Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

Είναι καλό μάθημα η ήττα από τον Παναιτωλικό

Καλό θα κάνει η ήττα από τον Παναιτωλικό υπό την έννοια ότι θα προσγειωθούν όλοι στην σκληρή πραγματικότητα και να περιμένουν ένα δύσκολο πρωτάθλημα


Προσγειώθηκε ….ανώμαλα ο ΠΑΣ στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και αυτό θα του κάνει καλό για τη συνέχεια και πρωτίστως για τους εξής λόγους:

Μ. Χάβος: Μετρά η νίκη για να έχουμε νοοτροπία νικητή

Ο Μάκης Χάβος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι στα φιλικά παίζει ρόλο και το αποτέλεσμα ώστε να έχει μια ομάδα νοοτροπία νικητή. 

Ο προπονητής του Παναιτωλικού Μάκης Χάβος στις δηλώσεις του ανέφερε ότι μετρά και το νικηφόρο αποτέλεσμα σαν γεγονός στη νοοτροπία του νικητή που πρέπει να έχει μια ομάδα σαν τον Παναιτωλικό. Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

Γ. Πετράκης: Με το χρόνο θα γίνουμε καλύτεροι

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)


Ο Γιάννης Πετράκης στην ανάλυση του αγώνα τόνισε ότι ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, ο ΠΑΣ έχει να κερδίσει πολλά απ’ αυτό και διαβεβαίωσε ότι με το χρόνο θα γίνει καλύτερος. Αναλυτικά οι δηλώσεις Πετράκη:

Προληπτικά στο νοσοκομείο ο Γιώργος Ντάσιος

Στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος


Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρθηκε προληπτικά ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος για να κάνει εξετάσεις, καθώς χτύπησε στη φάση του 4ου λεπτού σε μια σύγκρουση με παίκτη του Παναιτωλικού και λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Στρούνα.

LIVE ΠΑΣ - Παναιτωλικός 0-1 (ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ)

ΠΑΣ - Παναιτωλικός 0-1

Καλησπέρα σας από το εθνικό στάδιο «Ζωσιμάδες» των Ιωαννίνων. Το gianninasports.blogspot.com θα σας μεταδώσει τον φιλικό αγώνα του ΠΑΣ με τον Παναιτωλικό.
Κάντε ανανέωση της σελίδας γιατί υπάρχει συνεχής ενημέρωση για την εξέλιξη του αγώνα

Ο Γιώργος Μπίμπης γράφει για το γήπεδο της ΕΠΣΗΠ

Εύστοχα τα σχόλια στο sportsioannina.gr του Γιώργου Μπίμπη που ξέρει πολύ καλά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Ο γνωστός αθλητικογράφος Γιώργος Μπίμπης που επί πολλά χρόνια ασχολήθηκε με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Ιωαννίνων (και τόσο πολύ λείπει τα τελευταία χρόνια από τη Γιαννιώτικη δημοσιογραφία) και το ξέρει καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, με σημείωμά του στο sportsioannina.gr συγχαίρει την ΕΠΣΗΠ για τα έργα που έκανε στο γήπεδο «Στάθης Τσανακτσής».

Πάγωσε προσωρινά το θέμα με Μανιά

Πάγωσε προσωρινά η μεταγραφή του Μιχάλη Μανιά στον ΠΑΣ

Στα μεταγραφικά δεν υπήρξε καμία εξέλιξη και το θέμα με τον Μιχάλη Μανιά πάγωσε προσωρινά. Ενώ την Τετάρτη ουσιαστικά έδωσαν τα χέρια, τελικά την Πέμπτη δεν προχώρησαν στην υπογραφή των συμβολαίων και το θέμα εξακολουθεί να παραμένει ανοιχτό.

Ο Γιάννης Γιάτσος στις Ελπίδες Ιωαννίνων

Στο τεχνικό τημ των ελπίδων Ιωαννίνων ανήκει ο προπονητής και παλιός άσσος του ΠΑΣ Γιάννης Γιάτσος (φωτο σε παιχνίδι των βετεράνων).

