Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Χρ. Αγγέλης: Ενδιαφέρει πρωτίστως η εξέλιξη των παιδιών

Ο προπονητής της ομάδας νέων Κ-17 του ΠΑΣ Χρήστος Αγγέλης μίλησε για το νικηφόρο ματς επί της Βέροιας

Για το πρωτάθλημα νέων Κ-17 της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ κέρδισε το μεσημέρι του Σαββάτου 1-0 τη Βέροια. Για το παιχνίδι αυτό και για την πορεία της ομάδας ο προπονητής του ΠΑΣ Χρήστος Αγγέλης έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ τις παρακάτω δηλώσεις:

Ακόστα αντί Κοροβέση αύριο στη Βέροια

Ο Νόε Ακόστα θα ξεκινήσει από την αρχή τον αγώνα στη Βέροια. Στο στιγμιότυπο σε μια παλιότερη βράβευση από τον υπεύθυνο αγωνιστικού και ακούραστο εργάτη του ΠΑΣ Γιώργο Ιωάννου.

Ολοκληρώθηκε η σημερινή πρωινή προπόνηση και ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε την αποστολή για τον αυριανό αγώνα με την Βέροια. Εκτός έμεινε ο τραυματίας Κοροβέσης.

K-17: Ο ΠΑΣ 1-0 τη Βέροια με γκολ του Δρόσου

Η φετινή ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ που κέρδισε 1-0 τη Βέροια με γκολ του Δρόσου


Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η ομάδα νέων Κ17 του ΠΑΣ νίκησε την Βέροια με 1-0 για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της super league.
Οι ποδοσφαιριστές του Χρήστου Αγγέλη αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο νίκησαν την Βέροια, στο ΠΕΑΚΙ, με γκολ του Δρόσου.

Στην Α. Ε. Καραϊσκάκης ο Μίκαελ Σιμονιάν

Ο Μίκαελ Σιμονιάν (αριστερά με την κόκκινη φανέλα) ανήκει στην Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας


Για να δέσει καλύτερα την άμυνά του μια ακόμα μεταγραφή έκανε η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, από τα πιο νοικοκυρεμένα και υγιή σωματεία στη Γ’ Εθνική. Πρόκειται για την απόκτηση του διεθνή Αρμένιου ποδοσφαιριστή Μίκαελ Σιμονιάν.

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΒΕΡΟΙΑ: Παίζει ο Μπεν, ερωτηματικά με Καλί, Βεργώνη

Πρόβλημα και με τον Βεργώνη στη Βέροια


Με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της «Βασίλισσας του βορρά» για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής (28/09) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, το οποίο αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών φιλάθλων.

Ο Γιώργος Λαδιάς περιφερειακός προπονητής της ΕΠΟ

Ο Γιαννιώτης τεχνικός Γιώργος Λαδιάς θα είναι περιφερειακός προπονητής της ΕΠΟ σε Ήπειρο και Κέρκυρα

Σύμφωνα με το onsports.gr ο Γιαννιώτης προπονητής και πρώην άσσος του ΠΑΣ Γιώργος Λαδιάς θα είναι ένας από τους 11 περιφερειακούς προπονητές της ΕΠΟ ενταγμένοι στο σχέδιο με τις εθνικές ομάδες, όπως αποφάσισε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας.  

Οι παράγοντες στα ερασιτεχνικά σωματεία είναι ήρωες!

Το Σιστρούνι δήλωσε αδυναμία να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Γ' Ερασιτεχνικής Κατηγορίας


Με την οικονομική κρίση και την ανεργία που υπάρχει στην Ήπειρο είναι δύσκολο και το ποδόσφαιρο και όσοι παράγοντες διατηρούν ομάδες είναι οι αφανείς ήρωες.

Γ. Πετράκης: Φτιάξαμε μια ανταγωνιστική ομάδα


Φτιάξαμε μια ανταγωνιστική ομάδα τόνισε ο Γιάννης Πετράκης


Ο Γιάννης Πετράκης δηλώνει πως ο ΠΑΣ θέλει να διακριθεί στο φετινό Κύπελλο, ενώ κρίνει ως θετική την παρουσία της ομάδας ως τώρα στη σεζόν. Ο τεχνικός των Ηπειρωτών μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 μία μέρα μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Κέρκυρας στο πλαίσιο του Κυπέλλου.

