Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Κ-15: Άνοιξε με νίκη την αυλαία μέσα στην Κέρκυρα

Με νίκη άνοιξε την αυλαία στην Κέρκυρα η ομάδα νέων Κ-15 του ΠΑΣ


Με το….δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα νέων Κ-15 του ΠΑΣ καθώς σήμερα Σάββατο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κέρδισε 1-0 μέσα στην Κέρκυρα την αντίστοιχη ομάδα της Κασσιόπης. Ρεπορτάζ και δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Χρ. Αγγέλης: Με προσπάθεια θα πετύχουμε το στόχο

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας νέων Κ-17 του ΠΑΣ Χρήστου Αγγέλη 


Άνετη νίκη σημείωσε σήμερα Σάββατο (11/10) η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ επί της Νίκης Βόλου με τον προπονητή Χρήστο Αγγέλη να δηλώνει στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ και τα εξής: «Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, με πολλές και καλές φάσεις από την ομάδα μας, ενώ το σκορ θα μπορούσε να είχε πάρει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ερωτηματικό ο Ίλιτς, δύσκολα ο Κοροβέσης

Καταβάλει μεγάλες προσπάθειες ο Μπράνα Ίλιτς για να παίξει την άλλη Δευτέρα στο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Μπορεί μέχρι το επόμενο ματς με τον Πανιώνιο να υπάρχουν ακόμα 9 μέρες, αλλά στον ΠΑΣ δεν ξεκαθάρισε ακόμα η κατάσταση με τους τραυματίες  Ίλιτς και Κοροβέση και κατά πόσο θα μπορέσουν να είναι στη διάθεση του Γιάννη Πετράκη.

Κ-17: Άνετα ο ΠΑΣ 3-0 τη Νίκη Βόλου

Ο ΠΑΣ κέρδισε άνετα 3-0 στο ΠΕΑΚΙ τη Νίκη Βόλου στο πρωτάθλημα νέων Κ-17 της σούπερ λίγκα (ΦΩΤΟ sportsioannina.gr)


Η Γιαννιώτικη ομάδα καθάρισε σχετικά εύκολα το παιχνίδι αφού μόλις στο 5΄ έκανε το 1-0 με ωραίο σουτ του Μούτσιου εκτός περιοχής ενώ ο Ζιώγας στο 45΄ σημείωσε με πέναλτι το 2-0.
Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ψαράς.Ι με σουτ στο 62'.

Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Μια μεγάλη έρευνα για το ποδόσφαιρο στην Ήπειρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι η σημαία του ποδοσφαίρου στην Ήπειρο 

ΕΡΕΥΝΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΥΦΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ήπειρος των εθνικών ευεργετών, των γραμμάτων, των τεχνών, της ιστορικής παράδοσης αλλά και του ποδοσφαίρου!

Τα συν και τα πλην στο τελευταίο φιλικό

Πρόσκληση να πάει στην Αλβανία δέχτηκε ο ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ικανοποιημένος έμεινε ο Γιάννης Πετράκης για την εμφάνιση της ομάδας, ειδικά στο β’ ημίχρονο, του προχτεσινού φιλικού αγώνα με την πρωταθλήτρια Αλβανίας Σεντέρμπεου.

Ανάμεσα από Καλλονή και Πλατανιά, πάει στην Τούμπα

Στιγμιότυπο από την τελευταία αναμέτρηση κυπέλλου ΠΑΣ - Κασσιόπη/Κέρκυρα 1-0


Ανάμεσα στα παιχνίδια με Καλλονή και Πλατανιά ο ΠΑΣ θα ταξιδέψει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του κυπέλλου Ελλάδας.

Διπλές προπονήσεις με τους γνωστούς απόντες

Διπλές προπονήσεις με έξι απουσίες σήμερα Παρασκευή στον ΠΑΣ Γιάννινα


Διπλές προπονήσεις είχε το σημερινό (Παρασκευή) πρόγραμμα στον ΠΑΣ με τους γνωστούς απόντες Ίλιτς, Κοροβέση, Ακόστα (τραυματίες), Λία, Στρούνα, Κρητικό (διεθνείς). Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Προπόνηση δύναμης περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ακολούθησαν οι Ίλιτς, ενοχλήσεις στον αστράγαλο και Κοροβέσης, Ακόστα, ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Χωρίς διεθνείς, Ίλιτς, Κοροβέση, Ακόστα η προπόνηση

Η σημερινή δραστηριότητα του ΠΑΣ στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα


Ομαδική αμυντική τακτική περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ακολούθησαν οι Ίλιτς, ενοχλήσεις στον αστράγαλο και προληπτικά ο Ακόστα, ενοχλήσεις στον προσαγωγό.

