Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

Με δύναμη και αποφασιστικότητα για τη νίκη ο ΠΑΣ

Θα τα δώσει όλα για τη νίκη ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ο ΠΑΣ Γιάννινα θα υποδεχτεί σήμερα το απόγευμα (17:15 NOVA 1) τον ΠΑΟΚ με στόχο βασικά τη νίκη. Αλλά αν δεν έρθει αυτή, τουλάχιστον να πάρει την ισοπαλία για να αποκομίσει κάτι και απ’ αυτό το δύσκολο παιχνίδι.
Οι κυανόλευκοι αναγνωρίζουν την δυναμικότητα του ΠΑΟΚ και την πρώτη θέση που κατέχει, αλλά είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο γήπεδο και να πάρουν τη νίκη. 

Όπως λένε το πάθημα από τον Λεβαδειακό τους έγινε μάθημα. Όπως με σοβαρότητα αντιμετώπισαν τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και τον Ατρόμητο στους «Ζωσιμάδες», παίρνοντας 4 βαθμούς, έτσι θα αντιμετωπίσουν και τον ΠΑΟΚ στη σημερινή αναμέτρηση. Με προσοχή σε άμυνα και κέντρο για να μη υπάρχουν ανοιχτοί διάδρομοι προς την εστία του Βελλίδη και με φουλ αντεπιθέσεις για τον αιφνιδιασμό.

Ο Γιάννης Πετράκης στη NOVA ανέφερε: «Και την ομάδα του ΠΑΟΚ σαν μέγεθος εκτιμούμε όπως και τον κύριο Αναστασιάδη σαν προσωπικότητα και σαν άνθρωπο. Αυτά ανεβάζουν τον βαθμό δυσκολίας το δικό μας. Πρέπει να έχουμε το 100% από την αυτοσυγκέντρωσή μας, για να μπορέσουμε να έχουμε καλό αποτέλεσμα με την ομάδα αυτή».  Για το ποια στοιχεία θα κρίνουν το ματς ο Κρητικός τεχνικός δήλωσε: «Η θέληση είναι για μένα το πρώτο, γιατί αν δεν έχεις θέληση δεν μπορείς να κάνεις βήματα. Μετά τη θέληση αυτή να βάλεις καλά το μυαλό σου και να τη διοχετεύσεις με καλή καθοδήγηση τακτικά, στρατηγικά μέσα στο παιχνίδι και με βάση τον αντίπαλο να διεκδικήσεις ότι δικαιούσαι».

Ο Σταύρος Τσουκαλάς που θα παίξει κόντρα στην πρώην ομάδα του τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα αλλά και εμείς εντός έδρας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα αντίπαλο και φυσικά να μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη». 

Ο Γιάννης Πετράκης θα παρατάξει τον ΠΑΣ σε ένα σύστημα 4-2-3-1 έχοντας τερματοφύλακα τον Βελλίδη, δεξιό αμυντικό τον Ντάσιο, αριστερό το Ναδάλες, στο κέντρο της άμυνας Τζημόπουλο, Μιχαήλ, αμυντικά χαφ Λίλα, Τσουκαλά, στη μεσαία γραμμή Χαρίση ή Γιάκο, Τσάβεζ, Ακόστα και στην επίθεση τον Ίλιτς. Στην αποστολή είναι και οι Σωτηρίου, Αυγενικού, Στρούνα, Μανιάς, Κοροβέσης, Σκόνδρας, Σαπαλίδης. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Μπέριος, Ιωάννου και για λόγους τακτικής οι Γιαννιώτης, Γαρουφαλιάς, Νάκος, Ηλιάδης, Κρητικός.

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ (15η)
Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου
Κέρκυρα – Εργοτέλης 3-1
Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1
Ατρόμητος – Λεβαδειακός 1-0
Βέροια – Νίκη Βόλου 2-0
ΟΦΗ – Καλλονή 1-1
Παναιτωλικός – Πλατανιάς 1-0
Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-0
Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ NS1
19:30 Skoda Ξάνθη – Παναθηναϊκός NS1



 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(Σε 14 αγώνες) 
ΠΑΟΚ 31
----------------------------------------------------
Ολυμπιακός 30
Παναθηναϊκός 26
Αστέρας Τρίπολης 25
Βέροια 24
Ατρόμητος 22
Skoda Ξάνθη 21
Καλλονή 21
Παναιτωλικός 21
ΠΑΣ Γιάννινα 20
Κέρκυρα 18
Πλατανιάς 15
Λεβαδειακός 14
Πανιώνιος 14
---------------------------------------
ΟΦΗ 14
Πανθρακικός 11
Εργοτέλης 7
Νίκη Βόλου 7