Αμφίβολοι Καλί και Μπεν στη "Βασίλισσα"

Ο Καλί (φωτο) και ο Μπεν είναι τα μοναδικά ερωτηματικά στη Βέροια ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΣ


Πίσω τους αφήνουν άπαντες στις τάξεις της «Βασίλισσας του βορρά» την εύκολη νίκη στον χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με την Ερμιονίδα, στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στο δύσκολο εντός έδρας ματς της Κυριακής (28/09) με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Νόε Ακόστα το νέο πρόσωπο στη Βέροια

Ο Νόε Ακόστα θα είναι το νέο πρόσωπο του ΠΑΣ στο ματς με τη Βέροια


Ατομικό πρόγραμμα και σήμερα ο Νίκος Κοροβέσης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς οπότε είναι δύσκολο να παίξει και στη Βέροια την Κυριακή. Αυτό θα εξαρτηθεί αύριο Σάββατο αλλά η αμφιβολία παραμένει. Αν δεν παίξει στη θέση του θα ξεκινήσει ο Νόε Ακόστα που τα πήγε πολύ καλά στο παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Σωτηρίου: Ο ΠΑΣ είναι ομάδα που βγάζει πάθος

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Σωτηρίου (ΠΑΣ) και Στέλιου Μαραγκού (Κέρκυρας)



Δηλώσεις έκανε και ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Δημήτρης Σωτηρίου που μεταξύ άλλων σημείωσε: « Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν και για τη νίκη που πήραμε. Θέλαμε οπωσδήποτε το παιχνίδι να προχωρήσουμε και στο κύπελλο, να πάμε όσο το δυνατόν πιο μακριά. Κερδίσαμε δίκαια.

Και πρόπερσι ρέφερι στη Βέροια ο Δημητρόπουλος

Ο διαιτητής Αλέξανδρος Δημητρόπουλος θα σφυρίξει την Κυριακή στη Βέροια.



Ο διαιτητής Αλέξανδρος Δημητρόπουλος του συνδέσμου Φθιώτιδος θα διευθύνει τον αγώνα  της Κυριακής Βέροια – ΠΑΣ Γιάννινα για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος σούπερ λίγκα. Βοηθοί του θα είναι οι Μιχάλης Καρσιώτης (Κορινθίας), Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαίας).

Γ. Πετράκης: Θα προχωρήσουμε και στο κύπελλο

Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές έμεινε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής: «Ξεκινήσανε οι υποχρεώσεις στο κύπελλο. Είναι ένας θεσμός που θέλουμε να έχουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη για δύο λόγους.

Γρηγορίου: Παίξαμε χωρίς σκοπιμότητες

Τι είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: : «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε σε σύντομο χρόνο από το ματς πρωταθλήματος την ομάδα ΠΑΣ. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι,  μείναμε πίσω  στο σκορ και στο α’ ημίχρονο ήταν καλύτερος ο ΠΑΣ. Είχε ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ τόσο στο α’ μέρος όσο στις και αρχές της επανάληψης.

Φοβερό γκολ και προβάδισμα πρόκρισης ο ΠΑΣ

ΠΑΣ - Κέρκυρα 1-0 με γκολ του Νόε Ακόστα. 


Μ’ ένα γκολ του Ακόστα ο ΠΑΣ κέρδισε 1-0 την Κέρκυρα στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση, η οποία θα ολοκληρωθεί κερδίζοντας και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στα Γιάννινα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος που θα κάνει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Με νίκη κάνει σημαντικό βήμα πρόκρισης ο "Άγιαξ"

Σήμερα στο στάδιο "Ζωσιμάδες" ΠΑΣ Γιάννινα - Κέρκυρα. Ώρα 16:30 μετάδοση OTE sport 2.



Τη νίκη και μόνο αυτή θα επιδιώξει ο ΠΑΣ στη σημερινή αναμέτρηση με την Κέρκυρα που θα γίνει στις 16:30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Το ματς θα μεταδοθεί απευθείας από το κανάλι OTE sport2.

Ξεκίνησε επίσημα η συνεργασία Ανατολής με ΑΕΚ

Δύο προσφυγικά σωματεία ξεκίνησαν συνεργασία για τις ακαδημίες τους.



