Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Βροχή τα γκολ στα παιχνίδια κυπέλλου

30 γκολ σημειώθηκαν στα 9 παιχνίδια κυπέλλου του Σαββάτου στα Γιάννινα

Βροχή από γκολ σήμερα Σάββατο στους αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ. Στα εννέα ματς που έγιναν σημειώθηκαν 30 γκολ. Αναβλήθηκε μόνο ο αγώνας Α. Ο. Σταυρακίου – Δόξας Αναργύρων. Τα περισσότερα γκολ σημειώθηκαν στο ματς Θύελλα Ελεούσας – ΠΑΟ Ιωαννίνων που έληξε με σκορ 7-0.

Μπαϊκαρά: Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συγκέντρωση

Οι δηλώσεις που έκαναν Μπαϊκαρά και Παπαγεωργίου για τον Πανθρακικό

Οι παίκτες του Πανθρακικού, Παπαγεωργίου και Μπαϊκαρά τόνισαν ότι σήμερα η ομάδα τους έχασε δύο πόντους, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

"Δίκαιο το αποτέλεσμα" συμφώνησαν Βελλίδης και Γιάκος

Τι δήλωσαν στη NOVA οι παίκτες του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης και Άκης Γιάκος


Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα, Βελλίδης και Γιάκος, τόνισαν ότι η ομάδα τους απέδωσε σωστά και το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, σε δηλώσεις τους στην κάμερα του Novasports μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό.

Αφού δεν μπόρεσε να κερδίσει, είναι καλό που δεν έχασε!

Στη φωτο ο Νόε Ακόστα που πέτυχε το γκολ του ΠΑΣ στην Κομοτηνή


Με ένα βαθμό στις αποσκευές του γυρίζει από την Κομοτηνή ο ΠΑΣ, καθώς το ματς με τον Πανθρακικό έληξε ισόπαλο 1-1. Προηγήθηκε ο ΠΑΣ στο 32’ με κοντινό σουτ του Ακόστα και ισοφάρισε 1-1 ο Πανθρακικός στο 57’ με ένα καταπληκτικό χτύπημα φάουλ του Τζάνη.

Οι δηλώσεις Γιάννη Πετράκη και Άκη Μάντζιου

Δείτε πως σχολιάζουν το ματς της Κομοτηνής οι δύο προπονητές Γιάννης Πετράκης και Άκης Μάντζιος

Ικανοποιημένος φάνηκε από τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε η ομάδα του από τον Πανθρακικό, ο προπονητής του ΠΑΣ, Γιάννης Πετράκης. Στον αντίποδα, ο Άκης Μάντζιος ήταν απογοητευμένος καθώς πιστεύει ότι η ομάδα του αδικήθηκε από το παιχνίδι.

Το βίντεο του αγώνα Πανθρακικός - ΠΑΣ 1-1

Δείτε το βίντεο και τα πρώτα στοιχεία του αγώνα Πανθρακικός - ΠΑΣ 1-1


Με ισοπαλία 1-1 σφραγίστηκε η αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, Τα γκολ πέτυχαν ο Ακόστα στο 32’ για τον ΠΑΣ και ο Τζάνης στο 57’ με ένα καταπληκτικό χτύπημα φάουλ.

Δώδεκα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πανζαγορισιακός

Η δραστήρια πρόεδρος του Πανζαγορισιακού Αγγελική Γεράκου εύχεται σε όλους καλή σαιζόν.


Αρχίζουν αύριο Κυριακή οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Πανζαγορισιακό με τον αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Πωγωνάτο Δελβινακίου. Με την ευκαιρία αυτή ο σύλλογος του Ζαγορίου ανακοίνωσε σήμερα 12 μεταγραφές και συγκεκριμένα την απόκτηση των:

Ο γενναίος ΠΑΣ σε άλλη μια δύσκολη αποστολή

Του αρέσουν τα δύσκολα και θα το δείξει σήμερα Σάββατο στην Κομοτηνή.


