Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Δυνατό ματς και λευκή ισοπαλία του ΠΑΣ με τη Φιλιππιάδα

Η Κ-20 έφερε ισοπαλία 0-0 με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και η Κ-17 ισοπαλία 3-3 με τη Θύελλα Ελεούσας


Σε αγωνιστική δράση είναι και οι ομάδες νέων του ΠΑΣ αφού σε λίγο θα ξεκινήσουν και τα δικά τους πρωταθλήματα. Η ομάδα Κ-20 έδωσε σήμερα ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι κόντρα στον δυνατό Εθνικό Φιλιππιάδας στο ΠΕΑΚΙ, αναμέτρηση που σφραγίστηκε με λευκή ισοπαλία 0-0. Ο ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 15’ με τον Αναστασιάδη.

Ο Θεσπρωτός 1-0 τον ΠΑΟ μέσα στην Κρύα

Ο Θεσπρωτός κέρδισε 1-0 μέσα στην Κρύα τον τοπικό ΠΑΟ σε φιλικό παιχνίδι.


Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Κρύας ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας κέρδισε 1-0 τον τοπικό ΠΑΟ σε ένα ενδιαφέρων παιχνίδι. Τηρουμένων των αναλογιών οι γηπεδούχοι στάθηκαν πολύ καλά, κάτι που ικανοποίησε τον προπονητή Πέτρο Κοντοδήμα που δήλωσε και τα εξής:

19 παίκτες πήρε στην αποστολή ο Πετράκης

Ο ΠΑΣ σε πλήρη παράταξη όπως παρατάχτηκε σήμερα στην εκδήλωση για την παρουσίαση.

Δεκαεννέα παίκτες πήρε στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα ο Γιάννης Πετράκης. Εκτός έμεινε ο Θόδωρος Μπέριος που είναι τιμωρημένος. Στην αποστολή είναι και οι νεοαποκτηθέντες Σαπαλίδης και Μανιάς. Αναλυτικά οι 19 παίκτες που πήρε στο ξενοδοχείο ο Γιάννης Πετράκης:

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα τα νούμερα στις φανέλες

Ποια νούμερα θα φοράνε στις φανέλες κατά τη νέα σαιζόν οι παίκτες του ΠΑΣ


Από την ΠΑΕ ανακοινώθηκαν επίσημα τα νούμερα που θα φοράνε στις φανέλες οι παίκτες του ΠΑΣ. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου: Τα νούμερα που θα έχουν στις φανέλες οι ποδοσφαιριστές μας κατά την φετινή περίοδο, είναι τα εξής:

Η Ανατολή κέρδισε 1-0 την Πίνδο Κόνιτσας

Η Ανατολή κέρδισε 1-0 την Πίνδο Κόνιτσας και κατέκτησε το σούπερ καπ (ΦΩΤΟ super-fm.gr)


Μ’ ένα γκολ του Ναυρόζογλου στο 16’ η Ανατολή κέρδισε 1-0 την Πίνδο Κόνιτσας και κατέκτησε το κύπελλο «Σούπερ Καπ» της ΕΠΣΗΠ. Η αναμέτρηση έγινε στο γήπεδο Ανατολής παρουσία πολλών φιλάθλων και με τον τελικό αυτό της περσινής πρωταθλήτριας (Ανατολή) με την περσινή κυπελλούχο (Πίνδο Κόνιτσας) άνοιξε η αγωνιστική αυλαία της νέας σαιζόν.

Από τη NOVA 4 η μετάδοση ΠΑΣ - Αστέρας Τρίπολης

H NOVA 4 θα μεταδώσει απευθείας τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης από το στάδιο "Ζωσιμάδες".


Από το κανάλι NOVA 4 θα μεταδοθεί απευθείας -και όχι σε παράλληλη σύνδεση όπως γράφτηκε σήμερα στον Τύπο- ο αγώνας του ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης. Αυτό διευκρινίστηκε σήμερα τόσο από το πρόγραμμα της NOVA όσο και από τη σελίδα της σούπερ λίγκα.

