Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ακόμα και "κατασκοπία" είχε το πρόγραμμα

Μετά την επίπονη προετοιμασία στο Καρπενήσι, διήμερο ρεπό έχουν οι παίκτες. Ο Πετράκης δεν έχασε την ευκαιρία να "κατασκοπεύσει" και τον Αστέρα Τρίπολης.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Διήμερο ρεπό στους παίκτες για ξεκούραση και κάποιες βουτιές στις γειτονικές παραλίες του Ιονίου πελάγους έδωσε ο προπονητής Γιάννης Πετράκης με την επιστροφή της ομάδας από το Καρπενήσι.

Ανεβαίνει από Δευτέρα η αδρεναλίνη στην Κόνιτσα

Η ιστορική Πίνδος και ο νεώτερος Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος (ΠΑΟ) ξεκινούν από Δευτέρα προετοιμασία στην ακριτική Κόνιτσα, δίνοντας άλλο τόνο στα ενδιαφέροντα των φιλάθλων

Πρώτη συγκέντρωση, αγιασμό και πρώτη προπόνηση για τη νέα σαιζόν έχουν προγραμματίσει στην ακριτική Κόνιτσα για τη Δευτέρα 28 Ιουλίου τόσο η ιστορική Πίνδος όσο και ο τοπικός ΠΑΟ.

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Τι έδειξαν οι 23 μέρες προετοιμασίας στον "Άγιαξ"

Το πρώτο τσεκάρισμα του ΠΑΣ μετά από 23 ημερών προετοιμασία σε Καρπενήσι και Γιάννινα.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Σήμερα το πρωί ο ΠΑΣ θα κάνει την τελευταία προπόνηση στο Καρπενήσι και το μεσημέρι θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τα Γιάννινα. Ο Γιάννης Πετράκης θα δώσει για το Σαββατοκύριακο ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν.

Θολό τοπίο ακόμα στη Δόξα Κρανούλας

Ο προπονητής Ανέστης Ζώης περιμένει τις εξελίξεις στη Δόξα Κρανούλας. Είναι η ομάδα που τον συνδέουν πολλά.


Κλίμα αβεβαιότητας υπάρχει ακόμα στη Δόξα Κρανούλας, καθώς όλα είναι ανοιχτά στο διοικητικό και αγωνιστικό πεδίο. Είναι αυτονόητο ότι από τη στιγμή που δεν βρέθηκε το διοικητικό σχήμα που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας για τη νέα σαιζόν, να είναι στάσιμα και τα υπόλοιπα θέματα.

Η μάχη των κουπιών από αύριο στην Παμβώτιδα

Αύριο Σάββατο αρχίζει το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στη λίμνη των Ιωαννίνων.


Με σημαντική αύξηση στον αριθμό των συμμετεχόντων ξεκινάει το πρωί του Σαββάτου στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων η Β΄φάση του 80ου Πανελληνίου πρωταθλήματος κωπηλασίας που αφορά στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων και ΑΜΕΑ. 

Στις 19:00 το ματς με Βέροια την Τετάρτη

Την Τετάρτη 30 Ιουλίου και ώρα 19:00 θα γίνει ο φιλικός αγώνας Βέροια - ΠΑΣ στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Η ΠΑΕ Βέροια ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της. Η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ στο δημοτικό στάδιο Βέροιας, την ερχόμενη Τετάρτη 30 Ιουλίου θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα και θα ολοκληρωθεί υπό το φως των προβολέων.

Δευτέρα ξεκινά προετοιμασία ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας

Με προπονητή τον Αλέκο Τάτση (φωτο) ξεκινά προετοιμασία τη Δευτέρα ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ.




Ημερήσιο πανηγύρι τη μέρα της Αγίας Παρασκευής, οργανώνει ο Κένταυρος Μουσιωτίτσας, ενώ ξεκίνησε και η λαχειοφόρος αγορά, η κλήρωση της οποίας θα γίνει στις 9 Αυγούστου. Σε ανακοίνωση της διοίκησης μεταξύ άλλων αναφέρονται και τα εξής:

Ο Πλατανιάς τίμησε στο Καρπενήσι στην Εθνική μπάσκετ

Ο Πλατανιάς τίμησε στο Καρπενήσι την Εθνική μπάσκετ. Στο στιγμιότυπο αριστερά Γιάννης Χριστόπουλος και Φώτης Κατσικάρης.