Χωρίς τον Κριστιάν Τσάβεζ θα παραταχτεί σήμερα στην Κομοτηνή ο ΠΑΣ κόντρα στον Πανθρακικό, σε ένα δύσκολο παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι NOVA 2.

Είχε πανηγυρίσει και άνοδο ο ΠΑΣ στην Κομοτηνή

Ο ΠΑΣ το 2006 είχε πανηγυρίσει μέσα στην Κομοτηνή την άνοδο στη Β' Εθνική.


Μικρή είναι η προϊστορία που υπάρχει με τους αγώνες μέσα στην Κομοτηνή. Γιατί πολλά χρόνια οι δύο ομάδες ακολουθούσαν παράλληλους δρόμους, με τον ΠΑΣ στην Α’ Εθνική και τον Πανθρακικό σε μικρότερες κατηγορίες. Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο ΠΑΣ έχει χάσει μόνο μία φορά στη Θράκη.

Ποιους επέλεξε ο Άκης Μάντζιος στη μάχη με ΠΑΣ

Η αποστολή του Πανθρακικού για το σημερινό ματς με τον ΠΑΣ

Έστω και την ημέρα του αγώνα, όπως όμως είχε ειπωθεί από την ομάδα της Κομοτηνής, ανακοινώθηκε η αποστολή του Πανθρακικού για το απογευματινό παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο ΔΑΚ Κομοτηνής (19.15).

Σαββατοκύριακο με αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ

Γεμάτο αγωνιστική δράση είναι το Σαββατοκύριακο στα Γιάννινα, καθώς θα γίνουν οι αγώνες κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ

Γεμάτο αγωνιστική δράση είναι το Σαββατοκύριακο καθώς θα γίνουν οι αγώνες της 1ης προκριματικής φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣΗΠ.

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Τσάβεζ

Δεν πήγε τελικά στην Κομοτηνή ο Κριστιάν Τσάβεζ

Χωρίς τον Κριστιάν Τσάβεζ θα παραταχτεί αύριο Σάββατο στην Κομοτηνή ο ΠΑΣ καθώς οι Αργεντινός μέσος έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς. Όλοι οι υπόλοιποι είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη.

Κυριακή πρωί Κ-20 Πανθρακικός - ΠΑΣ Γιάννινα

Κυριακή 11 η ώρα πρωτάθλημα νέων Κ-20 Πανθρακικός - ΠΑΣ


Ξεκινά το Σαββατοκύριακο και το πρωτάθλημα νέων Κ-20 της σούπερ λίγκα με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής. Οι αγώνες της πρεμιέρας θα γίνουν σε κάποια άλλη εμβόλιμη ημερομηνία. Ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό στις 11 το πρωί της Κυριακή στο γήπεδο του Νέου Σιδηροχωρίου. 

Μεταγραφές μέχρι Δευτέρα και για ελεύθερους μέχρι 12/9

Μέχρι και τη Δευτέρα θα γίνονται ελεύθερα μεταγραφές στα επαγγελματικά σωματεία.

Παράταση ολίγων ημερών, όπως γίνεται κάθε χρόνο, έδωσε η ΕΠΟ στους άνεργους ποδοσφαιριστές. Έτσι, οι ελεύθεροι παίκτες από τον Ιούνιο, που δεν βρήκαν ομάδα θα έχουν μια τελευταία ευκαιρία να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρα τους μέχρι τις 12 Σεπτεμβρίου.

Μέχρι 10/9 η προθεσμία για τις ακαδημίες

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για τις δηλώσεις συμμετοχής των ακαδημιών.


Με άλλη ανακοίνωσή της η ΕΠΣΗΠ υπενθυμίζει στους υπεύθυνους των ακαδημιών ότι μέχρι την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου είναι η τελευταία προθεσμία για να δηλώσουν συμμετοχή οι ομάδες στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα.

