Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Γ. Πετράκης: Να έχουμε 100% αυτοσυγκέντρωση και θέληση

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα


Δηλώσεις στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα έκανε ο προπονητής Γιάννης Πετράκης που δήλωσε τα εξής: «Για  μας είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Παίζουμε με την πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος και για μένα δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση.
Αυτό από μόνο του μεγαλώνει πάρα πολύ το βαθμό δυσκολίας στο να αντιμετωπίσουμε αυτό το παιχνίδι και στη διαχείρισή του. Ένα επιπλέον πρόβλημα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να διαχειριστούμε είναι η μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες στο ματς με τον Ατρόμητο και το καλό αποτέλεσμα που πήραν. Αυτός που ψηλώνει εύκολα, ισοπεδώνεται και εύκολα αν δεν έχει καλές βάσεις. Για να έχει μεγαλύτερη αξία η νίκη με τον Ατρόμητο πρέπει να είμαστε με τη νοοτροπία, με τη στάση και την προσπάθεια απέναντι στην ομάδα που παίζουμε, για να έχουμε καλή εικόνα και καλό αποτέλεσμα. Διαφορετικά δεν θα έχει και νόημα το καλό αποτέλεσμα που πήραμε με τον Ατρόμητο».


Σε ερώτηση για τις δυσκολίες του αγώνα απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα που έχει μεγάλο ρόστερ και ένα πολύ καλό προπονητή που ξέρει την ομάδα του ΠΑΣ και το Ελληνικό ποδόσφαιρο ο Γιάννης Πετράκης ανέφερε: «Και την ομάδα σαν μέγεθος και τον κύριο Αναστασιάδη σαν προσωπικότητα και σαν άνθρωπο έχουμε μεγάλη εκτίμηση και σεβασμό. Αυτά ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας το δικό μας. Πρέπει να έχουμε το 100% από την αυτοσυγκέντρωσή μας, για να μπορέσουμε να έχουμε καλό αποτέλεσμα με την ομάδα αυτή».


Για το ποια στοιχεία θα κρίνουν το ματς ο Κρητικός τεχνικός δήλωσε: «Η θέληση είναι για μένα το πρώτο, γιατί αν δεν έχεις θέληση δεν μπορείς να κάνεις βήματα. Μετά τη θέληση αυτή να βάλεις καλά το μυαλό σου και να τη διοχετεύσεις με καλή καθοδήγηση τακτικά, στρατηγικά μέσα στο παιχνίδι και με βάση τον αντίπαλο να διεκδικήσεις ότι δικαιούσαι». 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