Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Το πρόγραμμα της Ανατολής στα μπαράζ ανόδου

Ο Α.Ο. Ανατολής κατέκτησε την 1η θέση και στις 11 Μαίου ξεκινά τους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Ο Α. Ο. Ανατολής πρωταθλητής στην Α' Κατηγορία

Ο Α. Ο. Ανατολής ανακηρύχτηκε πρωταθλητής Α’ Ερασιτεχνικής καθώς κέρδισε εκτός έδρας 2-1 την Α. Ε. Μικρασιατών, ενώ την ίδια ώρα το ντέρμπι κορυφής Σερβιανά – Βελισσάριο έληξε με σκορ 2-2.

Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε τη συμφωνία με Πετράκη

Ο Γιάννης Πετράκης θα είναι και στη νέα σαιζόν προπονητής στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη χτεσινή συνάντηση με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη βρέθηκε η χρυσή τομή για τη συνέχιση της συνεργασίας που ήταν επιθυμία και των δύο πλευρών.

Σε νέες βάσεις η συνεργασία ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστος Τσάγκας
Η ψυχρότητα που υπήρχε στις σχέσεις της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη, πλέον πρέπει να ανήκει στο παρελθόν καθώς σήμερα έλιωσε ο πάγος και υπήρξε συνάντηση των δύο προέδρων, της ΠΑΕ Γιώργου Χριστοβασίλη και του Ερασιτέχνη Χρίστου Τσάγκα.

Φινάλε θρίλερ σήμερα στην Α' Ερασιτεχνική ΕΠΣΗΠ

Ποιος το περίμενε ότι θα έφτανε η 34η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ για να αναδειχτεί ο πρωταθλητής που θα λάβει μέρος στα μπαράζ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική; Κι όμως σήμερα έχουμε ένα πραγματικό θρίλερ που θα παιχτεί σε δύο γήπεδα στους αγώνες Σερβιανά – Βελισσάριο και Α. Ε. Μικρασιατών – Ανατολή.

Γ. Πετράκης: Με δουλειά θα αναδείξουμε περισσότερο τον ΠΑΣ












Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και την εκπομπή “Ανατροπή και Πέναλτι” με το Νίκο Μαρκάκη όπου μιλώντας για την φετινή σαιζόν τόνισε ότι: “Πιστεύω έγινε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τα λένε Χριστοβασίλης και Πετράκης σε καλό κλίμα

Ταξίδι αστραπή έκανε σήμερα το απόγευμα στα Γιάννινα ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης με απώτερο σκοπό να κλείσει το θέμα προπονητή. Απόψε το βράδυ έχει συνάντηση με τον προπονητή Γιάννη Πετράκη προς την κατεύθυνση ανανέωσης της συνεργασίας.

Πετυχημένο το πρώτο βήμα αξιολόγησης παικτών












Για τις δοκιμές νέων παικτών ηλικίας κάτω των 16 ετών και τις δηλώσεις που έγιναν, παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα ευγενικής  άμιλλας, ολοκληρώθηκαν σήμερα το δοκιμαστικά που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αποκόμισαν μια ξεχωριστή εμπειρία και οι περισσότεροι από αυτούς θα κληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να δοκιμαστούν και σε μικρότερες αγωνιστικές ομάδες.

Με γκολ του Κοροβέση ο ΠΑΣ 1-0 τη Βέροια












Παρουσία 500 περίπου θεατών έγινε στο ΠΕΑΚΙ η φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ με τη Βέροια. Νικητής ο «Άγιαξ» 1-0 με ένα καταπληκτικό γκολ που σημείωσε στο 76’ ο Κοροβέσης με πλασέ μετά από καλή μεταβίβαση του Κυβελίδη.

Πολύ νωρίς "έφυγε" ο Τίτο Βιλανόβα

Θρήνος στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ο Τίτο Βιλανόβα έχασε την μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 45 ετών. Ο πρώην προπονητής της Μπαρτσελόνα είχε υποβληθεί σήμερα σε επέμβαση αλλά δεν τα κατάφερε.

Οι τελευταίες σημειώσεις του Γιάννη Πετράκη

Φιλικό παιχνίδι με τη Βέροια θα δώσει ο ΠΑΣ σήμερα στις 5.30 το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο του ΠΕΑΚΙ, όπου ο προπονητής Γιάννης Πετράκης θα περάσει από ένα τεστ τους παίκτες του, λίγο πριν φύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές και ενόψει του σχεδιασμού για τη νέα σαιζόν.

