Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Αλλαγές σε μικρή κλίμακα θα κάνει ο Πετράκης

Είναι πιθανόν να ξεκινήσει από την αρχή στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ ο Αλβανός διεθνής μέσος Άντι Λίλα


Με μια προπόνηση που έγινε σήμερα ολοκληρώθηκε ουσιαστικά η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον δύσκολο αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Το πρωί της Τετάρτης θα γίνει νέα προπόνηση και στη συνέχεια ο Γιάννης Πετράκης θα επιλέξει τους 19 παίκτες που θα αποσυρθούν σε ξενοδοχείο. Εκτός αποστολής και σ’ αυτό το ματς θα είναι ο Θοδωρής Μπέριος που κάνει θεραπεία. Πιθανόν μετά τα Χριστούγεννα θα είναι και πάλι στις επάλξεις. Ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο νεαρός Γιάννης Ιωάννου. 


Όπως φαίνεται ο Γιάννης Πετράκης δεν θα αλλάξει τις ισορροπίες της ομάδας και το ίδιο περίπου σχήμα που κέρδισε τον Ατρόμητο, θα υποδεχτεί την Πέμπτη και τον ΠΑΟΚ. Πιθανόν να ξεκινήσει από την αρχή ο Λίλα που στο ματς με τον Ατρόμητο μπήκε αλλαγή και έδωσε νέα πνοή στο χώρο του κέντρου. Και ασφαλώς ο ΠΑΣ θα παίξει κλειστά με 4-2-3-1 για να μη μπορεί εύκολα ο Δικέφαλος να φτάνει στην εστία του Βελλίδη και βρίσκοντας την ευκαιρία να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση. 

Στο στάδιο «Ζωσιμάδες» άρχισε η τοποθέτηση και καρεκλών στο πέταλο της θύρας 7 για να φιλοξενούνται και οπαδοί των φιλοξενούμενων ομάδων. Για το ματς με τον ΠΑΟΚ ισχύει η απαγόρευση της αστυνομίας και ομαδική και μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Δικέφαλου στα Γιάννινα, για λόγους ασφαλείας. Το σημερινό (Τρίτη 16/12) δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής: «Προπόνηση  τακτικής και στημένες φάσεις περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Θεραπεία έκανε ο Μπέριο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιωάννου».