Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Τι είπαν οι προπονητές Πετράκης και Τζαναβάρας

Κερδίσαμε δίκαια είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του ΠΑΣ Γιάννινα και τη νίκη επί της Νίκης Βόλου δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου. «Ο ΠΑΣ ήταν εξαιρετικός και κέρδισε δίκαια το ματς», το σχόλιο του Τζαναβάρα. 

«Ήταν μια σπουδαία μέρα για μας. Καταφέραμε και πετύχαμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη την οποία θέλαμε πάρα πολύ. Είχαμε αρκετό καιρό να κερδίσουμε στο γήπεδό μας. Η ομάδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήταν πολύ σοβαρή και πειθαρχημένη και σε συνδυασμό ότι σεβαστήκαμε τη Νίκη αυτό το πακέτο μας έδωσε μια πολύ σημαντική νίκη.

Σκοράραμε σε καίρια σημεία και αυτό μας επέτρεψε να έχουμε μια καλύτερη διαχείριση στη συνέχεια. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με ισορροπία σε άμυνα και επίθεση, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη τελική πάσα. Έχουμε 15 ημέρες να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Θέλουμε να αφιερώσουμε τη νίκη αυτή στον Παναγιώτη Γκέγκα και την οικογένειά του», δήλωσε ο προπονητής της ηπειρώτικης ομάδας.



ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΖΑΝΑΒΑΡΑ

Από την πλευρά του, ο προπονητής της Νίκης Βόλου, Παναγιώτης Τζαναβάρας, υποστήριξε: «Είχαμε πει να προσέξουμε τα πρώτα 10 λεπτά γιατί ξέραμε ότι ο ΠΑΣ μπαίνει δυνατά σε κάθε παιχνίδι αλλά το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 7'. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε αλλά στο δεύτερο γκολ τελείωσαν όλα.

Ίσως να μπαίναμε στο παιχνίδι αν κάναμε γκολ τη μοναδική ευκαιρία που είχαμε. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό γιατί δεν αξίζαμε τίποτα από το σημερινό παιχνίδι. Ο ΠΑΣ ήταν εξαιρετικός και κέρδισε δίκαια το ματς.

Εμείς προσπαθούμε να βρούμε αγωνιστική ταυτότητα. Εκεί που παίρνουμε θάρρος από κάποια παιχνίδια στην έδρα μας, ερχόμαστε πίσω με εμφανίσεις όπως η σημερινή. Ίσως μας βοηθήσει η διακοπή του πρωταθλήματος». 
ΠΗΓΗ: novasports.gr