Ξεκινούν οι προεπιλογές για τις ομάδες της ΕΠΣΗΠ

Ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ για τις επιλογές παικτών που θα στελεχώσουν τις μικτές ομάδες για τη νέα σαιζόν

Ξεκινούν από τους προπονητές της ΕΠΣΗΠ οι προεπιλογές των παικτών που θα στελεχώσουν τις ομάδες της Ένωσης για τη νέα σαιζόν. Η επιλογή θα γίνει από τους προπονητές Αντώνη Κοζανίτη και Παναγιώτη Νάκα. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Παρακαλούνται οι γεννημένοι από 01-01-2001 έως 31-12-2002(παίδες) και γεννημένοι από 01-01-1999 έως 31-12-2000

Σε λειτουργία η ακαδημία του ΠΑΣ στην Αθήνα

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Αθήνα για την ακαδημία ποδοσφαίρου που θα λειτουργήσει ο ΠΑΣ


Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει, ότι ξεκίνησαν οι προπονήσεις επιλογής για τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τις ομάδες, Παιδική, Παμπαιδική, Τζούνιορ  της ακαδημίας που έχει ιδρύσει στην Αθήνα.

Νέες αφίξεις για τους διεθνείς αγώνες θαλασσίου σκι

Φτάνουν στα Γιάννινα οι διεθνείς κριτές και η Ελλανόδικος Επιτροπή


Συνεχίζονται οι αφίξεις εν όψει του Πρωταθλήματος Ευρώπης και Αφρικής 35+ ετών θαλασσίου σκι. Το Σάββατο (30/8) αναμένονται στην πόλη μας οι διεθνείς κριτές και μέλη της ελλανοδίκου Επιτροπής Mark Raymond (υπεύθυνος μετρήσεων στίβου) και Brigitte Raymond (υπεύθυνη υπολογισμών και αποτελεσμάτων), ενώ την Τρίτη (2/9) αναμένεται να καταφθάσουν οι τέσσερις πιλότοι του αγώνα.

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Ο Νόε Ακόστα εναλλακτική λύση για τον Πετράκη

Ο Νόε Ακόστα είναι μια εναλλακτική λύση αν δεν πάει στην Κομοτηνή ο Τσάβεζ


Ο Νόε Ακόστα θα είναι η εναλλακτική λύση για τον Γιάννη Πετράκη σε περίπτωση που δεν μπορέσει να αγωνιστεί ο Κριστιάν Τσάβεζ που σύμφωνα με το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Αθηνά Παπαγιάννη: Θα χαρώ αν μου καταρρίψουν το ρεκόρ!

Η μεγάλη αθλήτρια του βάδην Αθηνά Παπαγιάννη σε μια μεγάλη και αποκαλυπτική συνέντευξη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ (Συνέντευξη στον Βαγγέλη Γυφτόπουλο)

Σήμερα στη στήλη μας φιλοξενούμε μια εξόχως ενδιαφέρουσα συνέντευξη με μια πολύ μεγάλη αθλήτρια αλλά και τεράστια προσωπικότητα, την Αθηνά Παπαγιάννη.

Άκης Μάντζιος: Υπάρχουν παίκτες κλειδιά στον ΠΑΣ

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής του Πανθρακικού Άκης Μάντζιος


Στη συνέντευξη τύπου, ενόψει του παιχνιδιού με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα ο τεχνικός ηγέτης των πράσινων της Κομοτηνής Άκης Μάντζιος εξέφρασε την πίστη του ότι ο Πανθρακικός θα δείξει το πραγματικό του αγωνιστικό πρόσωπο.

Αισιόδοξος ο ΠΑΣ φεύγει αύριο για Κομοτηνή

Ο Κριστιάν Τσάβεζ (φωτο) παραμένει ερωτηματικό σχετικά με τη συμμετοχή του


Με διπλές προπονήσεις συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ. Αύριο (Παρασκευή) ο Πετράκης θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα πάρει στην αποστολή. Η αναχώρηση για την Κομοτηνή θα γίνει το πρωί.