Ο παλιός παίκτης του ΠΑΣ και νυν προπονητής Γιάννης Γιάτσος ανήκει από σήμερα και επίσημα στο τεχνικό επιτελείο των «Ελπίδων Ιωαννίνων». Στον ΠΑΣ αγωνίστηκε στη  δεκαετία του ’80 με αρκετές συμμετοχές και στην Α’ Εθνική. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Μετά από 4 μήνες ο "Αγιαξ" επιστρέφει στο ιστορικό στάδιο

Στο ιστορικό στάδιο "Ζωσιμάδες" επιστρέφει σήμερα ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου" υποδεχόμενος τον δυνατό Παναιτωλικό.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Το πρώτο φιλικό μέσα στα Γιάννινα θα δώσει σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στις 18:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα υποδεχτεί τον Παναιτωλικό.

Και στη Δόξα Μανωλάδας υπάρχουν πρώην παίκτες του ΠΑΣ

Και στη Δόξα Νέας Μανωλάδας του νομού Ηλείας υπάρχουν δύο πρώην παίκτες του ΠΑΣ. Ο Θανάσης Νικολόπουλος (φωτο) και ο Λευτέρης Βατσής.

Μέχρι και στη Νέα Μανωλάδα του νομού Ηλείας υπάρχουν δύο πρώην παίκτες του ΠΑΣ. Ο λόγος για τους Θανάση Νικολόπουλο και Λευτέρη Βατσή. Και οι δύο ήρθαν ως μεταγραφές στον ΠΑΣ αλλά χωρίς να κάνουν καριέρα, καθώς έπεσαν σε εποχές που ο «Άγιαξ» ήταν στη σούπερ λίγκα.

Έξυπνη κίνηση του Λεβαδειακού που πήρε τον Κ. Παππά

Ο Γιαννιώτης μεσοεπιθετικός Κώστας Παππάς με τα χρώματα του Λεβαδειακού. Είναι μια μεταγραφή που μπορεί να βγει και να βοηθήσει σημαντικά τους Βοιωτούς. 


Μια πολύ έξυπνη κίνηση έκανε ο Λεβαδειακός που ενέταξε στο δυναμικό του τον Γιαννιώτη μεσοεπιθετικό Κώστα Παππά. Γιατί τον ξέρουμε από τα μικρά του χρόνια και είναι κοινή η αντίληψη στα Γιάννινα ότι πρόκειται για έναν προικισμένο ποδοσφαιριστή.

Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014

Χαμηλά τη μπάλα κράτησε πάλι ο Πετράκης

Χαμηλούς τόνους κράτησε πάλι στον ΠΑΣ ο Γιάννης Πετράκης. Τι γίνεται με αγωνιστικά και μεταγραφικά!

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Έχει κάθε λόγο ο Γιάννης Πετράκης να νιώθει ικανοποιημένος από τη νέα καλή εμφάνιση που έκανε η ομάδα του στη Βέροια, κερδίζοντας 1-0 τη «Βασίλισσα» με γκολ του Ίλιτς ως μια συνέχεια των καλών εμφανίσεων που έκανε και σε προηγούμενα παιχνίδια στο Καρπενήσι, αλλά ο Κρητικός τεχνικός θέλει να διατηρήσει χαμηλούς τόνους.

Γενική είσοδος 5 ευρώ αύριο με Παναιτωλικό

Γενική είσοδος 5 ευρώ στο αυριανό παιχνίδι ΠΑΣ - Παναιτωλικός στο στάδιο "Ζωσιμάδες". Ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας.



Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε ότι στο φιλικό του Σαββάτου (2/8) που θα γίνει στις 6:30 το απόγευμα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «Φιλικό αγώνα προετοιμασίας με αντίπαλο την ομάδα του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ θα δώσει αύριο, Σάββατο 2/8, στις 18:30, η ομάδα μας στο γήπεδο των Ζωσιμάδων.

Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Οι αποφάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

Σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις, θα εξεταστεί και ο φάκελος του ΠΑΣ από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.