Ανακοινώθηκε και επίσημα η συνεργασία του Α. Ο. Ανατολής με την ΑΕΚ σε επίπεδο ακαδημιών. Ιδού και η σχετική ανακοίνωση: «Ο Α.Ο. Ανατολής ανακοινώνει τη συνεργασία των τμημάτων υποδομής του με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. ως μέλος του δικτύου ακαδημιών της αθηναϊκής ομάδας για την ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων.

Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Ανώδυνες μικροεκπλήξεις την Τετάρτη στο κύπελλο

Στιγμιότυπο από τον αγώνα κυπέλλου στην Κομοτηνή Πανθρακικός - ΑΕΚ 0-0 (ΦΩΤΟ aek365.com)


Μικροεκπλήξεις σημειώθηκαν σήμερα στους αγώνες κυπέλλου, αλλά ανώδυνες γιατί δεν είναι νοκ άουτ αγώνες όπως άλλοτε αλλά στη 2η φάση υπάρχουν όμιλοι 4 ομάδων και γίνονται μονοί αγώνες μεταξύ όλων των ομάδων ανά όμιλο. Ο ΟΦΗ σκόνταψε στη Ζάκυνθο όπως και η Καλλονή με τον Τύρναβο, ο Πανιώνιος με τον Φωστήρα, που έφεραν ισοπαλίες. 

Τους πήρε όλους στην αποστολή ο Γρηγορίου

Ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Δημητρίου πήρε 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή


Στο ΠΕΑΚΙ πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Κέρκυρας πριν το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα για το Κύπελλο. Οι Φαίακες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Μιχάλη Γρηγορίου να έχει μοναδικό... πονοκέφαλο τον τραυματία Καρντόσο.

Και ο Ναδάλες στην αποστολή του ΠΑΣ

Αριστερά διακρίνονται οι δύο συμπατριώτες Ακόστα και Ναδάλες που είναι στην αποστολή του ΠΑΣ. Ο τελευταίος για πρώτη φορά φέτος


Ολοκληρώθηκε το πρωί η προετοιμασία του ΠΑΣ και για το αυριανό παιχνίδι ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές.

Δεν λέει όχι και στο κύπελλο ο "Άγιαξ"

Νίκη που θα τον φέρει κοντά στην πρόκριση σκοπεύει για τον αγώνα κυπέλλου με Κέρκυρα ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν και να μη τους βάλει από κάτω η ήττα στην Κέρκυρα (2-0) και το γεγονός ότι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από την 1η αγωνιστική.

Ξαναπαίζουν κύπελλο μετά από 9 χρόνια

Ο Βαγγέλης Καούνος (φωτο) είχε σημειώσει το 2005 το 2ο γκολ του ΠΑΣ στο ματς κόντρα στην Κέρκυρα στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Είναι η 2η φορά στην ιστορία του ΠΑΣ και της Κέρκυρας που θα αναμετρηθούν σε αγώνα κυπέλλου στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Αυτό θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 16:30.

Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Χωρίς Κοροβέση ο ΠΑΣ στο ματς του κυπέλλου

Χωρίς Κοροβέση ο ΠΑΣ την Πέμπτη κόντρα στην Κέρκυρα


Χωρίς το Νίκο Κοροβέση θα παραταχτεί ο ΠΑΣ την Πέμπτη κόντρα στην Κέρκυρα. Ο αέρινος αριστερός χαφ από το ματς στο νησί των Φαιάκων αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία, για να υπάρχει μια καλύτερη εικόνα της κατάστασης.

Ένας τραυματισμός μπορεί να σε κάνει και πιο δυνατό

Ευχές στον Παναγιώτη Καρβούνη να επιστρέψει δυνατός στο γήπεδο 


Είναι και οι άτυχες στιγμές μέσα στο ποδόσφαιρο και δεν κοιτάζουν ηλικίες. Μια πρώτη εμπειρία στην καριέρα του, που μπορεί να τον κάνει πιο δυνατό στη συνέχεια, βίωσε παίκτης της Κ-15 του ΠΑΣ που χτύπησε στο χέρι και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μετά από ενάμιση μήνα περίπου.