Διόρθωσε για τον Πανιώνιο η Ε. Ε. Αθλητισμού

Οι αποφάσεις που έλαβε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού


Άδειες σε ΠΑΕ Β’ Εθνικής και σε ΚΑΕ εξέδωσε σήμερα η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ενώ έκανε διορθωτική ανακοίνωση για την ΠΑΕ Πανιώνιος ότι δεν πήρε αδειοδότηση λόγω άρνησης κατάθεσης εγγυητικής επιστολής και όχι για έλλειψη ενημερότητας.

Ο Αρετόπουλος σφυρίζει στην Κομοτηνή

Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος (φωτο) ορίστηκε ρέφερι για το ματς της Κομοτηνής


Ο Αλέξανδρος Αρετόπουλος του συνδέσμου Τρικάλων θα διευθύνει τον αγώνα του Σαββάτου Πανθρακικού – ΠΑΣ στην Κομοτηνή. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτρης Βέρρης (Λέσβου) και Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας). Τέταρτος διαιτητής ο Ιωάννης Δελφάκης (Αρκαδίας) και παρατηρητής ο Χρήστος Δαγκλής (Μακεδονίας).

Αναβολή πήρε ο ΠΑΣ στην πειθαρχική επιτροπή

Αναβολή πήρε η υπόθεση του ΠΑΣ μετά την ψήφιση της τροπολογία για τις ενημερότητες


Όπως αναμενόταν, μετά την ψήφιση της τροπολογίας από τη Βουλή που δίνει παράταση στις ΠΑΕ μέχρι στις 18 Σεπτεμβρίου να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητες που είχαν με την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αναβλήθηκαν οι υποθέσεις των ΠΑΕ Πανιώνιος, ΠΑΣ και ΟΦΗ στην Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκα.

Το Βελισσάριο ανακοίνωσε τον Αντώνη Βλάχο

Από τα κίτρινα του Θεσπρωτού τα πράσινα του Α. Ο. Βελισσαρίου θα φορέσει στη νέα σαιζόν ο Αντώνης Βλάχος που εικονίζεται στη φωτογραφία


Ο Α. Ο. Βελισσαρίου ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αντώνη Βλάχου που έμεινε ελεύθερος από τον Θεσπρωτό. Όπως είχε αποκαλύψει στις 3 Αυγούστου το gianninasports.blogspot.com είχαν ξεκινήσει οι επαφές με τον Γιαννιώτη ποδοσφαιριστή και χτες έκλεισε η συμφωνία.

Ψηφίστηκε η τροπολογία, παράταση μέχρι 18/9

Ψηφίστηκε στη Βουλή η τροπολογία, παράταση μέχρι 18 Σεπτεμβρίου παίρνουν για τις ενημερότητες οι τρεις ΠΑΕ


Παράταση μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου έλαβαν οι ΠΑΕ που δεν διαθέτουν ασφαλιστική ή (και) φορολογική ενημερότητα προκειμένου να διευθετήσουν τις εκκρεμότητές τους.

Στη Βαλκανιάδα 12 μέλη της Εθνικής είναι από Γιάννινα!

12 μέλη της Εθνικής Ελλάδος είναι από το Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων.


Αγώνες για την επιλογή της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα διεξάγει η Ελληνική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) το ερχόμενο Σάββατο στην λίμνη της Καστοριάς.

Συνέντευξη Τύπου για το θαλάσσιο σκι

Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής είναι ο απερχόμενος Δήμαρχος Ιωαννίνων Φίλιππος Φίλιος.


Συνέντευξη Τύπου εν όψει της έναρξης του Πρωταθλήματος Ευρώπης & Αφρικής θαλασσίου σκι 35+ ετών θα παραχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα (1/9), στις 3 μ.μ., σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κανάλι Αμφιθέας, η Οργανωτική Επιτροπή θαλασσίου σκι Παμβώτις.