Σε μια από τις επόμενες συνεδριάσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, είτε στην προγραμματισμένη για τις 6 Αυγούστου είτε μετέπειτα θα κριθεί και ο φάκελος του ΠΑΣ για την χορήγηση του πιστοποιητικού που παίρνουν όλα τα επαγγελματικά σωματεία όλων των αθλημάτων.

Πάνοπλος θα έρθει στα Γιάννινα ο Παναιτωλικός

Πάνοπλος θα έρθει το Σάββατο στα Γιάννινα ο Παναιτωλικός και αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό και δυνατό παιχνίδι με τον ΠΑΣ.


Πάνοπλος θα έρθει το Σάββατο στα Γιάννινα ο Παναιτωλικός για το φιλικό με τον ΠΑΣ που θα γίνει την ίδια μέρα στις 18:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Σήμερα ο Μάκης Χάβος είχε όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Ο αριστερός μπακ Λακίσεβιτς στόχος του ΠΑΣ;

Ο Σλόμποταν Λακίσεβιτς από το Μαυροβούνιο φέρεται σαν στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα.

Η έγκριτη ιστοσελίδα a-sports.gr αναφέρει σε ρεπορτάζ ότι ο ΠΑΣ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 26χρονου Μαυροβούνιου Σλόμποταν Λακίσεβιτς που παίζει αριστερό μπακ στην Τσέλικ Ζένιτσα. Αναλυτικά το ρεπορτάζ.
Στο πρόσωπο του Σλόμπονταν Λακίσεβιτς φαίνεται πως έχει καταλήξει ο ΠΑΣ Γιάννινα για να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ.

Τον Ασωνίτη της Κρανούλας πήρε ο Θεσπρωτός

Τον Ασωνίτη της Κρανούλας απέκτησε ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας.


Τον Αλέξανδρο Ασωνίτη που την περασμένη σαιζόν είχε 26 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική με τη Δόξα Κρανούλας, απέκτησε ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας. Αναλυτικά η ανακοίνωση:  «O Α.Σ. Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση του αριστεροπόδαρου αμυντικού Αλέξανδρου Ασωνίτη.

Σήμερα Πέμπτη υπογράφει ο Μανιάς και ανακοινώνεται!

Εκτός απροόπτου σήμερα Πέμπτη 31 Ιουλίου υπογράφει στον ΠΑΣ ο Μιχάλης Μανιάς.

Σήμερα Πέμπτη όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές θα υπογράψει στον ΠΑΣ το νέο του συμβόλαιο ο Μιχάλης Μανιάς και θα ανακοινωθεί από την ΠΑΕ. Χτες Τετάρτη ο πρώην άσσος του Άρη συμφώνησε προφορικά και έδωσε τα χέρια με τον Γιώργο Χριστοβασίλη.

Κι άλλη μεταγραφή ο Θεσπρωτός, πήρε Τρακάκη

Ο Κωνσταντίνος Τρακάκης (φωτο) μεταγράφηκε στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας.


Κι άλλη μεταγραφή ανακοίνωσε ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας. Αυτή την φορά τον Τρακάκη από τη Νέα Ιωνία. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: «O Α.Σ. Θεσπρωτός ανακοινώνει την απόκτηση του δεξιοπόδαρου αμυντικού Κων/νου Τρακάκη».

Γιαννιώτης γκολκίπερ στον Αστέρα Τρίπολης!

Ο Γιαννιώτης γκολκίπερ Χάρης Ραχιώτης της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας παραχωρήθηκε στον Αστέρα Τρίπολης. 


Στον Αστέρα Τρίπολης παραχωρήθηκε από την Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας ο γκολκίπερ Χάρης Ραχιώτης, Είναι Γιαννιώτης στην καταγωγή αφού γεννήθηκα στα Γιάννινα στις 22-6-1992, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ατρόμητου Περιστερίου, έπαιξε σε Ιωνικό, Νέα Ιωνία και στο περασμένο πρωτάθλημα με την Α. Ε. Καραϊσκάκης είχε 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής.

Γιατί το ποτήρι είναι μισογεμάτο παρά τα προβλήματα!