Θέλει πολύ προσοχή το παιχνίδι της πρεμιέρας

Στα πλέι οφ του 2012 ο Σταύρος Τσουκαλάς με αριστερό σουτ κεραυνοβολεί τον γκολκίπερ του Αστέρα Φούλοπ στο νικητήριο ματς με 2-1. Αύριο η παρέα του Σταύρου υπόσχεται πολλά...

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα και αύριο Κυριακή στις 19:15 ο ΠΑΣ υποδέχεται στο στάδιο «Ζωσιμάδες» τον Αστέρα Τρίπολης. Ένα ματς που τόσο η ιστοσελίδα της σούπερ λίγκα όσο και της NOVA δεν το έχουν εντάξει σε κάποιο από τα κανάλια της συνδρομητικής τηλεόρασης για απευθείας μετάδοση.

Μετρήσεις σωματικής κατάστασης στο Θεσπρωτό

Ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας σε.... πλήρη παράταξη για τη νέα σαιζόν (ΦΩΤΟ thesprotiaball.gr)

Με εντατικούς ρυθμούς και διπλές προπονήσεις συνεχίζεται καθημερινά η προετοιμασία του Θεσπρωτού εν όψει του πρωταθλήματος της Football League 2 που ανοίγει τις πύλες του στις 14 Σεπτεμβρίου. Ήδη ξεκίνησε και ο κύκλος των φιλικών αγώνων καθώς ο Λάζαρος Σέμος θέλει να φρεσκάρει την ομάδα και παράλληλα να χτίσει στο στυλ παιχνιδιού για τη νέα σαιζόν. 

Συνέχεια μεταγραφών στο βόλει από τον Γ.Α.Σ

Συνεχίζεται το μεταγραφικό σαφάρι στο βόλει από τον Γ.Α.Σ (ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ.)


Ενισχύονται και άλλο τα αγωνιστικά τμήματα ανδρών και γυναικών του ΓΑΣ. ΒΑΡΤΖΙΩΤΗ ΔΑΦΝΗ - ΤΖΑΛΑΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ - ΜΕΛΙΝΑ ΧΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ - ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΩΤΗΡΙΑ έρχονται να ενισχύσουν το γυναικείο τμήμα ενώ ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΑΓΟΣ και ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ αποφάσισαν τελικά να δώσουν το παρόν τους στο ανδρικό τμήμα.

Χωρίς Ντε Μπλάσις και Σανκαρέ ο Αστέρας

Εκτός αποστολής άφησε Ντε Μπλάσις και Σανκαρέ ο Στάϊκος Βεργέτης


Χωρίς Ντε Μπλάσις και Σανκαρέ ταξίδεψε στα Γιάννινα ο Αστέρας όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ την Κυριακή 24/08 (19.15/ Αρκαδία 93.8) στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος.

Κλίμα ενότητας στην εκδήλωση του ΠΑΣ

Οι νέοι παίκτες του ΠΑΣ Γιαννιώτης, Μανιάς, Ηλιάδης, Σαπαλίδης στη σημερινή εκδήλωση 


Έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ξενοδοχείο AAR HOTEL & SPA» η παρουσίαση των νέων παικτών του ΠΑΣ όπως των χορηγών και των μοντέλων της φανέλας που θα φοράνε οι παίκτες στη νέα σαιζόν αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Το σεμινάριο και η παρουσίαση φανέλας-παικτών

Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα παρουσιαστούν οι νέοι παίκτες του ΠΑΣ και οι φανέλες της νέας σαιζόν.


Δύο προπονητές από το τεχνικό τημ του ΠΑΣ παρακολουθούν το σεμινάριο προπονητών της ΕΠΣΗΠ που τελειώνει αύριο Σάββατο 23 Αυγούστου. Πρόκειται για τους Γιώργο Γεωργουλόπουλο και Χρήστο Αγγέλη. Επίσης αύριο Σάββατο 23 Αυγούστου στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο AAR HOTEL & SPA» θα γίνει η παρουσίαση των νέων παικτών και των φανελών της ομάδας στη νέα σαιζόν.