Μπήκε δυναμικά στο διαδίκτυο ο Α. Ο. Ανατολής

Η νέα ιστοσελίδα του Α. Ο. Ανατολής που αποτελεί μια πρωτοποριακή κίνηση για τα τοπικά δεδομένα 


Μια καλή προσπάθεια ξεκίνησε ο Α. Ο. Ανατολής με την λειτουργία δικής του ιστοσελίδας (www.aoanatolis.gr), όπου πέρα από τα δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις της καθημερινότητας, θα υπάρχουν και ειδικές ενότητες με την ιστορία, το ρόστερ και ότι άλλο ενδιαφέρον στοιχείο υπάρχει για την ιστορική πορεία του.

Χωρίς πέντε η Βέροια στο κύπελλο

Χωρίς πέντε παίκτες θα παραταχτεί στον αγώνα της Τετάρτης με την Ερμιονίδα η Βέροια με την οποία θα παίξει την Κυριακή ο ΠΑΣ


Με στόχο να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις που έχει κάνει ως τώρα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αλλά και να μπει με το δεξί στη φάση των «32» του Κυπέλλου, η Βέροια ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της Τετάρτης (23/9) με την Ερμιονίδα.

Ανακοινώθηκαν οι παίκτες των ομάδων της Ένωσης

Ανακοινώθηκαν από την ΕΠΣΗΠ οι παίκτες που θα είναι στις μικτές ομάδες για τη νέα σαιζόν 2014-2015

Τους παίκτες που θα πλαισιώσουν το δυναμικό των ομάδων νέων και παίδων ανακοίνωσε η ΕΠΣΗΠ για τη σαιζόν 2014-2015. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά τα δοκιμαστικά των τελευταίων εβδομάδων οι ενωσιακοί προπονητές επέλεξαν τους παρακάτω ποδοσφαιριστές που θα συγκροτήσουν τις ομάδες νέων και παίδων.

Η ΕΠΣΗΠ ευχαριστεί τον Θανάση Μπριάκο

Η ΕΠΣΗΠ ευχαριστεί τον Θανάση Μπριάκο (φωτο) για την παρουσία του στο εκπαιδευτικό μίτινγκ που έγινε στα Γιάννινα


Η ΕΠΣΗΠ με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον Θανάση Μπριάκο για την συμβολή του και την παρουσία του στην εκπαίδευση των Γιαννιωτών διαιτητών που έγινε στο Ενωσιακό γήπεδο. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Παράπονα από τη διαιτησία έχουν στην Α. Ε. Καραϊσκάκης

Παράπονα για τη διαιτησία έχουν στην Α. Ε. Καραϊσκάκης.



Μπορεί η Α. Ε. Καραϊσκάκης να κέρδισε 2-1 τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, αλλά υπάρχουν αρκετά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Πάνου του συνδέσμου Ηπείρου για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Να ξεχαστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα η ήττα

Στον ΠΑΣ προσπαθούν να ξεπεράσουν την ήττα από την Κέρκυρα


Στον ΠΑΣ ξεκίνησε η προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της ομάδας και να ξεχαστεί όσο το δυνατό γρηγορότερα η ήττα από την Κέρκυρα. Με τους Φαίακες υπάρχει το ματς κυπέλλου την Πέμπτη ενώ τον ΠΑΣ τον περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή με την αξιόμαχη φέτος Βέροια.

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα κυπέλλου

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα της Πέμπτης με Κέρκυρα


Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από αύριο, Τρίτη 23/9/ 2014, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα  κυπέλου ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Α.Ο.Κ , που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25/9/2014, και ώρα 16:30, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Έντονη παρουσία του ΝΟΙ στο γύρο της λίμνης

Αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στο γύρο της λίμνης


Το δικό τους ξεχωριστό στίγμα άφησαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων τόσο στις Σκυταλοδρομίες Street Relays όσο και στον 8ο Γύρο Λίμνης που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στα Γιάννενα.

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Γκολ που θύμισε Βάσια και ο MVP που πέρασε από ΠΑΣ!

Γκολ που θύμισε Βασίλη Χατζηπαναγή σημείωσε ο Παναγιώτης Ζορμπάς.


