Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Λευκή ισοπαλία 0-0 Αστέρας και Ολυμπιακός

Ισοπαλία 0-0 και στην Τρίπολη ο Αστέρας με τον Ολυμπιακό

Στην τρίτη του βαθμολογική του απώλεια ανάγκασε τον Ολυμπιακό ο Αστέρας στην Τρίπολη στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0 σε ένα ματς που εξελίχθηκε σε μία πολιορκία των «ερυθρολεύκων» που ωστόσο αποδείχθηκε άκαρπη.

Γ. Χριστόπουλος: Θέλαμε πολύ τη νίκη αλλά....

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου στη συνέντευξη Τύπου


Πικραμένος φάνηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που δεν κέρδισε η ομάδα του και σε δηλώσεις ανέφερε και τα εξής: «Σήμερα θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, γιατί θα μας άλλαζε ένα επίπεδο όσον αφορά το βαθμολογικό πίνακα.

Γ. Πετράκης: Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό

Τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης


Στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής: «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι σε πολλή καλή κατάσταση και προέρχεται από θετικά αποτελέσματα που έχει πολύ καλή ποιότητα υλικού και βάθος.

Μ. Βελλίδης: Η ομάδα ήταν πολύ καλά στημένη

Οι δηλώσεις του Μάρκου Βελλίδη για το ματς στον Πλατανιά

Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης που είναι ιδιαίτερα σταθερός από την αρχή της σαιζόν όπως σήμερα και στα Περιβόλια, σε δηλώσεις στη NOVA τόνισε τα εξής: «Η ομάδα μας στήθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.

Θ. Μπέριος: Πήραμε το βαθμό και συνεχίζουμε

Τι είπε στη NOVA ο δυναμικός αμυντικός του ΠΑΣ Θοδωρής Μπέριος


Δηλώσεις στη NOVA έκανε ο Θοδωρής Μπέριος που μεταξύ άλλων τόνισε: «Πρώτος στόχος εκτός έδρας είναι να μη δεχτείς γκολ. Και αν βάλεις ένα γκολ μπορείς να πάρεις και τη νίκη.

Ισοπαλία 1-1 η Κ-15 του ΠΑΣ μέσα στη Βέροια

Για το πρωτάθλημα νέων Κ-15 Βέροια - ΠΑΣ Γιάννινα 1-1


Ισόπαλος 1-1 ήρθε ο αγώνας της ομάδας Κ15 του ΠΑΣ με την Βέροια που έγινε στο γήπεδο Αγίου Γεωργίου Ημαθίας στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του αντιστοίχου πρωταθλήματος της super league.

Καλό ματς και 2-2 η Βέροια με Πανιώνιο

Ισοπαλία 2-2 στο ματς της Βέροιας με τον Πανιώνιο


Βέροια και Πανιώνιος ήρθαν ισόπαλοι 2-2, με τους Μακεδόνες να γνωρίζουν την πρώτη εντός έδρας απώλεια βαθμών και τους «κυανέρυθρους» να παίρνουν τον «παρθενικό» πόντο μακριά απ' το «σπίτι» τους στη φετινή Σούπερ Λιγκ.

Ο Αγκιλέρα ψηφίστηκε MVP του αγώνα

Οι δημοσιογράφοι ανέδειξαν MVP του αγώνα τον Αγκιλέρα του Πλατανιά

ΠΗΓΗ: athlitiko.gr

Τον πολύ ανεβασμένο στα τελευταία παιχνίδια αλλά και γενικότερα φέτος, Χουάν Αγκιλέρα Νούνιες ανέδειξαν οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στο γήπεδο Περιβολίων ως τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (ΕΛΕΠΑΠ MVP).

Αν και σε κακή μέρα ο ΠΑΣ, "τσίμπησε" τον βαθμό

Αφού δεν έχασε αυτό το παιχνίδι (απ' όπου και το στιγμιότυπο) ο ΠΑΣ, δεν θα χάσει ποτέ! (ΦΩΤΟ sportfmxania.gr)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρότι βρέθηκε σε άσχημη μέρα και έκανε ίσως το χειρότερο παιχνίδι στη μέχρι τώρα πορεία του, τελικά κατάφερε να «αποδράσει» με ισοπαλία 0-0 από τα Περιβόλια των Χανίων κόντρα στον Πλατανιά. Ο «Άγιαξ» αφού δεν έχασε σ’ αυτό το ματς που είχε τα χάλια του, ειδικά στο α’ μέρος, τότε δεν πρόκειται να χάσει ποτέ.