Μια επίκαιρη ανάλυση από τον Βαγγέλη Γυφτόπουλο για την κατάσταση που είναι ο ΠΑΣ, τα προβλήματα που τον βασανίζουν και πως διαγράφεται το μέλλον του στο νέο πρωτάθλημα.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Λίγο πριν μπούμε στον Αύγουστο, ο ΠΑΣ ανακοίνωσε τη 2η μεταγραφή του Αντώνη Ηλιάδη και έτσι οι μεταγραφές έπιασαν τον αριθμό… δύο, αφού πριν είχε αποκτηθεί και ο Σταμάτης Σαπαλίδης.

Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Γ. Πετράκης: Σε γενικές γραμμές πήγαμε καλά

Η κριτική του αγώνα Βέροιας - ΠΑΣ από τον Γιάννη Πετράκη όπως τη διατύπωσε στο gianninasports.gr

Επιτυχημένο ήταν και αυτό το τεστ για τον ΠΑΣ βάσει της εικόνας του αγώνα. Μετά τον αγώνα ο Γιάννης Πετράκης μιλώντας για λογαριασμό του gianninasports.gr στον Βαγγέλη Γυφτόπουλο που ήταν στη Βέροια, τόνισε τα εξής: «Ήταν και αυτό ένα τεστ για να δούμε τι βγαίνει στο γήπεδο απ’ αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις, να δούμε κάποια σχήματα και επίσης να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά σημεία από την εικόνα της ομάδας.

LIVE Βέροια - ΠΑΣ 0-1 (Τελικό αποτέλεσμα)


Ανανεώνετε συνεχώς τη σελίδα υπάρχει συνεχής ροή ενημέρωσης


Παρακολουθείστε την εξέλιξη του αγώνα Βέροια - ΠΑΣ από το δημοτικό στάδιο Βέροιας. Είναι το πρώτο φιλικό για τον "Άγιαξ" μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι

Ν. Μπόλος: Έδειξε δείγματα γραφής ο Πετράκης

Ο Πετράκης θα πετύχει στον ΠΑΣ τονίζει ο παλιός άσσος του "Άγιαξ" και προπονητής Νόντας Μπόλος.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μια δήλωση στον «Η.Α» του παλιού άσσου της χρυσής εποχής Νόντα Μπόλου για τον ΠΑΣ έχει μεγάλη σημασία, γιατί είναι πολλά χρόνια προπονητής αλλά και υπηρέτησε την ομάδα στα χρόνια της μεγάλης ομάδας. Όταν τον ρωτήσαμε πως βλέπει τα πράγματα στην ομάδα ανέφερε:

Αρχίζουν στον ΠΑΣ τα κρίσιμα τεστ

Στη Βέροια παίζει σήμερα Τετάρτη και ώρα 18:30 ο ΠΑΣ Γιάννινα


Μετά την προετοιμασία στο Καρπενήσι και μια μέρα πριν μπει ο Αύγουστος που πάντα μυρίζει πρωτάθλημα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ανοίγει ένα κύκλο φιλικών αγώνων, με σκοπό ο Γιάννης Πετράκης να τεστάρει την ομάδα για να καταλήξει στο σχήμα της πρεμιέρας αλλά παράλληλα να μοντάρει την ομάδα και να τη δώσει τη φρεσκάδα που χρειάζεται.

Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Από τις γειτονιές της Αθήνας έφτασε στη σούπερ λίγκα

Ο Μιχάλης Μανιάς πριν πάει στον Άρη αγωνίστηκε σε Μοσχάτο, Ρουφ, Γλυφάδα, Απόλλωνα Σμύρνης (φωτο με τη φανέλα της ιστορικής Ελαφράς Ταξιαρχίας).

Επειδή είναι πολύ πιθανό να ολοκληρωθεί η συμφωνία του ΠΑΣ με τον Μιχάλη Μανιά, καθώς αυτό αναφέρουν και κυανόλευκες πηγές, είναι ευκαιρία να δούμε την ποδοσφαιρική πορεία αυτού του ποδοσφαιριστή.