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Έτοιμοι να γυρίσουν οι Τσάβεζ και Τσουκαλάς

Μεγάλες προσπάθειες καταβάλει και ο Σταύρος Τσουκαλάς για να επιστρέψει στην ενεργό δράση.


Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και σήμερα Τετάρτη οι Κριστιάν Τσάβεζ και Σταύρος Τσουκαλάς λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Μετά την προπόνηση έκαναν και ασκήσεις αποθεραπείας υπό την επίβλεψη του φυσιοθεραπευτή Φίλιππου Σκόρδου.

Αποφασίζει ο Πετράκης για την περίπτωση του Φόνσι

Αριστερά στη φωτογραφία ο Νόε Ακόστα και δεξιά ο υπό δοκιμή Ισπανός αμυντικός Νταβίντ Λόπεζ Ναδάλες αποχωρούν από το γήπεδο μετά το τέλος της προπόνησης του ΠΑΣ.


Συνέχισε για δεύτερη μέρα τις προπονήσεις με την ομάδα του ΠΑΣ ο Ισπανός αμυντικός Νταβίντ Λόπεζ Ναδάλες ή Φόνσι και είναι πολύ πιθανό ο Γιάννης Πετράκης να ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Συγκέντρωση προπονητών απόψε στα Γιάννινα

Υπό την προεδρία του Θανάση Γιωτίτσα (φωτο) έγινε απόψε η συγκέντρωση των προπονητών στα Γιάννινα



Συγκέντρωση είχαν σήμερα (Τετάρτη 27/8) το βράδυ στα γραφεία του ΠΕΑΚΙ οι προπονητές των Ιωαννίνων που είναι εγγεγραμμένοι στον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Ιωαννίνων και συζήτησαν τα προβλήματα που απασχολούν το χώρο τους.

Ξεκίνησαν προπονήσεις και στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Διπλές προπονήσεις στα γήπεδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ


Ξεκίνησαν και στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ από την περασμένη Δευτέρα οι προπονήσεις των τμημάτων ηλικίας 12-15 ετών και από την ερχόμενη Δευτέρα θα ξεκινήσουν και τα υπόλοιπα τμήματα.

Το Καλπάκι 2-0 την ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ

Στο γήπεδο Καλπακίου (φωτο) η τοπική ομάδα κέρδισε 2-0 την ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ σε ένα καλό παιχνίδι.


Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ στο γήπεδο Καλπακίου από την εκεί τοπική ομάδα. Έγινε σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι όπου και οι γηπεδούχοι, που αγωνίζονται στην Α’ Ερασιτεχνική κατηγορία, έπαιξαν πολλά καλά στοιχεία, έτοιμοι να διεκδικήσουν την Κυριακή την πρόκριση στο ματς κυπέλλου με την Αναγέννηση Κεφαλοβρύσου.

Ο Θεσπρωτός 4-0 τον Α. Ο. Βελισσαρίου στα Γιάννινα

Βελισσάριο - Θεσπρωτός 0-4 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο Ανατολής. Δοκιμάστηκε Γιουγκοσλάβος επιθετικός

Σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Ανατολής ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας κέρδισε άνετα με σκορ 4-0 τον Α. Ο. Βελισσαρίου. Τις εντυπώσεις έκλεψε ένας υπό δοκιμή Γιουγκοσλάβος επιθετικός που σημείωσε δύο γκολ, ενώ τα υπόλοιπα δύο σημείωσαν οι Ηρακλής Κάλλος και Δημήτρης Παππάς.

Ο ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων συγχαίρει τον ΑΠΟΕΛ Κύπρου

Ανακοίνωση αγάπης από τον ΑΠΟΕΛ Ιωαννίνων για τον ΑΠΟΕΛ Κύπρου



Ο ΑΠΟΕΛ (Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Όμιλος Εφύρας Λύγκου) Ιωαννίνων με ανακοίνωσή του συγχαίρει τον ΑΠΟΕΛ Κύπρου που προκρίθηκε στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς απέκλεισε την Άαλμποργκ. Η Γιαννιώτικη ομάδα, που συμμετέχει στη Β’ ερασιτεχνική κατηγορία παράλληλα ζητά να υπάρχει και συνεργασία με την ομάδα της Κύπρου. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σήκωσαν το κύπελλο, ετοιμάζονται για το πανηγύρι (video)

Σε νυχτερινό κέντρο γιόρτασε ο Α. Ο. Ανατολής την κατάκτηση του σούπερ καπ.


