Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Συνάντηση Χριστοβασίλη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή (φωτο) θα έχει ο Γιώργος Χριστοβασίλης. 











Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Σαρρή θα έχει τις προσεχείς μέρες ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, για να του εκφράσει τα παράπονα και τους προβληματισμούς για τη μη αδειοδότηση της ΠΑΕ.

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Βαρύ το πλήγμα που υπέστη η εικόνα του ΠΑΣ

Στο χέρι του είναι να πιάσει τα μηνύματα των καιρών και με καλές κινήσεις να αναστρέψει το βαρύ κλίμα που υπάρχει στην κοινή γνώμη των Ιωαννίνων.











Το ποιες επιδράσεις και επιπτώσεις θα έχει στην πορεία του ΠΑΣ η μη αδειοδότηση, θα φανεί στην συνέχεια και στο νέο πρωτάθλημα. Μιλάμε βασικά για το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και ούτε οι μεγάλοι σε ηλικία παίκτες με γνωστά ονόματα δίνουν πάντα την αίγλη και τις επιτυχίες σε μια ομάδα. Άλλωστε αυτό το βιώσαμε το 2012 με την ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου όπου μέσα από ένα κράμα παλιών και νέων παικτών βγήκε ένας συντελεστής φωτιά που εκτίναξε την ομάδα στα ύψη.

Τραβάει για την πλατεία ο Ρουμπουλάκου

Στη φωτο ο Σίμος Ρουμπουλάκου που έλυσε τα Χριστούγεννα το συμβόλαιο με τον ΠΑΣ και τώρα μιλά με Πανιώνιο. 

















Ο Ρουμπουλάκου που είναι κυρίως αριστερό μπακ, έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννινα και ψάχνει ομάδα. Παράλληλα όμως ο Πανιώνιος αναζητά τον διάδοχο του Αλέξη Κούρου που συνεχίζει την καριέρα του στον Ατρόμητο.

Γ. Πετράκης: Ο ΠΑΣ θα επηρεαστεί το λιγότερο από τη μη αδειοδότηση

Σ' αυτές τις δύσκολες για τον ΠΑΣ στιγμές τα λόγια του κυρ Γιάννη έχουν μεγάλη αξία και είναι μια όαση αισιοδοξίας για να συνέλθουν οι φίλοι της ομάδας από τη μη αδειοδότηση.







Ο ΠΑΣ Γιάννινα ασφαλώς δεν θα καθίσει να κλάψει τη μοίρα του επειδή δεν πήρε αδειοδότηση. Θα προσπαθήσει να κάνει τον μεταγραφικό σχεδιασμό βάσει των νέων δεδομένων, με τους περιορισμούς που υπάρχουν για να βρει τρεις πολύ καλούς παίκτες άνω των 24 ετών και να βρει επίσης πολύ καλούς Έλληνες παίκτες κάτω των 24 ετών. Κάτι παρόμοιο που έγινε και το καλοκαίρι του 2012.

Ποιες είναι οι συνέπειες που θα έχει ο ΠΑΣ

Τρεις μεταγραφές το καλοκαίρι, μία τον Ιανουάριο και δύο ανανεώσεις συμβολαίων για παίκτες άνω των 24 ετών μπορεί να κάνει ο ΠΑΣ









Για τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά την απόφαση της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ που απέρριψε την έφεση, δεν υπάρχει άλλο ένδικο μέσο και η ΠΑΕ θα είναι στη νέα σαιζόν χωρίς αδειοδότηση. Αυτό σημαίνει ότι σε σχέση με τις άλλες ΠΑΕ θα έχει κάποιες κυρώσεις, όπως περιορισμό μεταγαραφών και παρακράτηση του 20% των εσόδων. Ευτυχώς δεν υπάρχει όρος για υποβιβασμό στη Β’ Εθνική.

Δυστυχώς δεν πήρε ο ΠΑΣ αδειοδότηση!

Ο ΠΑΣ και ο Πανιώνιος είναι οι μοναδικές ομάδες της σούπερ λίγκα χωρίς αδειοδότηση στη νέα σαιζόν.









Δυστυχώς απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και δεν παίρνει αδειοδότηση για τη νέα σαιζόν 2014-2015. Αντίθετα αδειοδοτούνται οι ΠΑΕ Βέροια, ΟΦΗ, Εργοτέλης, Πλατανιάς καθώς έγιναν δεκτές οι εφέσεις τους. Έτσι ο ΠΑΣ και ο Πανιώνιος είναι οι μοναδικές ομάδες στη σούπερ λίγκα χωρίς αδειοδότηση.