Στο προσκήνιο η περίπτωση με τον Μανιά του Άρη

Ο ΠΑΣ φέρεται να είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μιχάλη Μανιά που έμεινε ελεύθερος από τον 'Αρη.

ΠΗΓΗ: sport-fm.gr

Τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα θα φορέσει τελικά ο Μιχάλης Μανιάς! Ο Έλληνας επιθετικός είχε προτάσεις από αρκετές ομάδες, αλλά τελικά θ’ αγωνιστεί την επόμενη σεζόν με τα χρώματα των Ηπειρωτών. Στον ΠΑΣ Γιάννινα θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του ο Μιχάλης Μανιάς. 

Ένας Γιαννιώτης που ξαναγύρισε στην Κύπρο

Δεξιά ο Γιαννιώτης αμυντικός Στέφανος Σιόντης προβάρει τη φανέλα της νέας ομάδας του Δόξα Κατωκοπιάς Κύπρου.

Μετά από ένα χρόνο παρουσίας στη Βέροια, ο Στέφανος Σιόντης επέστρεψε στη Δόξα Κατωκοπιάς. Ο 26χρονος αμυντικός χαφ έμεινε ελεύθερος από τη «βασίλισσα του Βορρά» και σήμερα παρουσιάστηκε και ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Κύπρου.

Στις 18:30 θα ξεκινήσει αύριο το παιχνίδι στη Βέροια

Στις 18:30 θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014 ο φιλικός αγώνας Βέροια - ΠΑΣ.


Μισή ώρα νωρίτερα, θα ξεκινήσει αύριο Τετάρτη στη Βέροια η φιλική αναμέτρηση της τοπικής ομάδας με τον ΠΑΣ. Ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να αρχίσει στις 19:00 τελικά θα ξεκινήσει στις 18:30 καθώς η ώρα αυτή βολεύει καλύτερα τις ομάδες για τη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Ποιοι έχουν προβάδισμα για ενδεκάδα του ΠΑΣ

Κάποιοι παίκτες έχουν προβάδισμα για την ενδεκάδα του ΠΑΣ, αλλά αναμένεται να υπάρξει ανταγωνισμός και εκπλήξεις.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά το διήμερο του Σαββατοκύριακου, στο γήπεδο επέστρεψαν από χτες  το απόγευμα οι παίκτες του ΠΑΣ, καθώς η προετοιμασία μπαίνει πλέον σε μια άλλη φάση.

Και επίσημα στον "Άγιαξ" ο Αντώνης Ηλιάδης

Ο Αντώνης Ηλιάδης ποζάρει στα γραφεία του ΠΑΣ ως παίκτης και επίσημα του θρυλικού "Άγιαξ της Ηπείρου" αισθανόμενος και το μεγάλο βάρος της φανέλας.

Όπως αναμενόταν ο Αντώνης Ηλιάδης πέρασε με επιτυχίες τις εξετάσεις και τα δοκιμαστικά και έτσι εντάχτηκε επίσημα στη δύναμη του ΠΑΣ μετά από πρόταση του Γιάννη Πετράκη.

Συνεχίζει στον Θεσπρωτό ο Μανώλης Σκούφαλης

Συνεχίζει στο  Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας την καριέρα του ο Μανώλης Σκούφαλης


«Ο Α.Σ. Θεσπρωτός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι συνήψε συμφωνία για συνεργασία ενός έτους με το γνωστό ποδοσφαιριστή Μανώλη Σκούφαλη».

Μάθημα 1ον: Επίθεση από τον άξονα και τα πλάγια!

Στιγμιότυπο από τη χτεσινή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ με τον Γιάννη Πετράκη να δίνει έμφαση σε ασκήσεις τακτικής. (ΦΩΤΟ sportsioannina.gr)

Με ασκήσεις τακτικής αναλώθηκε η χτεσινή προπόνηση του ΠΑΣ που έγινε το απόγευμα στο ΠΕΑΚΙ. Πλέον ξεκίνησε η 3η φάση της προετοιμασίας όπου ο Γιάννης Πετράκης θα ρίξει όλο το βάρος στο μοντάρισμα της ομάδας για να είναι έτοιμη κατά μεγάλο ποσοστό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα.