Ένα κρητικό μαχαίρι με μια μαντινάδα έδωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος στον Φώτη Κατσικάρη. Στο ίδιο ξενοδοχείο που διαμένει ο Πλατανιάς κατέλυσε και η αποστολή της Εθνικής μπάσκετ στο Καρπενήσι προκειμένου να πραγματοποιήσει την προετοιμασία της για το Μουντομπάσκετ.

Πέρασε στην επόμενη φάση ο Αστέρας Τρίπολης (video)

Προκρίθηκε στην επόμενη φάση ο Αστέρας Τρίπολης που κέρδισε 4-2 τη Ροβανιέμι. 

ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ: arcadiasports.gr

Στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League προκρίθηκε ο Αστέρας Τρίπολης πανηγυρίζοντας την πρώτη του ευρωπαϊκή νίκη 4-2 επί της Ροβανιέμι, αν και οι Φινλανδοί προκάλεσαν ουκ ολίγα προβλήματα στους Αρκάδες.

Κυριακή με Αστέρα Τρίπολης, Σάββατο στην Κομοτηνή

Κυριακή 24 Αυγούστου πρεμιέρα με Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα ο ΠΑΣ


Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών της σούπερ λίγκα. Ο ΠΑΣ στην 1η αγωνιστική θα παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή 24 Αυγούστου και την 2η αγωνιστική θα παίξει στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό το Σάββατο 29 Αυγούστου

Στα 41 χρόνια έχει τη δύναμη να παίζει μπάλα

Γιώργος Κατερίνης: Ακούραστος, αγέραστος αλλά και ψυχάρα! Μεταγραφή στα 41 του χρόνια. Να μη τον ματιάσουμε!


Μπορεί ο Γιώργος Κατερίνης στις 24 Ιανουαρίου να έκλεισε τα 40 χρόνια και να πάτησε στα 41, αλλά αυτό είναι μόνο για την… αστυνομική του ταυτότητα και όχι για την ποδοσφαιρική του δράση.

Πολλές ευχές σε Γιώργο Σαϊτιώτη και Γιώργο Κάκο

Ο Γιώργος Σαϊτιώτης εν ώρα δράσης με τη φανέλα του ΠΑΣ


Σήμερα Παρασκευή 25 Ιουλίου έχουν τα γενέθλιά τους δύο παίκτες που αγαπήθηκαν από τον κόσμο αλλά και τίμησαν τη φανέλα του ΠΑΣ. Ο Γιώργος Σαϊτιώτης, ο αγαπημένος «Σαίτας» των φίλων της ομάδας αλλά και ο Γιώργος Κάκος, που όταν βούλιαζε το καράβι ήταν ο μοναδικός που δεν έκανε προσφυγή!

Νέα διοίκηση και νέος προπονητής στους Μουζακαίους

Νέα διοίκηση και νέος προπονητής στον Α. Ο. Μουζακαίων


Με νέα διοίκηση και νέο προπονητή, θα συνεχίσει στη νέα σαιζόν ο Α. Ο. Μουζακαίων στο πρωτάθλημα της Γ’ κατηγορίας. Αναλυτικότερα στο δελτίο Τύπου αναφέρονται και τα εξής:

Σήμερα Παρασκευή επιστρέφει ο "Άγιαξ" στη βάση του

Γυρίζει σήμερα Παρασκευή από το Καρπενήσι ο "Άγιαξ της Ηπείρου". Τελευταία προπόνηση είναι το πρωί.


Διπλή προπόνηση περιελάμβανε το χτεσινό πρόγραμμα του ΠΑΣ στο Καρπενήσι. Το πρωί ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του Γιώργος Γεωργουλόπουλος, Βασίλης Αλεξίου και Χρήστος Τσελιόπουλος, δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές σε ασκήσεις ταχυδύναμης και το απόγευμα σε υποομαδική τακτική.

Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Γυρίζει ο ΠΑΣ, αποφασίζει ο Πετράκης

Σύντομα ο Γιάννης Πετράκης θα κληθεί να πάρει τις αποφάσεις του.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Αύριο (Παρασκευή) ο ΠΑΣ Γιάννινα θα πάρει το δρόμο της επιστροφής από το Καρπενήσι και μετά από μερικές μέρες θα ανοίξει νέος κύκλος φιλικών αγώνων, με σκοπό το μοντάρισμα της ομάδας ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα.

