Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Με ποιούς παίκτες έρχεται στα Γιάννινα ο Ατρόμητος

Εκτός αποστολής έμειναν στον Ατρόμητο Τσενάμο, Δημούτσος και Ταυλαρίδης


Την αποστολή του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ο Ρικάρντο Σα Πίντο αμέσως μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης των παικτών του Ατρόμητου στο αθλητικό κέντρο.
Πάλι εκτός έμεινε ο Τσέναμο αν και πλέον είναι έτοιμος ενώ ο Δημούτσος και ο Ταυλαρίδης κρίθηκε σκόπιμο να μην ταξιδέψουν προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος και τη Δευτέρα θα ενσωματωθούν πλήρως.
Έτσι θα είναι στη διάθεση του Πίντο για τους αγώνες με Λεβαδειακό και Πανιώνιο την ερχόμενη Τετάρτη και την άλλη Κυριακή. Εκτός έμεινε και ο Μπάλλας αν μπορεί να θεωρηθεί έκπληξη.
Την αποστολή λοιπόν αποτελούν οι παρακάτω 19 ποδοσφαιριστές: Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Κοντοές,Νάστος, Κιβρακίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Εγκουέμ, Τάτος, Γκαρσία, Αγκουαζί, Γεωργίου, Μπρίτο, Φάμπιο, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Θεολόγου, Παπάζογλου, Ούμπιντες.
Στο σημερινό πρόγραμμα έλαβε μέρος ο Χαβιέρ Ούμπιντες ο οποίος επέστρεψε το μεσημέρι από την Αργεντινή και πήγε απευθείας στην προπόνηση αλλά γυμνάστηκε πιο χαλαρά. Τι να πει κανείς γι’ αυτόν τον σπουδαίο επαγγελματία!
Η αποστολή θα συγκεντρωθεί αύριο στο αθλητικό κέντρο. Θα πάρει πρωινό και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για τα Γιάννινα.

ΠΗΓΗ: peristerisports.gr