ ΑΣΒΕΣΤΟΧΩΡΙΟΥ 5-1: Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική και οι γηπεδούχοι, σαφώς ανώτεροι σε όλους τους τομείς κέρδισαν άνετα με 5-1.


ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΕΣ – ΠΩΓΩΝΑΤΟΣ 1-0: Το παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της ΕΠΣΗΠ κρίθηκε στην παράταση καθώς η κανονική διάρκεια σφραγίστηκε με λευκή ισοπαλία 0-0. Τελικά με γκολ του Κολοβού στο 109’ η Α. Ε. Χουλιαράδων εξασφάλισε την πρόκριση απέναντι στον αξιόμαχο Πωγωνάτο Δελβινακίου.