Στον Πανιώνιο περιμένουν την επιστροφή Κωστάκη

Αριστερά ο Χάρης Κωστάκης παρακολουθεί τον φιλικό αγώνα ΠΑΣ - Πανιώνιος στο Καρπενήσι. (ΦΩΤΟ evrytaniasport.blogspot.gr)

Στο Καρπενήσι είναι από την Τρίτη και ο Γιαννιώτης μεσοεπιθετικός του Πανιώνιου Χάρης Κωστάκης που είναι στο τελικό στάδιο αποθεραπείας καθώς είχε χτυπήσει στο τελευταίο φιλικό με τον Ιωνικό, λίγο πριν φύγουν οι παίκτες για διακοπές.

Όπως πέρσι έτσι και φέτος στην επικαιρότητα ο Τσάβεζ

Πέρσι τέτοιο καιρό έφτασε στα Γιάννινα ο Κριστιάν Τσάβεζ. Για να δούμε φέτος θα δικαιώσει τις προσδοκίες των Γιαννιωτών φιλάθλων;


Πέρσι τέτοια μέρα στην αθλητική επικαιρότητα επικρατούσε η άφιξη στα Γιάννινα του Κριστιάν Τσάβεζ. Αλλά και φέτος αν δούμε τα αθλητικά ρεπορτάζ, πάλι για τον Τσάβεζ μιλάνε, καθώς ήταν από τους καλύτερους παίκτες στα φιλικά που έγιναν στο Καρπενήσι υποσχόμενος να προσφέρει πολλά φέτος στην ομάδα.

Τα προβλήματα στο κολυμβητήριο Ιωαννίνων

Στο φως τα προβλήματα του κολυμβητηρίου Ιωαννίνων.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ (agon.gr) - Ρεπορτάζ της ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΑΓΓΕΛΗ.

Οι συνθήκες στην πισίνα του κολυμβητηρίου Ιωαννίνων, η οποία τώρα είναι κλειστή μέχρι τον Σεπτέμβριο, δεν ήταν καθόλου εύκολες και τη φετινή περίοδο. Αρκετά παιδιά εγκατέλειψαν το κολύμπι, αρνούμενα πεισματικά να ξαναπάνε, ενώ οι ενήλικες, τις ώρες του κοινού, πήγαιναν με μισή καρδιά.

Ένας ακόμα Γιαννιώτης παίκτης στον Πανθρακικό

Ο Γιαννιώτης αμυντικός Νίκος Τσουμάνης στην προπόνηση του Πανθρακικού. 

Την απόκτηση του Γιαννιώτη αμυντικού Νίκου Τσουμάνη που έμεινε ελεύθερος από τον Άρη, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός. Ο παίκτης παρακολουθούσε από την αρχή την προετοιμασία της Θρακικής ομάδας και απέμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση που έγινε σήμερα. Η περίπτωση Τσουμάνη είχε «παίξει» ένα διάστημα και στα μεταγραφικά του «Άγιαξ». 

Ξεκίνημα με εκλογή των τριών αρχηγών

Ξεκίνημα αισιοδοξίας στον ιστορικό Πωγωνάτο Δελβινακίου



Με συγκέντρωση όλων των ποδοσφαιριστών, ομιλία από την διοίκηση, τον προπονητή και την εκλογή αρχηγών, άρχισε η νέα χρονιά για τον Πωγωνάτο Δελβινακίου.. Μετά από ψηφοφορία, οι αρχηγοί για την νέα χρονιά είναι Σταύρος Μυριούνης, Γιώργος Πότσης και Θεμιστοκλής Βλάχος.

Πως καταντούν και οι ιστορικές ομάδες!

Με...δώδεκα επαγγελματίες ξεκίνησε την προετοιμασία ο μεγάλος και ιστορικός Άρης Θεσσαλονίκης! Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις.... 

Η ώρα της πρώτης προπόνησης για τη νέα περίοδο έφτασε στον Άρη και οι «κίτρινοι» είχαν ραντεβού με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τους συνεργάτες του το απόγευμα της Τετάρτης (23/7) στο Δασυγένειο.

Ξεκίνησε προετοιμασία και η Κ-17 του ΠΑΣ

Η πρώτη συγκέντρωση και προπόνηση της ομάδας νέων Κ-17 του ΠΑΣ



Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στο ΠΕΑΚΙ η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας νέων Κ17 για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. 