Παράγοντες και παίκτες του Α. Ο. Ανατολής πανηγύρισαν δεόντως σε νυχτερινό κέντρο την κατάκτηση του σούπερ καπ κερδίζοντας 1-0 την Πίνδο Κόνιτσας.

Τόπο στα νιάτα δίνει ο Πανθρακικός

Κι ο 19χρονος Τάσος Φραγκούλης έγινε επαγγελματίας στον Πανθρακικό


Μετά τον Γιώργο Λίτσκα ακόμη ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που φέτος μετείχε στην προετοιμασία της ομάδας στης Κομοτηνής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, ο λόγος για τον Τάσο Φραγκούλη.

Στη Λαμία έδωσε ο Ολυμπιακός τον Λεάντρο

Ο Λεάντρο που ήταν στον ΠΑΣ από τον Ιανουάριο μέχρι στον Ιούνιο, δόθηκε δανεικός στη Λαμία από τον Ολυμπιακό.


Η Λαμία συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι, με τους νεοφώτιστους να ανακοινώνουν την Τετάρτη (27/8) την απόκτηση του Λεάντρο με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό!

Οι κουρσάροι του Αστέρα πάνε και στη Θράκη

Και ο Θοδωρής Μπέριος στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη. Με δύναμη τραβά για Κομοτηνή ο ΠΑΣ.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Είθισται και στο ποδόσφαιρο ομάδα που κερδίζει να μη αλλάζει. Κάπως έτσι σκέπτεται και ο Γιάννης Πετράκης για τον αγώνα του Σαββάτου στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό.

Το πλήρες πρόγραμμα σε πρωτάθλημα και κύπελλο

Η ΕΠΣΗΠ ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα αγώνων σε Α', Β' ερασιτεχνική κατηγορία και για το κύπελλο.


Η ΕΠΣΗΠ έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το αναλυτικό πρόγραμμα με τα γήπεδα και τις ώρες όλων των αγώνων της πρεμιέρας στην Α’ και Β’ Ερασιτεχνική κατηγορία και αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων κυπέλλου του Σαββατοκύριακου μετά τις τελευταίες τροποποιήσεις που έγιναν. 

Δεν πειράζει Μπράνα, την άλλη φορά καλύτερα

Δεύτερος ήρθε στο διαγωνισμό MVP ο Μπράνα Ίλιτς. Δεν πειράζει, την άλλη φορά καλύτερα.


Ο Μπράνα Ίλιτς του ΠΑΣ ήρθε δεύτερος στο διαγωνισμό για την ανάδειξη του MVP της 1ης αγωνιστικής. Πρώτος και με ποσοστό 57,13% αναδείχθηκε ο Απόστολος Γιάννου του Πανιωνίου. Όσο για τον σιαγωνισμό best Goal το βραβείο παίρνει ο Βασίλης Σκουρτάϊ (Σκούρτης) της Νίκης Βόλου για το γκολ που σημείωσε στο Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού.

Ο Θεσπρωτός σήμερα με ΑΟΒ την Κυριακή στα Γρεβενά

Δύο σημαντικά φιλικά ο Θεσπρωτός Ηγουμενίτσας (φωτο από την προπόνηση)


Σήμερα Τετάρτη 27 Αυγούστου στις 6 η ώρα το απόγευμα στο γήπεδο Ανατολής ο Α. Ο. Βελισσαρίου θα υποδεχτεί τον Θεσπρωτό Ηγουμενίτσας σε φιλικό αγώνα.