Πραγματικά όλα τα λεφτά στο ματς Κέρκυρας – ΠΑΣ 2-0 ήταν το 2ο γκολ των Φαιάκων που σημείωσε ο Παναγιώτης Ζορμπάς. Και όπως γράφουμε στην περιγραφή του αγώνα, τέτοια γκολ στο γήπεδο της Κέρκυρας μπορούσε να βάλει μόνο ο Θανάσης Μπρεντάνος (γέννημα θρέμμα του νησιού), ενώ η φάση στην εξέλιξή της και στην ολοκλήρωσή της θύμισε κάποια από τα γκολ του μεγάλου Βασίλη Χατζηπαναγή.

Για ατυχία έκαναν λόγο Κοροβέσης και Σαπαλίδης

Οι δηλώσεις που έκαναν στη NOVA οι Νίκος Κοροβέσης και Σταμάτης Σαπαλίδης. Στάθηκαν στο ότι δεν τελείωναν καλά τις φάσεις 


Μετά την αναμέτρηση με την Κέρκυρα οι παίκτες του ΠΑΣ, Κοροβέσης και Σαπαλίδης τόνισαν στην κάμερα του Novasports ότι το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο καθώς ο αντίπαλος στάθηκε τυχερός.

Κόντος και Ζορμπάς αφιέρωσαν τη νίκη στον Ανδρέα

Αλέξανδρος Κόντος και Παναγιώτης Ζορμπάς αφιέρωσαν τη νίκη στον αδικοχαμένο παίκτη της Κ-20 Ανδρέα Νίκα


Οι παίκτες της Κέρκυρας, Κόντος και Ζορμπάς μετά την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ τόνισαν στην κάμερα του Novasports ότι η νίκη είναι αφιερωμένη στο αδικοχαμένο παλικάρι από την ομάδα Νέων που χάθηκε σε τροχαίο ατύχημα. 

Πως σχολιάζουν τον αγώνα Πετράκης και Γρηγορίου

Δεν τελειώναμε καλά τις φάσεις είπε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης

Τα στατιστικά στοιχεία επικαλέστηκε ο Γιάννης Πετράκης για να εξηγήσει πως η ήττα με 2-0 από την Κέρκυρα θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί. Ο ΠΑΣ είχε 17 τελικές εκτός έδρας έναντι 7 των γηπεδούχων και ο προπονητής του ΠΑΣ θεωρεί πως με καλύτερη τελική προσπάθεια η ομάδα του θα μπορούσε να έχει σκοράρει και να πάρει θετικό αποτέλεσμα.

Χάσαμε πατριώτες, αλλά μη μας βάλει από κάτω!

Κέρκυρα - ΠΑΣ 2-0. Ήττα για τον "Άγιαξ" μετά από 42 χρόνια. Το 2ο γκολ του Ζορμπά θύμισε Βασίλη Χατζηπαναγή και Θανάση Μπρεντάνο!


Μετά από 42 χρόνια έχασε στην Κέρκυρα σε αγώνα πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0, σε ένα ματς που αν πρόσεχε περισσότερο και τελείωνε καλύτερα κάποιες φάσεις που δημιούργησε, θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο "γύρος της λίμνης"

Στιγμιότυπο από τον γύρο της λίμνης με συμμετοχή πολλών αθλητών - τριων. Αναλυτικό ρεπορτάζ και οι νικητές

Τον χαρακτηρισμό του ως έναν από τους καλύτερους αγώνες της Ελλάδας σε μια από τις ομορφότερες διαδρομές της χώρας δικαίωσε και φέτος ο «Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων», ο οποίος οργανώθηκε με απόλυτη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία από τον Αθλητικό Όμιλο Ποσειδών Ιωαννίνων.

Σύμβαση 15 χωρών για εντοπισμό στημένων αγώνων

Η Ελλάδα και άλλες 14 χώρες υπέγραψαν τη σύμβαση για την καταπολέμηση των στημένων αγώνων

Η Γενική Γραμματέας Αθλητισμού Κυριακή Γιαννακίδου εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διάσκεψη των Υπουργών Αθλητισμού του Συμβουλίου της Ευρώπης, στο Macolin της Ελβετίας και συνυπέγραψε τη σύμβαση κατά της χειραγώγησης των αθλητικών αγώνων.