Στο κάδρο του Αστέρα μπήκε τώρα ο ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του Αστέρα Τρίπολης για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα


Στον Αστέρα Τρίπολης άφησαν στην άκρη τα ματς με τη Μακάμπι και σήμερα έγινε κανονικά προπόνηση για το ματς της Κυριακής στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Σάββατο πρωί η αποστολή του Αστέρα αναχωρεί για τα Γιάννινα.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για τα εταιρικά εισιτήρια

Γιαννιώτης επιχειρηματίας αγόρασε σήμερα 80 εισιτήρια διαρκείας.


Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής: «O γνωστός επιχειρηματίας Χρήστος Θάνος, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου AAR HOTEL & SPA προμηθεύτηκε σήμερα  εταιρικά εισιτήρια διαρκείας από την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Τελευταίες δοκιμές για τη μάχη με Αστέρα

Σήμερα Παρασκευή ο Γιάννης Πετράκης βάζει τις τελευταίες πινελιές στην ομάδα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Σήμερα ουσιαστικά θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης με τον οποίο θα ανοίξει η αυλαία του νέου πρωταθλήματος. Αύριο το πρωί απλά θα γίνει ελαφρά προπόνηση και προβολή βίντεο από τους αγώνες της αντίπαλης ομάδας.

Θυμήθηκαν τα παλιά Μάντζιος, Σέμος και Σκούφαλης

Θυμήθηκαν τα παλιά Άκης Μάντζιος, Λάζαρος Σέμος και Μανώλης Σκούφαλης (φωτο).


Επίσκεψη στο ξενοδοχείο, όπου έχει καταλύσει η αποστολή του Πανθρακικού, στην Ηγουμενίτσα, εν όψει του αγώνα της 1ης αγωνιστικής της Super League με αντίπαλο τον A.O.K., το Σάββατο 23/8, πραγματοποίησε χθες (21/8), μετά το πέρας της απογευματινής προπόνησης, ο προπονητής του Θεσπρωτού, Λάζαρος Σέμος μαζί με το τεχνικό επιτελείο και το γενικό αρχηγό Κώστα Σακαρέλη.

Θ. Τζημόπουλος: Μπαίνουμε δυνατά στο πρωτάθλημα

Θέμης Τζημόπουλος και Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου

ΠΗΓΗ: super-fm.gr

Ένας από τους αρχηγούς του ΠΑΣ Γιάννινα, ο Θέμης Τζημόπουλος, μίλησε κι εκείνος στη σημερινή συνέντευξη τύπου για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, που θα φέρει τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμέτωπο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Γ. Πετράκης: Μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου έδωσε σήμερα ο Γιάννης Πετράκης με αφορμή το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Στη φωτο ανάμεσα στον Θέμη Τζημόπουλο και τον υπεύθυνο επικοινωνίας Αλέκο Καρύτσα.

ΠΗΓΗ: Sportsioannina.gr

Την πρώτη του συνέντευξη τύπου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος έδωσε ο Γιάννης Πετράκης. Ο προπονητής των κυανόλευκων, αφού πρώτα ευχήθηκε για μία καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και θετική ενέργεια και επιτυχημένη για τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πως κύλησε η προετοιμασία και αν ήταν ικανοποιημένος για το πως εξελίχθηκε:

Βεργέτης: Θα γίνουν αλλαγές στο ματς με τον ΠΑΣ

Η συνέντευξη Τύπου του Στάϊκου Βεργέτη (φωτο arcadiasports.gr)


Ο Αστέρας Τρίπολης δείχνει να είναι η πιο αξιόπιστη ομάδα από τις ελληνικές που συμμετέχουν στα κύπελλα Ευρώπης καθώς κέρδισε 2-0 στην Τρίπολη την δυνατή Μακάμπι Τελ Αβίβ και την άλλη Πέμπτη θα πάει με αποφασιστικότητα στο επαναληπτικό παιχνίδι να πάρει την πρόκριση. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 4-1 κάποια Μίντιλαντ και ο ΠΑΟΚ έχασε 1-0 από κάποια Ζιπρού.

Ποιοι Γιαννιώτες επιλέγησαν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα

Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα θαλασσίου σκι. Από τα Γιάννινα επιλέγησαν οι αδελφοί Τάσος και Γιώργος Χατζής.


Η Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι & Wakeboard επέλεξε τους παρακάτω αθλητές που θα μας εκπροσωπήσουν στο Πρωτάθλημα Ευρώπης και Αφρικής 2014, που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα από 4 έως 7 Σεπτεμβρίου.