Ευχές στο Λ. Σέμο από τον Πάμπο Χριστοδούλου

Ευχές για Λάζαρο Σέμο από τον Πάμπο Χριστοδούλου.

Η πρόσληψη του Λάζαρου Σέμου στη θέση του προπονητή από τη διοίκηση του Θεσπρωτού δεν άφησε ασυγκίνητο τον προπονητή της εθνικής Κύπρου και παλιό συμπαίκτη του Σέμου σε Ηρακλή και Δόξα Κατωκοπιάς, Πάμπο Χριστοδούλου.

Ο Κουβεντάρης προπονητής τερματοφυλάκων στο Θεσπρωτό

Συνεργάτης του Λάζαρου Σέμου και προπονητής τερματοφυλάκων στο Θεσπρωτό ο Σάκης Κουβεντάρης (φωτο)

Πραγματοποιήθηκε χθες (28/7) η παρουσίαση του νέου προπονητή του Θεσπρωτού, Λάζαρου Σέμου, ο οποίος είχε δίπλα του και το γνωστό από το πέρασμά του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάση Κουβεντάρη.

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Γ. Πετράκης: Με 2 ακόμα μεταγραφές θα είμαστε καλά

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο sport24.gr έδωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης όπου για πρώτη φορά μίλησε τόσο ανοιχτά.

Την ευκαιρία να χτίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα που ο ίδιος θέλει θα έχει αυτό το καλοκαίρι ο Γιάννης Πετράκης. Ο Κρητικός τεχνικός προσπαθεί να περάσει στους παίκτες του την δική του φιλοσοφία έχοντας ένα σημαντικό όπλο, ότι γνωρίζει την ομάδα, η οποία θα έχει ελάχιστες αλλαγές στο ρόστερ της.

Ο Σέμος κάνει τις πρώτες εκτιμήσεις για Θεσπρωτό

Προπονητής στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας ανέλαβε ο Λάζαρος Σέμος.

Ο Α.Σ. Θεσπρωτός  ανακοινώνει την  πρόσληψη του Λάζαρου Σέμου στη θέση του προπονητή για την αγωνιστική σεζόν 2014-15. Η διοίκηση εκτίμησε, μετά από συζητήσεις που είχε με τον κ. Σέμο, ότι είναι ο κατάλληλος να οδηγήσει το Θεσπρωτό με ασφάλεια στο νέο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League 2.

Οι νικητές και οι δηλώσεις από το θρίαμβο του Ν.Ο.Ι

Αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων πανηγυρίζουν για τις επιτυχίες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε στα Γιάννινα.


Με θριαμβευτικό τρόπο για το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων έπεσε η «αυλαία» του φετινού 80ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας, η τελική φάση του οποίου διεξήχθη με επιτυχία στα Γιάννενα, υπό ιδανικές καιρικές συνθήκες και παρουσία εκατοντάδων θεατών στις κερκίδες του ΕΑΝΚΙ.

Σπουδαίες εμφανίσεις στο Παγκόσμιο κωπηλασίας

Λαμπρίδης και Χριστομάνος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας κάτω των 23 ετών κατέλαβαν την 5η θέση στον τελικό.


Σπουδαίες εμφανίσεις έκαναν τρεις νεαροί αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας για αθλητές κάτω των 23 ετών που διεξήχθη στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Από τον Πλατανιά στον Εργοτέλη ο Καζναφέρης

Το σήμα της νέας ομάδας του δείχνει ο Κώστας Καζναφέρης που θα συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη. 

Ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη για τα επόμενα δυο χρόνια είναι ο Αρτινός άσσος Κώστας Καζναφέρης, η μεταγραφή του οποίου ανακοινώθηκε από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ αν και ο ίδιος ο παίκτης νωρίτερα την γνωστοποίησε μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook.

Το πρόγραμμα φιλικών μετά τις σημερινές αλλαγές

Πρώτα στα Γιάννινα και μετά στο Αγρίνιο θα γίνουν τα φιλικά παιχνίδια του ΠΑΣ με Παναιτωλικό.