Δοκιμάζεται Ισπανός αμυντικός στον ΠΑΣ

Ισπανός αμυντικός δοκιμάζεται στον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: super-fm.gr

Δοκιμή μετά από καιρό για τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος στην προπόνηση της Τρίτης έβαλε στο "μικροσκόπιό" του έναν Ισπανό αριστερό μπακ, τον David Lopez Nadales, ο οποίος βρισκόταν σε ρουμανική ομάδα από το 2013, ενώ παλιότερα είχε αγωνιστεί σε ομάδες μικρών κατηγοριών της Ισπανίας.

Δύο παίκτες βαρόμετρα εκτός προπόνησης

Χωρίς Τσάβεζ και Τσουκαλά η προπόνηση της Τρίτης στον ΠΑΣ


Ξεκίνησε η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή. Ατομικό πρόγραμμα έκανα οι Τσάβεζ, Τσουκαλάς, δύο παίκτες από τα βαρόμετρα της ομάδας, αλλά ελπίζεται ότι θα είναι εντάξει και θα μπουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Σε απολογία οι ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν

Σε απολογία οι 4 ΠΑΕ που δεν αδειοδοτήθηκαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού


Σε απολογία για την ερχόμενη Πέμπτη 28 Αυγούστου καλούνται από την πειθαρχική επιτροπή της σούπερ λίγκα οι τέσσερις ΠΑΕ ΠΑΣ, Πανιώνιος, Κέρκυρα, ΟΦΗ που δεν αδειοδοτήθηκαν από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού λόγω ατελειών του φακέλου των.

Οι ΠΑΕ παίρνουν προσωρινές ενημερότητες

Όσες ΠΑΕ δεν είχαν, πήραν προσωρινές ενημερότητες. Ο ΠΑΣ μόνο φορολογική. 


Πανιώνιος, ΟΦΗ και ΠΑΣ Γιάννινα παίρνουν παράταση μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου για να εξασφαλίσουν φορολογική ή ασφαλιστική ενημερότητα. Θέλοντας να δώσει, έστω και προσωρινά, λύση στο πρόβλημα του ΟΦΗ, του Πανιωνίου και του ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με το φλέγον ζήτημα των ενημεροτήτων η Πολιτεία δίνει παράταση στις τρεις ομάδες προκειμένου να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα έγγραφα μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου.

Τον Ποτουρίδη από τη Νοβάρα πήρε ο Πανθρακικός

Τον Γιάννη Ποτουρίδη από την Ιταλική Νοβάρα πήρε ο Πανθρακικός


Επιβεβαιώνοντας την φημολογία των τελευταίων ημερών για απόκτηση κεντρικού αμυντικού, ο Πανθρακικός απέκτησε τον πρωην στόπερ του Ολυμπιακού και της ιταλικής Νοβάρα, Γιάννη Ποτουρίδη.

Η αποστολή του Αστέρα που πάει για πρόκριση

Ελαφρώς διαφοροποιημένη είναι η αποστολή του Αστέρα για το ματς με τη Μακάμπι σε σχέση με αυτή του ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (ΦΩΤΟ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ)


Χωρίς εκπλήξεις και με όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Τρίπολη, να είναι ετοιμοπόλεμοι και για την ρεβάνς, ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα.

Πως καταντήσαμε λοχία... Και η Δόξα εκτός κυπέλλου

Μετά τον Άρη και η θρυλική Δόξα Δράμας δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί στο κύπελλο


Μετά τον Άρη ήρθε η σειρά της Δόξας Δράμας να δηλώσει απούσα από το Κύπελλο Ελλάδας. Όπως ενημέρωσε σχετικά η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ την Τρίτη (26/8), οι «μαυραετοί» έστειλαν έγγραφη δήλωση αδυναμίας συμμετοχής στο θεσμό και έτσι ο σαββατιάτικος (30/8) εντός έδρας αγώνας με τη Ζάκυνθο για την 1η φάση ματαιώνεται.