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης "καθάρισε" 1-0 και τον Παναιτωλικό

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση της ομάδας νέων Κ-20 του Παναιτωλικού με την Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας.


Φιλικά παιχνίδια για την ΑΕ Καραϊσκάκης συνέχεια με μια ακόμη νίκη επί της Κ20 του Παναιτωλικού με 1-0. Σε ένα παιχνίδι που έγινε στο Λουτρό Αιτολοακαρνανίας. Στον αγώνα ο Βασίλης Καλτσής[προπονητής

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014

Στον "Άγιαξ" σφίγγουν τις γροθιές και πάνε για νίκη

Ανεβαίνει η αδρεναλίνη στο στρατόπεδο του ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ αρχίζει πλέον να ανεβαίνει και η αδρεναλίνη των φιλάθλων που θα πάρουν και αυτοί τις δικές τους «θέσεις μάχης» στις εξέδρες του ιστορικού σταδίου «Ζωσιμάδες».

Οι φανέλες του ΠΑΣ που συνδέονται με την ιστορία

Ορισμένα νούμερα στις φανέλες του ΠΑΣ θυμίζουν παίκτες θρύλους στην ιστορία του Άγιαξ της Ηπείρου.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Τα νούμερα που θα φοράνε οι παίκτες του ΠΑΣ στη νέα σαιζόν έγιναν γνωστά από την ΠΑΕ και δεν διαφέρουν απ’ αυτά που φορούσαν οι παίκτες στα φιλικά παιχνίδια, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Τη Δευτέρα η εκδήλωση του Αετού Νήσου

Την ερχόμενη Δευτέρα στο γραφικό Νησί της λίμνης Παμβώτιδα θα γίνει η εκδήλωση της τοπικής ομάδας Αετός Νήσου.


Στην κεντρική πλατεία του Νησιού θα γίνει το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας η εκδήλωση του Αετού Νήσου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος σφυρίζει στους "Ζωσιμάδες"

Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος από τη Ρόδο ρέφερι την Κυριακή στα Γιάννινα


Ο Αναστάσιος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσων θα διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής του ΠΑΣ με τον Αστέρα Τρίπολης. Βοηθοί του θα είναι οι Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσων), Κούλα Χασάν (Ξάνθης). Τέταρτος διαιτητής ο Κύζας (Δράμας) και παρατηρητής ο Τεροβίτσας (Αιτωλοακαρνανίας).

Και το Σάββατο θα εκδίδει δελτία η ΕΠΟ

Ανοιχτή θα είναι και το Σάββατο 23 Αυγούστου η ΕΠΟ για να εκδώσει δελτία.


Και το Σάββατο 23 Αυγούστου θα λειτουργήσει η ΕΠΟ για να εκδώσει και τη μέρα αυτή δελτία των ΠΑΕ ενόψει της πρεμιέρας στη σούπερ λίγκα. Οι ΠΑΕ όπως λέγεται, έχουν εξασφαλίσει προσωρινή ενημερότητα ενόψει της νέας ρύθμισης των χρεών και είναι επόμενο να έχει σωρευτεί η δουλειά στην Ομοσπονδία.

Στα περσινά επίπεδα οι τιμές των εισιτηρίων με Αστέρα

Δεν άλλαξαν οι τιμές των εισιτηρίων στους αγώνες του ΠΑΣ. Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ματς με Αστέρα Τρίπολης.


Σε περσινά επίπεδα είναι και φέτος οι τιμές στα εισιτήρια των αγώνων καθώς η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τη διάθεση στην κυκλοφορία των εισιτηρίων της πρεμιέρας με Αστέρα Τρίπολης.

Τα νούμερα που θα φοράνε οι παίκτες του ΠΑΣ

Δείτε τα νούμερα που θα έχουν φέτος στις φανέλες τους οι παίκτες του "Άγιαξ" στο νέο πρωτάθλημα.

Τα νούμερα που θα φοράνε οι παίκτες του ΠΑΣ στη νέα σαιζόν έγιναν γνωστά από την ΠΑΕ και δεν διαφέρουν απ’ αυτά που φορούσαν οι παίκτες στα φιλικά παιχνίδια, πλην κάποιων εξαιρέσεων.

