Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Δύσκολα να προλάβει τα Γιάννινα ο Ταυλαρίδης

Δύσκολα να προλάβει το ματς στα Γιάννινα ο Στάθης Ταυλαρίδης


Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του Ατρομήτου προπονήθηκε την Τετάρτη (10/12) ο Στάθης Ταυλαρίδης, επιστρέφοντας στις προπονήσεις της ομάδας ακριβώς ένα μήνα μετά τον τραυματισμό του στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Έτσι, ο αμυντικός τέθηκε και πάλι στη διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο, ωστόσο η συμμετοχή του στον αγώνα με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα είναι ακόμα αμφίβολη, λόγω της μακράς απουσίας του από τα γήπεδα.
Από την άλλη, ο Ελίνι Δημούτσος παρακολούθησε το μισό πρόγραμμα και στη συνέχεια έκανε μόνος του έντονο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης. Όλα δείχνουν ότι ο αμυντικός χαφ θα ενσωματωθεί την Πέμπτη (11/12).
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα της Κυριακής (14/12). Την «κυανόλευκη» ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας, Γιώργος Πέτρου, ο οποίος κατέθεσε το αίτημα των Περιστεριωτών για εισιτήρια.

Παρότι οι Ηπειρώτες ενέκριναν το εν λόγω αίτημα, η Αστυνομική Διεύθυνση Ιωαννίνων ήταν αρνητική, λόγω της ακαταλληλότητας της κερκίδας των φιλοξενούμενων στο γήπεδο «Ζωσιμάδες», καθώς υπάρχουν ακόμα σπασμένα καθίσματα.
ΠΗΓΗ: a-sports.gr