Τι λένε στην ΑΕΚ για τον Κοροβέση

Μετά τον Δημήτρη Κολοβέτσιο άνοιξε η όρεξη της ΑΕΚ πάλι για τον Νίκο Κοροβέση του ΠΑΣ







Ήρθαν και πάλι στην επικαιρότητα σενάρια και δημοσιεύματα για κίνηση της ΑΕΚ προκειμένου να αποκτήσει από τον ΠΑΣ το Νίκο Κοροβέση. Επανερχόμενη δηλαδή η Ένωση σε παλιότερο ενδιαφέρον που έδειξε για τον αριστερό μέσο του «Άγιαξ».

Σεμινάριο στα Γιάννινα για τις γυναίκες ρέφερι

Και στα Γιάννινα θα γίνει σεμινάριο διαιτησίας για τις γυναίκες ρέφερι. Και οι περισσότερες είναι πραγματικά μοντέλα!










Τα Γιάννινα επιλέγηκαν ως μια από τις πέντε πόλεις που η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ θα κάνει επιμορφωτικά σεμινάρια για γυναίκες που ασχολούνται με τη διαιτησία. Μάλιστα στα Γιάννινα υπάρχουν πάνω από 10 κοπέλες στη δύναμη του τοπικού συνδέσμου που ασχολούνται με τη διαιτησία, ενώ και η κορυφαία ρέφερι Θάλεια Μήτση που έφτασε να διευθύνει διεθνείς αγώνες έχει καταγωγή από τα Γιάννινα και συγκεκριμένα από το χωριό Κούρεντα, που είναι και τόπος καταγωγής του Τάσου Πάντου.

Βασικό στέλεχος στην Εθνική Νέων ο Κρητικός

"Λαχείο" ήταν για τον ΠΑΣ η απόκτηση για 4 χρόνια του Τάσου Κρητικού (φωτο) το περασμένο καλοκαίρι από τη Λάρισα. Σήμερα κλήθηκε πάλι στην εθνική νέων.







Εξακολουθεί ο Τάσος Κρητικός του ΠΑΣ να είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Νέων ενώ δεν αποκλείεται το καλοκαίρι το όνομά του να «παίξει» δυνατά στα μεταγραφικά. Σήμερα ο Ομοσπονδιακός προπονητής Θόδωρος Παχατουρίδης τον κάλεσε και πάλι στην εθνική για το φιλικό παιχνίδι με την εθνική ομάδα της Κύπρου που θα γίνει την Τετάρτη στη Νέα Τρίγλια Χαλκιδικής.

Περιμένοντας την απόφαση για την έφεση

Την πόρτα της ΕΠΟ πέρασαν σήμερα οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ Γιάννινα καθώς εκδικάστηκε η έφεση για την αδειοδότηση.










Εν αναμονή της απόφασης για την έφεση που εκδικάστηκε σήμερα στην δευτεροβάθμιο επιτροπή, βρίσκονται όλοι στον ΠΑΣ. Με την ευχή όλα να πάνε καλά και να γίνει δεκτή η έφεση. Σχετικό δελτίο Τύπου εξέδωσε και η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Σεμινάριο για τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και επικεφαλής των υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα καθηγητής Ορθοπεδικής Χρήστος Παπαγεωργίου με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλη. 












Στα… θρανία κάθονται σήμερα οι υπεύθυνοι υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και το τεχνικό τημ για να ενημερωθούν σε θέματα της αρμοδιότητάς των. Αναλυτική ενημέρωση υπάρχει από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:  

Επέστρεψαν στο γήπεδο οι παίκτες του ΠΑΣ












Μετά το χτεσινό ρεπό στο γήπεδο επέστρεψαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ για το καθιερωμένο πρόγραμμα προπονήσεων που θα συνεχιστεί μέχρι στις 20 Μαΐου. Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής:

Με Ξάνθη η Κ-20 του ΠΑΣ, με Ανατολή η Κ-17

Η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ στη φετινή σαιζόν 2013-2014









Σήμερα Παρασκευή θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία της ομάδας νέων Κ-20 υπό την επίβλεψη του Γιάννη Τάτση, καθώς το Σαββατοκύριακο θα γίνει η 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος σούπερ λίγκα. Ο ΠΑΣ την Κυριακή στις 11 το πρωί θα παίξει στα Πηγάδια με την αντίστοιχη ομάδα της SKODA Ξάνθης.

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Αισιοδοξία για την έκβαση της έφεσης












Αύριο Παρασκευή (2/5) ο ΠΑΣ αναμένεται να γίνει η εκδίκαση της έφεσης του ΠΑΣ στην δευτεροβάθμιο επιτροπή της ΕΠΟ. Τη νομική παράσταση θα κάνει ο πληρεξούσιος δικηγόρος Αργύρης Λίβας ενώ το παρόν θα δώσει και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης.