Έφυγε ο πονοκέφαλος από τον Πετράκη

Με την επιστροφή του Σταύρου Τσουκαλά έφυγε ένας πονοκέφαλος από τον Γιάννη Πετράκη.


Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Χτες έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης ο Σταύρος Τσουκαλάς και από σήμερα Πέμπτη θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς οπότε έφυγε ένας πονοκέφαλος για τον Πετράκη.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας άνετα 5-0 το Βελισσάριο

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας είχε και δοκάρι με τον Ξενοφώντα Γήττα (φωτο)


Τα δόντια του έδειξε ο Εθνικός Φιλιππιάδας που συνέτριψε τον Α. Ο. Βελισσαρίου με σκορ 5-0 σε φιλικό αγώνα που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο Ροδοτοπίου. Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιώργος Γιάννου για την απόδοση της ομάδας που έχει ακόμα πολλά να δώσει στην συνέχεια.

Ήττα στην Κόνιτσα η Κ-20, ισοπαλία 2-2 η Κ-17

Στιγμιότυπο από τον αγώνα Κένταυρος Μουσιωτίτσας - ΠΑΣ Γιάννινα (Κ-17) στο ΠΕΑΚΙ (φωτο sportsioannina)


Σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Κόνιτσα η τοπική Πίνδος κέρδισε 1-0 την ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και με αξιώσεις θα αντιμετωπίσει το Σάββατο τον Α. Ο. Ανατολής για το σούπερ καπ.

Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Πέρα από συστήματα θα μετρήσει και η ψυχή του ΠΑΣ!

Πέρα από συστήματα και τακτικές στο ματς της Κυριακής θα μετρήσει και η ψυχή των παικτών του μεγάλου "Άγιαξ της Ηπείρου" (ΦΩΤΟ: ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μετά το χτεσινό ρεπό, με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται από σήμερα και πάλι η προετοιμασία του ΠΑΣ, μπαίνοντας πλέον στην τελική ευθεία για το ματς της πρεμιέρας που θα γίνει την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα.

Το δράμα και ο πόνος των θρυλικών "Μαυραετών"

Μεγάλες και ιστορικές ομάδες στην Ελλάδα καταρρέουν, περνώντας ένα δράμα που βάφει με μαύρο σελίδες της ιστορίας τους. Διαβάστε τι συμβαίνει στη Δράμα.


Το διοικητικό χάος που επικρατεί στη Δόξα Δράμας οδηγεί τον ιστορικό σύλλογο σε κωμικοτραγικές καταστάσεις κι έτσι το τελευταίο διήμερο εκτυλίχθηκαν σκηνικά που δεν τιμούν τους «μαυραετούς».

Η Πίνδος Κόνιτσας τυπικά γηπεδούχος

Ορίστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για το "Σούπερ Καπ" του Σαββάτου 


Τυπικά γηπεδούχος θα είναι η Πίνδος Κόνιτσας στον αγώνα «σούπερ κάπ» με τον Α. Ο. Ανατολής που θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο 23 Αυγούστου και ώρα 19:00 στο γήπεδο της Ανατολής.

Το πρόγραμμα και τα γήπεδα στο κύπελλο της ΕΠΣΗΠ

Το πλήρες πρόγραμμα των προκριματικών αγώνων κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ


Σε τέσσερις δόσεις θα γίνει η 1η φάση των προκριματικών αγώνων του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ. Ο κύριος όγκος των αγώνων είναι το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Αυγούστου. Ένα ματς θα γίνει τη Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου και 3 ματς την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου.

Συνεχίζει τις μεταγραφές ο Γ.Α.Σ (Γιάννενα Αθλητικός Σύλλογος)

Συνεχίζει ο Γ.Α.Σ (ΓΙΑΝΝΕΝΑ Αθλητικός Σύλλογος) τις εντυπωσιακές μεταγραφικές κινήσεις. Στο στιγμιότυπο η Κωνσταντίνα Χατζηγιαννάκου.


Συνεχίζει τις μεταγραφικές του κινήσεις ο ΓΑΣ για την ενίσχυση των τμημάτων του. Τρεις νέες αλλά και έμπειρες αθλήτριες ενισχύουν σημαντικά το γυναικείο ρόστερ.

