Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Κ-20: Συγκλονιστικό παιχνίδι με νίκη του Ατρόμητου

Η ομάδα Κ-20 του Ατρόμητου που κέρδισε στις καθυστερήσεις 3-2 τον ΠΑΣ μέσα στα Γιάννινα


Σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο ΠΕΑΚΙ η ομάδα νέων Κ-20 του Ατρόμητου κέρδισε τον ΠΑΣ στις καθυστερήσεις. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 10’ με φάουλ του Μπαστακού. Ισοφάρισε ο Αναστασιάδης στο 38’ επίσης με φάουλ και πέντε λεπτά αργότερα ο Αλεξίου με σουτ έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στην επανάληψη, ήρθε η ισοφάριση από κεφαλιά του Παπασπύρου στο 75’. Κόκκινη στο 78’ με δεύτερη κίτρινη πήρε ο Κωστούλας. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων που κράτησε ο διαιτητής ήρθε η μεγάλη νίκη για τον Ατρόμητο. Από εκτέλεση φαουλ του Μπαστακού, ο Τάχιας στην προσπάθεια να αποκρούσει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Σύμφωνα με το peristerisports.gr στο τέλος προκλήθηκε ένταση από την πλευρά των Γιαννιωτών χωρίς περαιτέρω συνέχεια. Από την άλλη πλευρά οι Γιαννιώτες ζήτησαν πέναλτι που δεν δόθηκε στο 94’ σε ανατροπή του Βαλμά. Διαιτητής του αγώνα ο Αθανασίου (Άρτας).
ΠΑΣ Γιάννινα: Κολιοφούκας, Βαλμάς, Μανιφάβας, Τάχιας, Γκουγιάννος, Πανταζής, Λάμπρου, Κοζάκης, Τζιάλλας, Αναστασιάδης, Πασχάλης. Αγωνίστηκαν και οι Γ. Αλεξίου, Βασιλείου, Μυρσινιάς.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Τζιτζικαλάκης, Κωστούλας, Κατράνης, Μωραϊτης, Μπαστακός, Λημνιός, Παπασπύρος, Ρεγκάκος, Νάτσος, Τσατσόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι Ζούκας, Κομνηνός, Κρουσέλ.