Ο Λεβαδειακός έχασε το ματς και τον Βασιλείου

Συνεχίζονται στο Καρπενήσι τα φιλικά. Το ματς Πλατανιά - Λεβαδειακός 2-0 παρακολουθούν και οι "κατάσκοποι" άλλων ομάδων. Διακρίνονται από δεξιά Νιαρχάκος, Γεωργουλόπουλος, Χουλιάρας (γιατρός ΠΑΣ), Μπελεβώνης (τεχνικός διευθυντής του Παναιτωλικού). ΦΩΤΟ: evrytaniasport.blogspot.gr


Φιλική νίκη για τον Πλατανιά σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Καρπενήσι, με τους Κρητικούς να επικρατούν 2-0.

Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Νέα σελίδα στην καριέρα του Τάσου Πάντου

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης ενώ αποχαιρετά πέρσι τον Ιούνιο τον μεγάλο Τάσο Πάντο που σταμάτησε το ποδόσφαιρο



Μια νέα σελίδα της καριέρας του άνοιξε ο Τάσος Πάντος, καθώς εντάχτηκε στο προπονητικό τημ των ακαδημιών του Ολυμπιακού. Μαζί του θα είναι και ένας άλλος πρώην παίκτης του ΠΑΣ, ο Φώτης Στρακόσια που θα έχει την ευθύνη των τερματοφυλάκων.

Στη Λαμία κατέληξε ο Άντονι Φατιόν

Στη Λαμία κατέληξε τελικά ο Άντονι Φατιόν που δοκιμαζόταν από τον ΠΑΣ στο Καρπενήσι.



Δεν προχώρησε ο ΠΑΣ στην απόκτηση του Αλβανού μεσοαμυντικού Άντονι Φατιόν, καθώς δεν ήθελε να κλείσει θέση ξένου και έτσι αυτός κατέληξε στην ομάδα της Λαμίας, που από τη νέα σαιζόν θα αγωνίζεται στην Β’ Εθνική. Το ρεπορτάζ είναι από την έγκριτη ιστοσελίδα efthia.gr

Μπράνα Ίλιτς: Στα Γιάννινα νιώθω σαν στο σπίτι μου

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Μπράνα Ίλιτς στο sport24.gr













Από τους ξένους που ήρθαν και δείχνουν την τάση να ριζώσουν στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι ο Μπράνα Ίλιτς.

Μεταγραφές: Ποιους έκοψε και ποιους ενέκρινε ο Πετράκης

Ο Αντώνης Ηλιάδης πέρασε τις εξετάσεις και θα ενταχτεί επίσημα στο δυναμικό του ΠΑΣ











Σύμφωνα με πληροφορίες του gianninasports.blogspot.gr μετά και το 3ο φιλικό με τον Πανιώνιο, ο Γιάννης Πετράκης άναψε το πράσινο φως για την οριστική απόκτηση του Αντώνη Ηλιάδη.

Τερεζόπουλος: Δεν μένουμε στο αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του προπονητή του Πανιώνιου Δημήτρη Τερεζόπουλου για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα








Ο προπονητής του Πανιώνιου Δημήτρης Τερεζόπουλος, μιλώντας στην ιστοσελίδα panionianea.gr για τη νίκη επί του ΠΑΣ με 2-1 δήλωσε τα εξής:

Ξεκίνησε δυναμικά η ιστορική Θύελλα Ελεούσας

Η Θύελλα Ελεούσας στην πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σαιζόν











Η ιστορική Θύελλα Ελεούσας ξεκίνησε προχτές την προετοιμασία υπό την επίβλεψη του Θανάση Τζιάλλα για τη νέα σαιζόν.

Ο ρόλος του καλού γυμναστή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο

Ο γυμναστής του ΠΑΣ Βασίλης Αλεξίου κάτι φαίνεται να εξηγεί στον Άρμπεν Μουσκάι υπό το βλέμμα του Ευριπίδη Γιάκου. Πίσω διακρίνεται ο Αλέξης Μιχαήλ









Το ποδόσφαιρο αλλάζει και εξελίσσεται όπως και οι προπονητικές μέθοδοι. Παλιά ήταν ο προπονητής που έκανε κουμάντο για όλα τα θέματα, μέχρι και τι φαγητό θα σερβιριστεί στους παίκτες. Όμως τα πράγματα άλλαξαν και εξελίχθηκαν.