Ο "Λόκο" ρίχνει όλο το βάρος στις ακαδημίες

Ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης μαθαίνει τα παιδιά το σωστό ποδόσφαιρο, γιατί ο ίδιος το ξέρει πολύ καλά


Ο Ατρόμητος ’95 με δήλωσή του στην ΕΠΣΗΠ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας. Παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Εδουάρδο Κοντογιωργάκης με παίκτες που ο μέσος όρος ηλικίας ήταν 16-17 ετών, δεν ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες που υπήρχαν με συνέπεια την αποχώρηση από το πρωτάθλημα.

Δέκα ομάδες με 165 παίκτες κατεβάζει ο ΠΑΣ Γιάννινα!

Οι παίκτες, οι προπονητές και οι γενικοί αρχηγοί των 10 ομάδων του Ερασιτέχνη ΠΑΣ


Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ ανακοίνωσε τα ρόστερ των ομάδων του που θα λάβουν μέρος στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ για τη νέα σαιζόν. Αναλυτικά η παρουσία στο δελτίο Τύπου που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ερασιτεχνικής ομάδας.

Άλλη μια σπουδαία μάχη για τους Τσίλη και Παππά

Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα παράκτιας κωπηλασίας θα λάβουν μέρος Τσίλης και Παππάς του ΝΟΙ

Μια σπουδαία κωπηλατική διοργάνωση, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παράκτιας Κωπηλασίας, θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη, από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου, με την συμμετοχή 500 περίπου αθλητών από τουλάχιστον 20 χώρες.

Σχολή τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του Β. Λάκη

Σχολή τερματοφυλάκων στις ακαδημίες του Βασίλη Λάκη στην Αθήνα


Από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου του παλιού διεθνή άσσου Βασίλη Λάκη, λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο Τύπου που αφορά τη δημιουργία σχολής τερματοφυλάκων.
Η Ακαδημία Β.Λάκη - Ατρόμητος Χαλανδρίου, στα πλαίσια της ποιοτικής αναβάθμισης των υπηρεσιών της,  συμφώνησε σήμερα με τους προπονητές τερματοφυλάκων Βασίλη Αλεξούδη και Χρυσόστομο Μιχαηλίδη,για τη δημιουργία Σχολής Τερματοφυλάκων, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Β.Λάκη (3η πάροδος Φραγκοκλησιάς-Μαρούσι).

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

Η δραστηριότητα των ακαδημιών του ΠΑΣ στην Αθήνα

Σε πλήρη δράση και οι ακαδημίες του ΠΑΣ στην Αθήνα

Σε κανονικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν τις ομάδες, Παιδική, Παμπαιδική, Τζούνιορ, της ακαδημίας που έχει ιδρύσει η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στην Αθήνα.

Ο ΠΑΣ ισοπαλία 1-1 με την Σκεντέρμπεου Αλβανίας

Ο σκόρερ του ΠΑΣ στο φιλικό με την Σκεντέρμπεου Σταμάτης Σαπαλίδης

Στο φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» ΠΑΣ και Σκεντέρμπεου Αλβανίας αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Το 1-0 έγινε στο 69’ με τον Σαπαλίδη και το 1-1 στο 89’ με τον Αλικάι. Οι Αλβανοί στο 10’ είχαν δοκάρι σε σουτ του Αλικάι. Στο α’ μέρος ήταν καλύτερη η Σκεντέρμεου ενώ στην επανάληψη ο ΠΑΣ είχε καλύτερο αγωνιστικό πρόσωπο και περισσότερα τρεξίματα.

Ο Πανιώνιος επόμενος αντίπαλος του ΠΑΣ

Με Πανιώνιο θα παίξει ο ΠΑΣ τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου.

Το 3ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι θα δώσει ο ΠΑΣ, αφού η σούπερ λίγκα αποφάσισε η 6η αγωνιστική να γίνει την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου, Έτσι το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει με την 7η αγωνιστική και ο ΠΑΣ θα παίξει τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, 19:30 στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο. Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το a-sports.gr

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Αναγκαίες διευκρινήσεις από την ΕΠΣΗΠ

Δύο ανακοινώσεις με ενδιαφέρον από την ΕΠΣΗΠ


Η ΕΠΣΗΠ με ανακοίνωσή της και με αφορμή επιστολή μητέρας ποδοσφαιριστή που παραπονέθηκε ότι ο γιός της δεν αξιολογήθηκε αξιοκρατικά για τις ομάδες της Ένωσης, τονίζει ότι είναι πάγια αρχή να μη μπαίνει σε τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις.