Η Πρωτομαγιάτικη απόδραση των κυανόλευκων


Με φόντο τη χαράδρα του Βίκου και σε συνθήκες....χειμώνα οι Ίλιτς, Κολοβέτσιος, Τσουκαλάς, Αυγενικού στη σημερινή τους απόδραση στα ξακουστά Ζαγοροχώρια








Μετά το χτεσινό παιχνίδι με τη Βέροια, ρεπό είχαν σήμερα οι παίκτες του ΠΑΣ. Με την ευκαιρία της Πρωτομαγιάς, παρότι ο καιρός δεν ήταν καλός και έβρεχε κατά διαστήματα στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων, πολλοί παίκτες έκαναν ημερήσιες εκδρομές, άλλοι για τα παραθαλάσσια μέρη (Πρέβεζα, Ηγουμενίτσα) και άλλοι στα Ζαγοροχώρια.

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Βέροια - ΠΑΣ 1-1 στο σημερινό φιλικό


Ο σκόρερ του ΠΑΣ Μπράνα Ίλιτς στο σημερινό φιλικό στη Βέροια.











Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στη Βέροια μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΠΑΣ. Ήταν μια άτυπη ρεβάνς από το πρώτο ματς στα Γιάννινα που έληξε με 1-0 υπέρ του «Άγιαξ».

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Τα κοινά σημεία που βρήκαν Χριστοβασίλης και Πετράκης













Όπως είναι γνωστό ο Γιάννης Πετράκης θα είναι προπονητής και στη νέα σαιζόν και η συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας ανακοινώθηκε και επίσημα το απόγευμα του Σαββάτου από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Μαζί μ’ αυτόν παραμένουν και οι υπόλοιποι συνεργάτες του, ήτοι Γιώργος Γεωργουλόπουλος (βοηθός), Βασίλης Αλεξίου (γυμναστής), Χρήστος Τσελιόπουλος (εκπαιδευτής τερματοφυλάκων).

Τελική ευθεία για τη μάχη της αδειοδότησης












Η ώρα της κρίσης φτάνει για τον ΠΑΣ, καθώς την Παρασκευή θα εκδικαστεί η έφεση που κατέθεσε για το θέμα της αδειοδότησης. Όπως είναι γνωστό στην πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ «κόπηκε» ο φάκελος του ΠΑΣ (και άλλων ομάδων) και η ΠΑΕ δεν πήρε αδειοδότηση.

Ποιους παίκτες θα χρησιμοποιήσει με ΠΑΣ ο Ντόστανιτς











Αύριο Τετάρτη (30/4) στις 17:30 στο δημοτικό στάδιο Βέροιας θα γίνει το φιλικό της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΣ. Από την ΠΑΕ Βέροια ανακοινώθηκαν τα ονόματα των παικτών που θα χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι αυτό ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς.

Θυμήθηκαν τα νιάτα τους οι βετεράνοι Άρτας και Κέρκυρας


Οι βετεράνοι της Αναγέννησης και του Α. Ο. Κέρκυρας σε μια αναμνηστική φωτογραφία πριν από το παιχνίδι στο στάδιο της Άρτας







Ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο δημοτικό στάδιο Άρτας, ανάμεσα στους παλαίμαχους της Αναγέννησης και του Α. Ο. Κέρκυρα. Ένα ματς που έγινε προς τιμή του Νίκου Κλάρα που αγωνίστηκε και στις δύο ομάδες.

Γ. Πετράκης: Κάποιοι παίκτες του ΠΑΣ έχουν θέση στην Εθνική!











Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε για λογαριασμό της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ και στον υπεύθυνο επικοινωνίας Αλέκο Καρύτσα, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης. Ανέπτυξε το πλάνο συνεργασίας με τη διοίκηση και τους συνεργάτες του για τη νέα σαιζόν, το πως θα λειτουργήσουν οι υποδομές και πως θα γίνουν οι μεταγραφές. Για το τελευταίο τόνισε ότι ο ΠΑΣ χρειάζεται λίγους αλλά σε εξαιρετικά επίπεδα ποιότητας παίκτες, μίλησε για τις υποδομές, εξιστόρησε τα προβλήματα που υπήρξαν τη σαιζόν που έφυγε και στη συνέχεια είπε το εξής αποκαλυπτικό: Ότι κάποιοι παίκτες του ΠΑΣ έχουν θέση και στην εθνική ομάδα, είναι αδικημένοι που δεν κλήθηκαν στην εθνική και ο ίδιος κινήθηκε προς την κατεύθυνση αυτή. Εξήγησε ότι το ποδόσφαιρο στα Γιάννινα θέλει καλύτερη οργάνωση, μίλησε επί προσωπικού δείχνοντας ευτυχισμένος που ασχολήθηκε το χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ με πολύ καλά λόγια μίλησε και για τους συνεργάτες του.