Στιγμιότυπα και...τρίτο ημίχρονο από Καρπενήσι

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ evrytaniasport.blogspot.gr



Τελευταίο φιλικό για τον ΠΑΣ στο Καρπενήσι κόντρα στον Πανιώνιο και θα καταγράψουμε κάποια στιγμιότυπα από το λεγόμενο τρίτο ημίχρονο του αγώνα.

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ο Πετράκης κάνει τον απολογισμό των 3 φιλικών

Ο Γιάννης Πετράκης που διακρίνεται αριστερά με τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου κάνει την πρώτη αποτίμηση των 3 φιλικών που έγιναν στο Καρπενήσι








Ολοκληρώνοντας τον κύκλο των φιλικών αγώνων στο Καρπενήσι, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τόνισε ότι εξίσου ενδιαφέροντα για τη δουλειά του, ήταν και τα τρία παιχνίδια.

Επιστροφή Παρασκευή και νέος κύκλος φιλικών

Νέος κύκλος φιλικών αγώνων αρχίζει για ΠΑΣ













Σήμερα ήταν το τρίτο και τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο ΠΑΣ στο Καρπενήσι με αντίπαλο τον Πανιώνιο. Είχαν προηγηθεί τα παιχνίδια με Λεβαδειακό και Πλατανιά.

Πρώτη ήττα για ΠΑΣ με 2-1 από τον Πανιώνιο

Τσάβεζ και Σαπαλίδης αγωνίστηκαν στο φιλικό με τον Πανιώνιο που έγινε στο Καρπενήσι











Είχε… καλομάθει στις νίκες ο ΠΑΣ στα φιλικά παιχνίδια του Καρπενησίου, αφού είχε κερδίσει με σκορ 3-1 τον Λεβαδειακό και 2-0 τον Πλατανιά.

Τέλος ο Αρτέμ Μιλέφσκι για ΠΑΣ

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΣ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Αρτέμ Μιλέφσκι











Σύμφωνα με πληροφορίες από το Καρπενήσι ο ΠΑΣ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Ουκρανού επιθετικού Αρτέμ Μιλέφσκι.

Και με τη βούλα προπονητής της Κ-17 ο Αγγέλης

Ανέλαβε και επίσημα προπονητής στην ομάδα νέων Κ-17 ο Χρήστος Αγγέλης










Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα Κ17 των τμημάτων υποδομής.

Ξεκίνησε προπονήσεις η ομάδα νέων Κ-20

Ξεκίνησε τις προπονήσεις η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ










Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας νέων Κ-20 του ΠΑΣ.

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

Γ. Πετράκης: Θέλουμε ακόμα 1-2 προσθήκες

Γιάννης Πετράκης και Γιάννης Γιαννάκης στο Καρπενήσι στη φωτογράφιση της συνέντευξης







Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στο Καρπενήσι στον έγκριτο δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννάκη για τον ραδιοφωνικό σταθμό ΔΩΔΩΝΗ SUPER FM.

Στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου το ματς με κυανέρυθρους

Στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου το φιλικό της Τρίτης με Πανιώνιο










Στο δημοτικό αθλητικό κέντρο Καρπενησίου θα γίνει τελικά το αυριανό (Τρίτη 22/7) φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο και θα ξεκινήσει στις 4.30 το απόγευμα.

Προσοχή, στις 16:30 θα ξεκινήσει το ματς με Πανιώνιο

Στις 4.30 το απόγευμα της Τρίτης 22/7 θα γίνει το φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο Καρπενήσι.










Αύριο στις 16:30 το απόγευμα θα γίνει ο φιλικός αγώνας του ΠΑΣ με τον Πανιώνιο στο Καρπενήσι, εκεί που κάνουν προετοιμασία και οι δύο ομάδες.

Νέα ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας

Ενημέρωση της ΠΑΕ για τα εισιτήρια διαρκείας.











Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι έληξε η προθεσμία για την κράτηση των θέσεων παλαιών κατόχων και πλέον διατίθενται οι κάρτες διαρκείας στο σύνολο των ελευθέρων θέσεων

Πήρε Μπούρμπο και ετοιμάζει νέα "βόμβα"

Αριστερά ο Αλέκος Μπούρμπος που θα συνεχίσει στη νέα χρονιά με τον Α. Ο. Βελισσαρίου.











