Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Η Θύελλα Ελεούσας διαμαρτύρεται για τη διαιτησία

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία από την Θύελλα Ελεούσας


Η διοίκηση της Θύελλας Ελεούσας εκφράζει τις διαμαρτυρίες της για την διαιτησία του αγώνα ΠΑΟ Κρύας – Θύελλα 2-1. Αναλυτικά στην σελίδα της στο facebook η διοίκηση της ομάδας καταχώρησε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Μέσω της ανακοίνωσης αυτής θέλουμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας. Η διαιτησία στο παιχνίδι Κρύα-Θύελλα Ελεούσας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιεικώς απαράδεκτη που φτάνει στο σημείο να μιλάμε για αλλοίωση αποτελέσματος.
Θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι σαν Δ.Σ. Θύελλα Ελεούσας δεν έχουμε μπει ποτέ στη διαδικασία να κρίνουμε την διαιτησία ακόμα και όταν υπήρχαν λάθη σε βάρος μας. Αλλά στο συγκεκριμένο αγώνα έχουν γίνει πράγματα και θαύματα που κατά γενική ομολογία τόσο των φιλάθλων μας όσο και εταίρων φιλάθλων στοχοποίησαν την ομάδα μας και μονό αυτή .
Αρχικά εστιάζοντας στα λάθη του βοηθού κυρίου Σπυρογιώτη στο πρώτο ημίχρονο και στη φάση του πέναλτι της Κρύας είναι σε καθαρή θέση οφσάιντ ο επιθετικός της Κρύας τουλάχιστον τρία μετρά μπροστά από τον τελευταίο αμυντικό της ομάδας μας . Κατά δεύτερον από τον ίδιο βοηθό στο δεύτερο ημίχρονο ακυρώνετε γκολ του παίκτη μας Βελτσίστα ως οφσάιντ ο όποιος στη στιγμή της σέντρας προς αυτόν βρίσκετε 2 μετρά πίσω από τους αμυντικούς της Κρύας . Πέρα από αυτές τις κραυγαλέες περιπτώσεις ο συγκεκριμένος βοηθός έχει πολλές λάθος υποδείξεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού .
Όσον αφόρα τον διαιτητή του αγώνα υπήρχε πιστή εφαρμογή του κανονισμού όσον αφόρα τον πειθαρχικό έλεγχο μονομερής εναντίον της ομάδας η οποία είχε δυο αποβολές και σε αντίστοιχες περιπτώσεις των αντίπαλων δεν υπήρχαν. Με λίγα λόγια εφάρμοσε τον κανονισμό κατά το δοκούν και όχι ισότιμα. 
Τέλος, θα θέλαμε να αναφερθούμε στους ορισμούς των διαιτητών από την επιτροπή διαιτησίας. Είναι τουλάχιστον απαράδεκτο σε ένα ντέρμπι να ορίζονται επόπτες οι όποιοι δεν έχουν αξιολογηθεί σε ανώτερη κατηγορία και να γινόμαστε οι ομάδες της Α κατηγορίας έρμαια της αμάθειας και της απειρίας των διαιτητών. Αν θέλει η επιτροπή ας τους δοκιμάσει στους αγώνες των τμημάτων υποδομής και μονό σε αυτούς. Ζητάμε αντιμετώπιση ισάξια της ιστορίας της ομάδας μας.

Εκ του Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΤΟΥΓΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΥΓΙΑΣ ΑΙΜΙΛΙΟΣ»