Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Με υπηρεσιακό προπονητή ο Εργοτέλης

Με τον Γιάννη Ταουσιάνη (φωτο αριστερά) ως υπηρεσιακό προπονητή θα αντιμετωπίσει ο Εργοτέλης τον ΠΑΣ


Ο Γιάννης Ταουσιάνης θα παραμείνει στον πάγκο του Εργοτέλη και κόντρα στους Γιαννιώτες με το θέμα του προπονητή να “παγώνει” προσωρινά. Θεωρείται δεδομένο ότι μέχρι την Κυριακή δεν πρόκειται να σημειωθεί καμία εξέλιξη στην υπόθεση του αντικαταστάτη του Παύλου Δερμιτζάκη.
Όπως αναφέραμε τις προηγούμενες ημέρες, το όνομα του Νίκου Αναστόπουλου βρίσκεται στην πρώτη λίστα της διοίκησης του Εργοτέλη ωστόσο όπως έχουμε ξαναπεί, ο 56χρονος τεχνικός ζητάει εγγυήσεις για σημαντική μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Εργοτέλης προχωράει με τον Γιάννη Ταουσιάνη στον πάγκο του και θα είναι εκείνος που θα καθοδηγήσει την ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννενα.
Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε ο Μπρούνο Χαλκιαδάκης προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει. Ο επιθετικός του Εργοτέλη αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο μόλις στο 12ο λεπτό του αγώνα με την Κέρκυρα και κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε εξετάσεις για να φανεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

ΠΗΓΗ: athleticradio.gr