Στην Εθνική Ελπίδων κλήθηκε ο Τάσος Κρητικός

Ο Τάσος Κρητικός κλήθηκε στην εθνική ελπίδων από τον Κώστα Τσάνα


Στην εθνική ελπίδων κλήθηκε ο Τάσος Κρητικός του ΠΑΣ για τις διεθνείς υποχρεώσεις στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού του 2015 στο τριήμερο από τις 9 ως τις 11 Οκτωβρίου. Έτσι ο Κρητικός δεν θα αγωνιστεί αύριο με την Σκεντέρμπεου.

Τετάρτη το φιλικό στις 4 μμ με γενική είσοδο 5 ευρώ

Την πρωταθλήτρια Αλβανίας υποδέχεται αύριο Τετάρτη στις 4 μμ ο ΠΑΣ με γενική είσοδο 5 ευρώ.

Αύριο Τετάρτη (8/10) στις 4 το απόγευμα (και όχι στις 5 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί) θα γίνει το φιλικό παιχνίδι με την Αλβανική ομάδα Σκεντέρμπεου Κορυτσάς. Θα υπάρξει γενική είσοδος 5 ευρώ. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Θα είναι γλυκός ή πικρός ο καφές στην πλατεία;

Για τον Πανιώνιο ετοιμάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα θέλοντας να πιεί γλυκό καφέ στη γνωστή πλατεία Νέας Σμύρνης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες και με συνεχή βροχή ξεκίνησαν πάλι από χτες οι προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα. Με τους παίκτες να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους γιατί το γήπεδο είχε λασπόνερα αφού από την Κυριακή υπάρχει κακοκαιρία στα Γιάννινα και έντονες βροχοπτώσεις.

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Σε.... χειμωνιάτικο φόντο η προπόνηση του ΠΑΣ

Σε βροχή και κρύο έγινε σήμερα η προπόνηση του ΠΑΣ μετά το διήμερο ρεπό του Σαββατοκύριακου.

Σε… χειμωνιάτικο φόντο έγινε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ υπό βροχή και με πεσμένη αισθητά την θερμοκρασία. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ: «Με δύσκολες καιρικές συνθήκες  λόγω της έντονης βροχόπτωσης πραγματοποιήθηκε η σημερινή απογευματινή προπόνηση.

Πλακέτα και στον Γιάννη Πετράκη στη Λιμνοπούλα

Ο Γιάννης Πετράκης με τον Μάκη Στάθη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία 75 κιλών



Τιμήθηκε και ο Γιάννης Πετράκης για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και γενικότερα στον αθλητικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας που έγινε στα Γιάννινα. Στην ιστοσελίδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο facebook αναρτήθηκε το παρακάτω ρεπορτάζ: Ολοκληρώθηκε χθες στα Γιάννινα, στο κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας . Ο Γιαννιώτης πυγμάχος Μάκης Στάθης αγωνίστηκε στον τελικό των 75 κιλών της διοργάνωσης και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Με 10 ομάδες μπαίνει στη μάχη ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ!

Με 10 ομάδες ξεκινά τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ!


Σε πλήρη αγωνιστική δράση μπαίνουν και οι ομάδες του Ερασιτέχνη ΠΑΣ καθώς το Σαββατοκύριακο θα λάβουν μέρος σε 10 αγώνες. Αναλυτικά το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα του σωματείου.... Δέκα αγώνες, επτά στην έδρα μας το Σαββατοκύριακο 11 και 12/10/2014.

Σε εκπαιδευτικά σεμινάρια ο Φίλιππος Σκόρδος

Στιγμιότυπο από την πρακτική εξάσκηση του σεμιναρίου με τον Φίλιππο Σκόρδο (δεξιά) σε πλήρη δράση.

Σε εκπαιδευτικά σεμινάρια επιστημονικής φύσεως συμμετείχε ο φυσιοθεραπευτής του ΠΑΣ Φίλιππος Σκόρδος. Παραθέτουμε το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας  Φίλιππος Σκόρδος συμμετείχε στα εκπαιδευτικά σεμινάρια μυοσκελετικής αποκατάστασης INDIBA activ που πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα.

Σεμινάρια πρώτων βοηθειών στον Αστέρα Ιωαννίνων

Η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ιωαννίνων 


Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΠΑΣ Αστέρας Ιωαννίνων μετά από αίτημα της προς το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, πραγματοποίησε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014, εκπαίδευση της Διοίκησης και των παικτριών πάνω σε θέματα πρώτων βοηθειών.

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ο ΠΑΣ στο μικροσκόπιο της στατιστικής και των αριθμών!

Τι δείχνει η στατιστική για ΠΑΣ στα πέντε πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Ήσυχα περνά το Σαββατοκύριακο για τους παίκτες του ΠΑΣ, αφού ο Γιάννης Πετράκης έδωσε διήμερο ρεπό. Οι προπονήσεις θα ξαναρχίσουν αύριο το απόγευμα.