Συνεχίζει τις μεταγραφικές επιτυχίες ο ιστορικός Α. Ο. Βελισσαρίου καθώς ανακοίνωσε και την απόκτηση του Αλέκου Μπούρμπου που πέρασε από τον ΠΑΣ επί εποχής Κολέμπα.

Αύριο (Τρίτη) το τελευταίο φιλικό με Πανιώνιο

Αύριο Τρίτη (22/7) το τελευταίο φιλικό στο Καρπενήσι δίνει ο ΠΑΣ κόντρα στον Πανιώνιο.










Τελευταία εβδομάδα είναι για τον ΠΑΣ στο Καρπενήσι, καθώς η αποστολή το Σάββατο θα επιστρέψει στα Γιάννινα.

Ποιοι δοκιμάζονται στον ΠΑΣ, τι λέει ο Πετράκης

Ποιοι παίκτες τελικά θα αξιολογηθούν από τον Πετράκη και θα υπογράψουν στον ΠΑΣ;











Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ΠΑΣ φέρεται να δοκιμάζει στο Καρπενήσι τον 29χρονο Ουκρανό φορ Αρτέμ Μιλιέφσκι που αγωνίστηκε πολλά χρόνια στη Ντιναμό Κιέβου και σε άλλες ομάδες.

Με ελικόπτερο στο Καρπενήσι ο πρόεδρος του Παναιτωλικού!

Με ελικόπτερο πήγε στο Καρπενήσι ο πρόεδρος του Παναιτωλικού. (ΦΩΤΟ ΔΕΡΒΙΣΗΣ - gazetta.gr)









Παρών στο φιλικό του Παναιτωλικού στο Καρπενήσι ήταν και ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Φώτης Κωστούλας ο οποίος πάντως απέφυγε να κάνει το κουραστικό ταξίδι με το αυτοκίνητο! 

Κυριακή 20 Ιουλίου 2014

Στον αγώνα και η Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα

Δεξιά η χρυσή Ολυμπιονίκης Αθανασία Τσουμελέκα, με καταγωγή από το Συρράκο Ιωαννίνων, στο γήπεδο Καρπενησίου, την ώρα του αγώνα ΠΑΣ - Πλατανιάς. 











Στο γήπεδο Καρπενησίου κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΣ – Πλατανιά βρέθηκε και η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 στο αγώνισμα του βάδην Αθανασία Τσουμελέκα.

Το βίντεο με τα δύο γκολ του Μπράνα Ίλιτς

Τα γκολ του αγώνα από την κάμερα του evrytaniasport.blogspot.gr










Δείτε τα δύο γκολ του Μπράνα Ίλιτς στο 2’ και 25’ του χτεσινού αγώνα ΠΑΣ – Πλατανιάς 2-0 από την κάμερα της αξιόλογης ιστοσελίδας evrytaniasport.blogspot.gr.

Αναλλοίωτη στο χρόνο η αλληλοεκτίμηση με Παντελίδη

Ο Σάββας Παντελίδης χτες στο Καρπενήσι σε μια αναμνηστική φωτογραφία με τον Χριστόδουλο Θεοδωρίκα. (Η φωτογραφία είναι από τον προσωπικό λογαριασμό του δεύτερου στο facebook)










Ως συμπλήρωμα προηγούμενης ανάρτησης με τίτλο «Όταν το ποδόσφαιρο εκφράζει τον πολιτισμό» να προσθέσουμε και τούτο:

Εκπλήρωσαν το τάμα στην Παναγιά την Προυσιώτισσα

Επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγιάς στην Προυσσό Ευρυτανίας έκανε Κυριακή πρωί η αποστολή του ΠΑΣ











Πέρσι ο ΠΑΣ λίγο πριν φύγει από το Καρπενήσι είχε επισκεφτεί το μοναστήρι της Παναγιάς στην Προυσσό Ευρυτανίας.

Όταν το ποδόσφαιρο εκφράζει τον πολιτισμό

Παίκτες του ΠΑΣ μετά το τέλος του αγώνα στο Καρπενήσι χαιρετούν τον Γιάννη Χριστόπουλο και τους συνεργάτες του.











Το ποδόσφαιρο είναι πολιτισμός, είναι ευγενής άμιλλα, είναι μια κορυφαία κοινωνική εκδήλωση και εκφράζει τις αξίες της, παρά τα προβλήματα και τις αγκυλώσεις που υπάρχουν.