Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Σε τουρνουά της Ε.Π.Σ. Αθηνών ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ

Στην πρώτη σειρά από αριστερά: Παναγιώτης Χριστοβασίλης, Μιχάλης Μπόλος, Τάκης Στούκας, Γιώργος Γεωργουλόπουλος στο τουρνουά των Αθηνών (ΦΩΤΟ fcpasgiannina.gr)

Σε τουρνουά που διοργάνωσε στην Αθήνα η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθηνών έλαβε μέρος και ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ. Περισσότερα γι’ αυτό στο ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ:

Με την ολοκλήρωση του Χριστουγεννιάτικου τουρνουά της ΕΠΣ Αθηνών στο οποίο μετείχε ο ερασιτέχνης ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με τρεις ομάδες, η διοίκηση και μετέχοντες στο τουρνουά προπονητές και παίκτες, ευχαριστούν θερμά της ΕΠΣ Αθηνών για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά, τον Γιαννιώτη διοργανωτή και συνεργάτη της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα κ. Γιώργο Φίλο, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ κ. Παναγιώτη Χριστοβασίλη και τον βοηθό του κ. Πετράκη και επικεφαλής των υποδομών προπονητή κ. Γιώργο Γεωργουλόπουλο για την συμπαράστασή τους στις αντιπροσωπευτικές ομάδες του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στις οποίες βρέθηκαν κοντά, την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την φιλοξενία και παρακολούθηση του αγώνα των ΠΑΕ Παναθηναϊκού-Κέρκυρας, την ΠΑΕ ΑΕΚ για τη φιλοξενία της αποστολής του ΠΑΣ στον αγώνα ΑΕΚ-Ηρακλής Ψαχνών και τέλος το ξενοδοχείο CIVITEL ATTIK για την πλήρη εξυπηρέτηση της αποστολής του ΠΑΣ. Τέλος ευχαριστίες στους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στους υπεύθυνους των υποδομών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, οι οποίοι διαχειρίζονται και εκτός έδρας τους νεαρούς αθλητές.