Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δύο φορές προσοχή θέλει το ματς με Νίκη Βόλου

Μη παρασυρθεί κανείς επειδή η Νίκη Βόλου είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο Νίκος Κοροβέσης είναι το νέο πρόσωπο στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επιστρέφει στην ομάδα μετά από ενάμιση μήνα αποχής. Από χτες άρχισε να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα τον έχει ο Γιάννης Πετράκης στα πλάνα για το ματς της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου.
Όχι βέβαια ότι δεν τον υπολογίζει σαν αξία, αλλά γιατί έχασε πολλές προπονήσεις στον ενάμιση μήνα αποχής λόγω εγχείρησης σκωληκοειδίτιδας που έκανε και προφανώς θέλει ένα μικρό διάστημα να καλύψει το χαμένο έδαφος. Θα είναι στην αποστολή και αναλόγως σε τι κατάσταση θα είναι θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του. Τελευταίο ματς που αγωνίστηκε ήταν με την Κέρκυρα στο νησί των Φαιάκων στις 21 Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια λόγω της εγχείρησης ήταν εκτός ομάδας. 


Ο Νίκος Κοροβέσης είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2012 από τον Απόλλωνα Σμύρνης και ήταν από τα νέα πρόσωπα που γρήγορα ξεχώρισαν, σε σημείο που να υπάρξουν πολλές φορές μεταγραφικά σενάρια, πότε από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και πότε από τον Παναθηναϊκό. Ο νεαρός παίκτης παρόλα αυτά παρέμεινε προσγειωμένος και σε μια πρόσφατη συνέντευξη είχε πει: «Εγώ το μυαλό μου το έχω στον ΠΑΣ. Η ομάδα είναι ανοιχτή σε προτάσεις. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι πως τον πρώτο λόγο έχει η ομάδα και μετά εγώ». Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, μετά το ρεπό της Δευτέρας από χτες οι παίκτες επέστρεψαν στο γήπεδο και άρχισε η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου. 

Ο Γιάννης Πετράκης σε συζήτηση που είχε με τους παίκτες ανέφερε ότι είναι ικανοποιημένος από την σκληρή προσπάθεια που κατέβαλαν τον τελευταίο καιρό στα δύσκολα παιχνίδια που έγιναν και ζήτησε με τον ίδιο ζήλο να συνεχίσουν στη συνέχεια, πάντοτε με την ίδια σοβαρότητα. Και για το ματς της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου ζήτησε όλοι να είναι αφοσιωμένοι στα αγωνιστικά τους καθήκοντα. Περισσότερα για το προσεχές παιχνίδι θα αναλυθούν τις επόμενες μέρες. Οι κυανόλευκοι σε καμία περίπτωση δεν θα επαναπαυτούν επειδή η Θεσσαλική ομάδα είναι ουραγός στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά τουναντίον θα δείξουν μεγαλύτερη προσοχή, γιατί σ’ αυτά τα λεγόμενα θεωρητικά εύκολα παιχνίδια, υπάρχουν οι μεγαλύτερες παγίδες. 

Από το ματς με τον Πλατανιά κρατούν μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας και την καλή αμυντική λειτουργία, αφού για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα ο ΠΑΣ κράτησε ανέπαφη την εστία του. Σ’ αυτό συνετέλεσε και ο γκολκίπερ Μάρκος Βελλίδης που είναι και φέτος σε καλή κατάσταση κάνοντας μέχρι τώρα σπουδαίες εμφανίσεις, σε σημείο που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να εκφράζουν φίλαθλοι του ΠΑΣ τη δυσαρέσκεια επειδή ο γκολκίπερ του «Άγιαξ» δεν καλείται στην εθνική ομάδα.

Δεν προπονήθηκε ο Ντάσιος


Χτες δεν προπονήθηκε ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος γιατί έχει ενοχλήσεις στη γάμπα και έκανε θεραπεία. Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα τον έχει στη διάθεσή του ο Κρητικός τεχνικός. Όλοι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το πρόγραμμα και όπως ανέφερε η ΠΑΕ σε δελτίο Τύπου «το χτεσινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις υποομαδικής τακτικής και τελειώματα φάσεων». Καθημερινές προπονήσεις θα γίνονται μέχρι και το Σάββατο που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία και θα ανακοινωθεί η αποστολή. Από χτες ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας με τιμές 15 ευρώ για τις θύρες στη μεγάλη σκεπαστή και 10 ευρώ για τη μικρή σκεπαστή. Τα παιδικά έχουν 5 ευρώ.