Άλλαξε η έδρα του φιλικού με τον Παναιτωλικό, λόγω έργων που γίνονται στο γήπεδο του Αγρινίου. Έτσι το φιλικό του Σαββάτου 2 Αυγούστου αντί να γίνει στο Αγρίνιο θα γίνει τελικά στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και το άλλο ματς στις 9 Αυγούστου θα γίνει στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Πρωταθλητής και πάλι ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Νικητής και πάλι στα κουπιά ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στους αγώνες που έγιναν στην Παμβώτιδα λίμνη



O Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων όπως άλλωστε αναμενόταν ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής και της 2ης φάσης (Παίδες Κορασίδες και ΑΜΕΑ) αλλά και συνολικά  του 80ου Πανελληνίου πρωταθλήματος η αυλαία του οποίου έπεσε στην πόλη του τα Γιάννενα το μεσημέρι της Κυριακής.

Στο Μέτσοβο η ΑΕΚ για προετοιμασία

Στο Μέτσοβο θα κάνει προετοιμασία η ομάδα μπάσκετ της ΑΕΚ με εισήγηση του Παναιώτη Γιαννάκη.

Μπορεί η συμφωνία της ΑΕΚ με τον Παναγιώτη Γιαννάκη να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, ωστόσο τις τελευταίες μέρες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη οι διαβουλεύσεις και οι κινήσεις για την στελέχωση και τη λειτουργία του μπασκετικού τμήματος, αλλά και για τον προγραμματισμό της προσεχούς σεζόν.

Τσουμελέκα: Θυμάμαι πάντα τα πρώτα βήματα στην Πρέβεζα

Η χρυσή Ολυμπιονίκης στο βάδην Αθανασία Τσουμελέκα πάντα θυμάται τα πρώτα δύσκολα βήματα που έκανε στην Πρέβεζα.

ΠΗΓΗ: reporternews.gr


Μια ενδιαφέρουσα και αποκλειστική συνέντευξη έδωσε η χρυσή Ολυμπιονίκης του 2004 Αθανασία Τσουμελέκα στον δημοσιογράφο Γιάννη Βασιλειάδη για την έγκριτη ιστοσελίδα reporternews.gr.

Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

Από Δευτέρα αρχίζει το "κοσκίνισμα" από Πετράκη

Αυγενικού, Σαπαλίδης, Ιωάννου είναι από τη γενιά των παικτών που θα διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΣ.


Ήρεμα περνά το Σαββατοκύριακο για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ο Γιάννης Πετράκης, μετά την επιστροφή από το Καρπενήσι, έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες για να ξεκουραστούν. Οι προπονήσεις θα αρχίσουν πάλι αύριο το απόγευμα.

Στο μεταγραφικό κάδρο του ΠΑΣ ο Διαμαντάκος

Σύμφωνα με τη Sportday ο Δημήτρης Διαμαντάκος του Ολυμπιακού ενδιαφέρει μεταγραφικά τον ΠΑΣ


Τις εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Διαμαντάκου στον Ολυμπιακό, παρακολουθεί από κοντά ο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα της Ηπείρου, έχει στην μεταγραφική της λίστα τον Δημήτρη Διαμαντάκο, ο οποίος γνωρίζεται με τον Γιάννη Πετράκη που τον έχει σε εκτίμηση.

Ο νέος πρόεδρος μιλά για τον Θεσπρωτό

Αλλαγή σελίδας στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας με νέο πρόεδρο τον επιχειρηματία Σπύρο Γόγολο που θέλει να οργανώσει την ομάδα σε επαγγελματικά πρότυπα.



Μετά την παραίτηση του προέδρου Λάκη Παπανικολάου, στον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας είχε προκληθεί διοικητικό αδιέξοδο. Όμως αυτό λύθηκε καθώς ανέλαβε την ομάδα νέος πρόεδρος, ο Σπύρος Γόγολος και σε λίγο θα ανακοινώσει και τους συνεργάτες του, όπως το νέο προπονητή και το έμψυχο δυναμικό.