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ξεκινούν στις 25 Αυγούστου και οι ομάδες του ΠΑΣ

Στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι αρχίζουν προετοιμασία από τη Δευτέρα 25 Αυγούστου οι ομάδες των  τμημάτων υποδομής.


Στις 25 Αυγούστου θα ξεκινήσουν προπονήσεις και τα τμήματα υποδομών του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Γιάννινα στις εγκαταστάσεις του σωματείου στο Σταυράκι. Την ίδια μέρα θα ξεκινήσουν και οι δοκιμές παικτών. Από τον ερασιτέχνη ΠΑΣ εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Περιμένουν επιστροφή Τσουκαλά για να δέσει η ομάδα

Η επιστροφή του Σταύρου Τσουκαλά θα δέσει σε μεγάλο βαθμό τη μεσαία γραμμή του ΠΑΣ για το δύσκολο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.


Ρεπό έχουν σήμερα Τρίτη οι παίκτες του ΠΑΣ για να πάρουν κάποιες βαθιές ανάσες ξεκούρασης αφού από αύριο Τετάρτη αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις και η προετοιμασία θα μπει πλέον στην τελική ευθεία για το ματς της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο Ροδοτόπι το φιλικό Βελισσάριο - Φιλιππιάδα

Στο γήπεδο Ροδοτοπίου θα γίνει την Τετάρτη 20 Αυγούστου και ώρα 18:00 το φιλικό του Α. Ο. Βελισσαρίου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας.


Στο γήπεδο Ροδοτοπίου θα γίνει αύριο Τετάρτη 20 Αυγούστου το ενδιαφέρων φιλικό παιχνίδι του Α. Ο. Βελισσαρίου με τον Εθνικό Φιλιππιάδας με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.

Ο πρόεδρος Ρίτσαρντ έρχεται στα Γιάννινα

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλασίου Σκι έρχεται στα Γιάννινα.


Πολλοί επίσημοι αναμένονται να έλθουν στα Ιωάννινα για να παρευρεθούν στην τελετή έναρξης του Πρωταθλήματος Ευρώπης και Αφρικής θαλασσίου σκι 35+ ετών, που θα πραγματοποιηθεί στα Ιωάννινα στις 4 Σεπτεμβρίου.

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη ο Αγιασμός

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος θα ευλογήσει τον Αγιασμό που θα γίνει την Δευτέρα 25 Αυγούστου στην ΕΠΣΗΠ


Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ιωαννίνων Μάξιμου θα γίνει ο Αγιασμός την ερχόμενη Δευτέρα στα γραφεία της ΕΠΣΗΠ και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κλήρωση των πρωταθλημάτων Α’ και Β’ κατηγορίας.

Η ΕΠΣΗΠ υπενθυμίζει για το σεμινάριο προπονητών

Η ΕΠΣΗΠ υπενθυμίζει ότι την Τετάρτη 20 Αυγούστου και ώρα 17:45 ξεκινά το σεμινάριο προπονητών στο γήπεδο "Στάθης Τσανακτσής".


Ξεκινά αύριο (Τετάρτη 20/8) το σεμινάριο προπονητών που θα γίνει σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο στο γήπεδο της Ένωσης «Στάθης Τσανακτσής». Θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 23 Αυγούστου.

Ο πρώην του ΠΑΣ Χρήστος Μήτσης πήγε στο Καναλάκι

Σύμφωνα με το Prevezasports.gr ο Χρήστος Μήτσης κατέληξε στον Αχέροντα Καναλλακίου.


Ένα από τα μεγαλύτερα «μπαμ» της μεταγραφικής περιόδου πραγματοποίησε σήμερα ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου. Το ΔΣ του Αχέροντα με μια κίνηση ματ προχώρησε σε μια τεράστια μεταγραφή για τα δεδομένα της κατηγορίας και πριν λίγο ανακοίνωσε  την απόκτηση του Χρήστου Μήτση από την ΑΕ Λάρισας.

