Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Ξαναγύρισε στην Ελλάδα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Γαζώρου


Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς που υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ αλλά σαν προπονητής το καλοκαίρι του 1993 έφερε στον ΠΑΣ τους Μουφ, Μιλόγεβιτς από την περασμένη Παρασκευή ξαναγύρισε στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Εθνικού Γαζώρου. Το ρεπορτάζ από το serressport.gr

Ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς είναι ο νέος προπονητής της ΠΑΕ Σέρρες μετά την παραίτηση του Μάκη Κατσαβάκη, καθώς ο Σέρβος ήρθε σε συμφωνία με τον Χρήστο Μέγκλα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής στην Football League.
Ήταν λίγο πολύ κοινό μυστικό στις Σέρρες πως ο 61χρονος τεχνικός ήταν η πρώτη επιλογή για την τεχνική ηγεσία, καθώς από εποχής Πανσερραϊκού διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, ενώ σίγουρα ρόλο παίζει και η παρουσία του γενικού αρχηγού Λάκη Υφαντή που είχε την ίδια θέση όταν ο Κοκότοβιτς ανέλαβε τα "λιοντάρια" και μαζί πανηγύρισαν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκ τη σεζόν 2010-11. Ακόμη ένα κοινό πρόσωπο από εκείνη την ομάδα είναι και ο μασέρ Γιάννης Κοτσαμπάς.

Η τελευταία θητεία του Κοκότοβιτς στην Ελλάδα ήταν τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου πρόλαβε να καθίσει στον πάγκο σε επτά παιχνίδια, ενώ όταν δεν ήταν στην Κίνα, πράγμα που συνηθίζει, εργάστηκε σε Καλαμάτα, ΠΑΟΚ, Παναργειακό, Απόλλωνα Σμύρνης, Ναυπακτιακό, Απόλλων Καλαμαριάς και Ατρόμητο.