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Στο Καρπενήσι και φέτος η προετοιμασία του ΠΑΣ













Στο Καρπενήσι θα κάνει και φέτος το βασικό στάδιο προετοιμασίας ο ΠΑΣ Γιάννινα και θα διαμείνει στο ξενοδοχείο AVARIS. Αυτό αναφέρουν πληροφορίες από την όμορφη πρωτεύουσα του νομού Ευρυτανίας που θέλει και φέτος να φιλοξενήσει, όπως και πέρσι, τον θρυλικό «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ο Χριστοβασίλης δείχνει που πάει το καράβι








Ο Γιώργος Χριστοβασίλης στις εξέδρες του Ρέντη με τους Παναγιώτη Χριστοβασίλη, Αλέκο Καρύτσα, Γιώργο Ιωάννου.


Ο Γιώργος Χριστοβασίλης με τις τελευταίες κινήσεις του έδειξε προς τα πού θα πάει το σκάφος της ομάδας και στη νέα σαιζόν. Ότι θα συνεχιστεί η τακτική απόκτησης νέων παικτών με φιλοδοξίες και ότι θα συνεχιστεί η ενίσχυση της πολιτικής για καλύτερη λειτουργικότητα και οργάνωση στα τμήματα υποδοχής.

Ιστορική άνοδος του Πωγωνάτου Δελβινακίου














Έχει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τις δικές του χάρες και με τους δικούς του πρωταγωνιστές και μικρούς ήρωες. Για την ιστορική άνοδο του Πωγωνάτου Δελβινακίου στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΗΠ, παραθέτουμε φωτορεπορτάζ από το blog της περιοχής delvinaki-pogoni.blogspot.gr δίνοντας και εμείς τα συγχαρητήριά μας στους ανθρώπους του Δελβινακίου.

Επιστροφή στις προπονήσεις, ατομικό ο Ακόστα












Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του μετά το χθεσινό ρεπό και ετοιμάζονται για το ματς με τη Βέροια που θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι στις 20 Μαίου και στη συνέχεια οι παίκτες θα φύγουν για διακοπές. 

Τι κοινό σημείο έχουν ο Πετράκης και ο Χουλσόφ;

3serviana-anatoliΣτη σημερινή έκδοση της εφημερίδας «ΣΟΥΤ» υπάρχει μια αποκαλυπτική φωτογραφία όπου πίσω από την περίφραξη του γηπέδου της ΕΠΣΗΠ ο Γιάννης Πετράκης παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ντέρμπι Σερβιανών – Βελισσαρίου που έγινε το Σάββατο.

Την περίπτωση Μαρκόφσκι εξετάζουν στον ΠΑΣ

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της SPORDAY που επιβεβαιώνεται εν μέρει και από κύκλους του ΠΑΣ φέρεται να ενδιαφέρει τον ΠΑΣ η περίπτωση του Μάρκο Μαρκόφσκι.

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Θρίαμβος Σερβιανών: Είμαστε ηθικά πρωταθλητές!

Ο Θρίαμβος Σερβιανών έχασε χτες τη μάχη του τίτλου πάνω στο νήμα με την ισοπαλία 2-2 που έφερε κόντρα στον Α. Ο. Βελισσαρίου με συνέπεια να κατακτήσει τον τίτλο ο Α. Ο. Ανατολής. Παρόλα αυτά, η χρονιά είναι πετυχημένη για τον Θρίαμβο Σερβιανών που είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Η διοίκηση του σωματείου αυτού με αφορμή το τέλος του πρωταθλήματος με ανακοίνωσή της ευχαριστεί όλους για τη φετινή προσπάθεια και χαρακτηρίζει πετυχημένη τη φετινή χρονιά, ευχόμενη στην Ανατολή καλή επιτυχία στους αγώνες κατάταξης για την άνοδο στη Γ’ Εθνική.

Τα λένε σήμερα και οι προπονητές ΠΑΕ και Ερασιτέχνη ΠΑΣ












Για τη συνάντηση που έγινε χτες μεταξύ των προέδρων της ΠΑΕ Γιώργου Χριστοβασίλη και του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστου Τσάγκα και συνεργατών του, στην ιστοσελίδα του ερασιτεχνικού σωματείου αναρτήθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου που προαναγγέλλει νέα συνάντηση συνεργασίας για σήμερα Κυριακή σε επίπεδο τεχνικών επιτελείων: 

Ολυμπιακός - ΠΑΣ 1-0 στο πρωτάθλημα νέων Κ-20

Σε εξ’ αναβολής αγώνα η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ έχασε 1-0 από την ομάδα νέων του Ολυμπιακού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ «οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Τάτση απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και το δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία μιας και οι δυο ομάδες ήταν ισοδύναμες στον αγωνιστικό χώρο».