Η ιστορική πρωτιά της Προοδευτικής Περάματος

Η Προοδευτική Περάματος είναι η πρώτη ομάδα από τα Γιάννινα που έλαβε μέρος το 1977 στη νεοιδρυθείσα Εθνική Ερασιτεχνική κατηγορία που μετεξελίχθηκε σήμερα σε ενιαία Γ' και Δ' Εθνική.



Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες της ιστορίας του Γιαννιώτικου αλλά και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, καταγράψαμε και μια ιστορική πρωτιά για την Προοδευτική Περάματος. Είναι η πρώτη ομάδα από τα Γιάννινα που έλαβε μέρος το 1977 στο πρωτάθλημα της «Εθνικής Ερασιτεχνικής κατηγορίας» που ιδρύθηκε εκείνο το καλοκαίρι, που μετεξελίχθηκε σε «Δ’ Εθνική» και από πέρσι σε ερασιτεχνική Γ’ Εθνική.

Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Αποφασίζουν αν θα παίξει ο Άρης στη Β' ή Γ' Εθνική!

Αποφασίζουν Τρίτη μεσημέρι αν θα παίξει ο Άρης στη Β' ή στη Γ' Εθνική. Κρίμα, κατάντια μεγάλη.

Για την αυριανή ημέρα αναβλήθηκε η κρίσιμη συνάντηση των φορέων του Άρη, σχετικά με το μέλλον της ομάδας και την κατηγορία που θα αγωνιστεί ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης την νέα σεζόν.

Τα νέα από την προπόνηση και για τα εισιτήρια διαρκείας

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν σήμερα Τσουκαλάς και Μανιάς. 


Για τα τελευταία νέα από την προετοιμασία και τα εισιτήρια διαρκείας από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής: «Την ερχόμενη Κυριακή ,24/8, ξεκινάει το πρωτάθλημα της super league και η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Ε.Σ.Ι «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», 19:15, τον Αστέρα Τρίπολης.

Δύο χρυσά αθλητές του Πρωτέα στο Παγκόσμιο Ταε-κβο-ντο

Δημήτρης Τιμογένης και Μαρία Λεκατσά με τα μετάλλιά τους στο Παγκόσμιο εφήβων - νεανίδων.

Στην Πόλη Ντουσάνμπε του μακρινού Τατζικιστάν πραγματοποιήθηκε φέτος το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα TAE KWON-DO I.T.F. Εφήβων – Νεανίδων από τις 4/8 έως 10/8/2014 . Ο Γιαννιώτικος Αθλητικός Σύλλογος «ΠΡΩΤΕΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» συμμετείχε με δύο αθλητές του, τον Τιμαγένη Δημήτριο στις τεχνικές (TUL) και την Λεκατσά Μαρία στις μάχες (-64κιλά).

Δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Σκρέτα

Όλα δείχνουν ότι ο ΠΑΣ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Ματέους Σκρέτα. Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΣ δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του 20χρονου Αλβανού μέσου Ματέους Σκρέτα. Γι' αυτό και ο παίκτης δεν ήταν στην απογευματινή προπόνηση. Το γεγονός ότι μια τέτοια μεταγραφή θα έπιανε θέση παίκτη άνω των 24 ετών είναι ένα επιπλέον γεγονός που βάρυνε την περίπτωση αυτή.

Στη διάθεση Βεργέτη ο Καλίφα Σανκαρέ

Στην ενεργό δράση επιστρέφει ο Καλίφα Σανκαρέ. Στη διάθεση Βεργέτη για το ματς της Πέμπτης με Μακάμπι


Έτοιμος για τις διπλές αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι ο Καλίφα Σανκαρέ, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά την Δευτέρα και φυσικά τέθηκε στη διάθεση του Στάικου Βεργέτη.

Ο σχεδιασμός της Δόξας και ο δικός της ..... Γκέραντ!

Δεξιά ο Γιάννης Διαμάντης, παίκτης σύμβολο της Δόξας, από τους πρώτους που ανανέωσαν τη συνεργασία.


Αθόρυβα αλλά σταθερά η Δόξα Κρανούλας προχωρά στην αναδιοργάνωση του έμψυχου δυναμικού με στόχο να σταθεί με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας διεκδικώντας ακόμα και την επιστροφή στη Γ’ Εθνική.