Ποιούς επέλεξε ο Ράτκο Ντόστανιτς

Επιστροφή στη δράση για τη Βέροια, η οποία θα αντιμετωπίσει σήμερα Παρασκευή (25/4) τον ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό αγώνα και ο Ράτκο Ντόστανιτς θα έχει την ευκαιρία να «τσεκάρει» την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών του σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

90 παίκτες δοκιμάστηκαν σήμερα στον ΠΑΣ!












Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι δοκιμές νέων παικτών που ξεκίνησαν από σήμερα Πέμπτη και θα ολοκληρωθούν αύριο Παρασκευή. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Ξεκίνησαν σήμερα τα τεστ επιλογής ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν στα Τμήματα Υποδομής, που θα αγωνιστούν στα πρωταθλήματα της Super League.

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ: Κυπελλούχος ο Ατρόμητος στα Γιάννινα













24-4-1955: Την Κυριακή του Θωμά το μεγάλο ντέρμπι των Ιωαννίνων για το «κύπελλο Πάσχα 1955» ο Ατρόμητος κέρδισε 2-1 τον Αβέρωφ και κατέκτησε το κύπελλο. Πρώτος άνοιξε το σκορ ο «Αβέρωφ» με τον Κλήμη. Ο Ατρόμητος ισοφάρισε 1-1 με τον Τσακελίδη «μετά από ιλιγγιώδη κάθοδο των Ζώη, Σαράντη, Λαγού» όπως σημείωνε ο «Η.Α».

Αμυντικός των Χανίων φέρεται ως στόχος του ΠΑΣ

Με τον Δημήτρη Κολοβέτσιο να αποτελεί παρελθόν συνεχίζοντας την καριέρα του στην ΑΕΚ, ένα από τα θέματα που απασχολούν τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα είναι και η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Ξεκίνησαν οι δοκιμές υπό την επίβλεψη Πετράκη

http://resources.sport-fm.gr/supersportFM/images/news/13/01/15/223017.jpg?w=644&f=bicubicΥπό την επίβλεψη του Γιάννη Πετράκη γίνονται το απόγευμα της Πέμπτης στο ΠΕΑΚΙ οι δοκιμές νέων παικτών οι οποίες θα συνεχιστούν και αύριο. Παράλληλα συνεχίζονται και οι προπονήσεις των επαγγελματιών παικτών, χωρίς τους Ίλιτς, Ακόστα (τραυματίες), Λεάντρο (αδειούχος).

Πρόωρο τέλος συνεργασίας με Λαδιά

Το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας νέων Κ-17 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Μπορεί οι αγωνιστικές υποχρεώσεις να τελείωσαν, αλλά ακόμα η ομάδα νέων δεν τελείωσε την δραστηριότητα της σαιζόν και υπάρχουν σε εξέλιξη και οι δοκιμές παικτών.

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πότε θα τα πουν Χριστοβασίλης και Πετράκης

Λόγω της συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου της σούπερ λίγκα την Πέμπτη (24/4) όπου υπάρχουν κρίσιμα ζητήματα, παρατάθηκε για λίγες μέρες πίσω η άφιξη στα Γιάννινα του Γιώργου Χριστοβασίλη.

Η Κ-20 του ΠΑΣ κέρδισε 5-3 μέσα στον Αστακό

Παρουσία πεντακοσίων και πλέον θεατών ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  νίκησε σε φιλικό αγώνα την πολύ καλή ομάδα της Αναγέννησης Αστακού Αιτωλοακαρνανίας  με σκορ 5-3.

Μέχρι στις 20 Μαΐου οι προπονήσεις του ΠΑΣ

Μέχρι στις 20 Μαΐου θα συνεχιστούν οι προπονήσεις στον ΠΑΣ και στη συνέχεια οι παίκτες θα φύγουν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Όσον αφορά τα φιλικά παιχνίδια με τη Βέροια, υπήρξε μια διαφοροποίηση στις ημερομηνίες καθώς το ματς στα Γιάννινα (γήπεδο ΠΕΑΚΙ) θα γίνει την Παρασκευή στις 17:30 και το δεύτερο ματς την Τετάρτη την ίδια ώρα στη Βέροια.