Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Θέλει πολύ προσοχή το ματς

Θέλει πολύ προσοχή το ματς με τη Νίκη Βόλου τόνισε ο Γιάννης Πετράκης


Στην Α’ Εθνική δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια τόνισε για το ματς με τη Νίκη Βόλου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA. Συγκεκριμένα τόνισε: «Για μένα το παιχνίδι αυτό δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα που θα παίξουμε. Στην Α’ Εθνική δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια.
Πάντα υπάρχει η θεωρητική προσέγγιση, αλλά καμιά φορά η θεωρητική προσέγγιση δεν προσεγγίζει με την πράξη. Εμάς τη στάση μας την καθορίζει κάθε φορά ο στόχος που έχουμε, αυτό που θέλουμε να κάνουμε και τι θέλουμε να πετύχουμε σε κάθε παιχνίδι.  Και πρέπει να λύνουμε τα προβλήματα που μας βάζει ο κάθε αντίπαλος.


Σεβόμαστε πάρα πολύ την ομάδα της Νίκης Βόλου. Για μένα δεν λέει τίποτα ότι είναι τελευταία στη βαθμολογία. Μετά από λίγο μπορεί να μη είναι. Έχασε δύσκολα όλα τα παιχνίδια που έχει παίξει και δεν είναι τυχαίο αυτό. Το παιχνίδι αυτό χρειάζεται πολύ προσοχή και συγκέντρωση από τη δική μας πλευρά, για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».


Για το πώς θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ τη Νίκη Βόλου που θα παίξει κλειστά στα Γιάννινα ανέφερε: «Όλες οι ομάδες που έπαιξαν στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ, κλειστά έπαιξαν. Είναι μια συνθήκη που δουλεύουμε κάθε μέρα για το πώς θα τη διαχειριζόμαστε. Σίγουρα όταν δεν υπάρχουν χώροι μεγαλώνει ο βαθμός δυσκολίας.  Αλλά είναι μια κατάσταση που δεν την καθορίζουμε μόνο εμείς, αλλά την καθορίζει και ο αντίπαλος. Δουλειά δικιά μας είναι να βρίσκουμε λύσεις στον κάθε τρόπο παιχνιδιού του αντίπαλου».