Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Δεν αλλάζει την πετυχημένη συνταγή ο Πετράκης

Με αποφασιστικότητα θα μπει στη μάχη της Κυριακής με τον ΟΦΗ ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Παρά τη βροχή και την υγρασία εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον ΟΦΗ. Μάλιστα η προετοιμασία μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία και ο Γιάννης Πετράκης ασχολείται κατά κανόνα με την τακτική του αγώνα που έρχεται δοκιμάζοντας σχήματα και αναθέτοντας ρόλους σε παίκτες πάνω στο πλάνο του συγκεκριμένου παιχνιδιού.
Χτες προέκυψε και νέο πρόβλημα καθώς όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς ο νεαρός διεθνής Τάσος Κρητικός γι’ αυτό έκανε και θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα μαζί με τους Ντάσιο και Ιωάννου. 


Επειδή οι προσαγωγοί δεν είναι κάτι που περνά από τη μια μέρα στην άλλη μάλλον και ο Κρητικός θα είναι εκτός ομάδας. Αυτές οι τρεις απουσίες καταγράφονται στο απουσιολόγιο της ομάδας, αλλά χωρίς να προκαλούν επιπρόσθετο πονοκέφαλο στο Γιάννη Πετράκη καθώς τον τελευταίο καιρό δεν ήταν στα πλάνα της βασικής ενδεκάδας. Σίγουρα πρόκειται για ικανούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν είναι πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που θα έκανε τον Πετράκη να αλλάξει τα πλάνα και να αναζητήσει άλλες λύσεις. 

Όπως φαίνεται ο Κρητικός τεχνικός δεν θα αλλάξει την πετυχημένη συνταγή του τελευταίου καιρού. Στα τέσσερα τελευταία μας πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ διατήρησε ανέπαφη την εστία του και κατάφερε να πάρει 8 βαθμούς που τον έφεραν περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα. Συγκεκριμένα πήρε το διπλό με 1-0 μέσα στη Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου, στη συνέχεια έφερε λευκή ισοπαλία με την Καλλονή στα Γιάννινα και με τον Πλατανιά στα Περιβόλια, κλείνοντας την 4άδα με την εντυπωσιακή νίκη 4-0 επί της Νίκης Βόλου στο στάδιο «Ζωσιμάδες». 

Είναι λογικό μετά από μια τόσο καλή πορεία βασικά ο αμυντικός μηχανισμός να μείνει ο ίδιος που ήταν η δύναμη της ομάδας, αλλά και γενικά ο κορμός να μείνει ανέπαφος. Αν κάνει κάποια αλλαγή θα είναι για λόγους τακτικής που θα πηγάζουν από κάποιες κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Το νέο πρόσωπο είναι ο Νίκος Κοροβέσης, αλλά είναι αμφίβολο αν ξεκινήσει από την αρχή, γιατί προέρχεται από ένα δίμηνο αγωνιστικής απραξίας. Αυτό βέβαια θα εξαρτηθεί από την φυσική κατάσταση που είναι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής και πως θα αξιολογηθεί από το τεχνικό τημ. Κατά τα άλλα στον ΠΑΣ βλέπουν με ιδιαίτερη αισιοδοξία το παιχνίδι αυτό, όπου ο «Άγιαξ» και λόγω έδρας προβάλει σαν το φαβορί για τη νίκη. 

Ωστόσο όλοι λένε στο κυανόλευκο στρατόπεδο ότι το ματς θέλει προσοχή γιατί και ο ΟΦΗ θα το παλέψει δυνατά για θετικό αποτέλεσμα και θα προβάλει μεγάλες αντιστάσεις. Αν βοηθήσει και λίγο ο καιρός, να σταματήσουν δηλαδή οι βροχές, αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι τον αγώνα, αφού πάντα θα παιχνίδια με τον ΟΦΗ έχουν ένα ξεχωριστό ενδιαφέρον, πάντα στο αγωνιστικό κομμάτι. 

Τα εισιτήρια έχουν κυκλοφορήσει από προχτές με τιμές 15 ευρώ για τις θύρες 3, 4, 6 στη μεγάλη σκεπαστή εξέδρα και 10 ευρώ για τη μικρή σκεπαστή, θύρες 9  και 10. Στις θύρες 6-9 θα υπάρχουν και παιδικά εισιτήρια με τιμή 5 ευρώ. Η Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 υπενθυμίζει ότι για την αγορά ενός και μόνο εισιτηρίου αυστηρά, θα πρέπει να γίνεται επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.