Γ. Ντάσιος: Πάμε για τους τρεις βαθμούς

Ο Γιώργος Ντάσιος μιλά στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα


Ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος δήλωσε στη NOVA ότι ο ΠΑΣ πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο ματς με τον Πλατανιά και με στόχο τη νίκη. Πιο συγκεκριμένα τόνισε:

Γ. Πετράκης: Δύσκολο ματς, πρέπει να έχουμε ετοιμότητα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη NOVA και στο Βαγγέλη Πήχα


Στη NOVA και στον ρεπόρτερ Βαγγέλη Πήχα μίλησε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης. Σε ερώτηση για το ματς με τον Πλατανιά και την παρουσία εκεί του Γιάννη Χριστόπουλου ανέφερε:

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Γ. Χριστόπουλος: Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι


Στο φιλικό που έγινε το καλοκαίρι στο Καρπενήσι ο Γιάννης Χριστόπουλος τα λέει με παίκτες του ΠΑΣ

Στους στόχους του Πλατανιά αναφέρθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια για ν’ απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ανακοινώθηκε και η αποστολή του ΠΑΣ

Με 18 παίκτες στην αποστολή ο ΠΑΣ είναι από το μεσημέρι στα Χανιά

Στα Χανιά βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΣ καθώς αύριο Σάββατο 1 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει στα Περιβόλια τον Πλατανιά. Εκτός αποστολής πλην του Κοροβέση που κάνει αποθεραπεία, έμειναν και άλλοι νεαροί παίκτες όπως Αυγενικού, Ηλιάδης, Γαρουφαλιάς, Ιωάννου, Γιαννιώτης, Κρητικός.

Από τον "Άγιαξ" κρίνεται η τύχη του Δικέφαλου

Για να προκριθεί ο ΠΑΟΚ στο κύπελλο δεν αρκεί μόνο να κερδίσει μέσα στην Κέρκυρα, αλλά παράλληλα πρέπει να κερδίσει και ο ΠΑΣ τον Απόλλωνα Καλαμαριάς!

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Από το αποτέλεσμα του αγώνα της 3ης αγωνιστικής ΠΑΣ – Απόλλων Καλαμαριάς θα κριθεί η τύχη του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Τι έδειξε στην Τούμπα η παρακάμερα του PAOKTV

Η μάχη της Τούμπας από την παρακάμερα του PAOK TV


Τις αντιδράσεις των παικτών και τα παραλειπόμενα της αναμέτρησης του Κυπέλλου έχουν την ευκαιρία να δουν οι φίλοι του «Δικεφάλου». Όπως συμβαίνει σε κάθε ματς του ΠΑΟΚ, έτσι και στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για το Κύπελλο, η παρακάμερα του PAOK TV ήταν παρούσα. Οι φίλοι του «Δικεφάλου» λοιπόν έχουν την ευκαιρία να δουν αντιδράσεις των παικτών και τα παραλειπόμενα του αγώνα.

Τι απαντά για το "κάζο" ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου

Ο πρόεδρος της Νίκης Βόλου Ανδρέας Πάτσης απαντά γιατί δεν πληρώθηκαν οι διαιτητές

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ 94,6, για την ματαίωση του αγώνα κυπέλλου με την Ζάκυνθο και για όλη κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. 

Ποιους παίκτες επέλεξε ο Γιάννης Χριστόπουλος

Οι παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Χριστόπουλος για το ματς με τον ΠΑΣ


Να τριτώσει το καλό θέλει ο Πλατανιάς και μετά τις νίκες απέναντι σε Ξάνθη και Κέρκυρα να επικρατήσει και του ΠΑΣ στα Περιβόλια το Σάββατο (15:00).
Ο Γιάννης Χριστόπουλος, που θα τεθεί αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, δεν υπολογίζει στους τραυματίες Γουνδουλάκη, Μιλούνοβιτς, Νέπλιακ, Ντεντάκη, Περιστερίδη και Σέχου, με τον τελευταίο να υποβάλλεται σήμερα σε αρθροσκόπηση.

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Παρασκευή μέσω Θεσσαλονίκης "πετά" για τα Χανιά

Συνέχεια της επιτυχίας με τον ΠΑΟΚ θέλει να δώσει ο θρυλικός ΠΑΣ μέσα στον Πλατανιά

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ανήκει πλέον στο παρελθόν και στον ΠΑΣ όλοι έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον στο ματς του Σαββάτου (1/11) με τον Πλατανιά στο γήπεδο Περιβολίων. Σήμερα Πέμπτη έκαναν αποκατάσταση όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η Νίκη Βόλου δεν είχε να πληρώσει τη διαιτησία

Χάνει στα χαρτιά το ματς με τη Ζάκυνθο η Νίκη Βόλου γιατί δεν είχε να πληρώσει τα έξοδα διαιτησίας! (ΦΩΤΟ magnesiasports.gr)


Ο αγώνας του κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό ματαιώθηκε υπέρ της Ζακύνθου που θα πάρει το ματς στα χαρτιά. Ο λόγος; Δεν καταβλήθηκαν τα χρήματα στους διαιτητές. Πραγματικά μαύρη σελίδα για τη Νίκη Βόλου και ντροπιαστική στιγμή για την ιστορία της. Το φύλλο αγώνος έκλεισε μισή ώρα μετά την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης...

Ο Κομίνης σφυρίζει το Σάββατο στον Πλατανιά

Ο Γιώργος Κομίνης από τη Θεσπρωτία ρέφερι στο  ματς Πλατανιάς - ΠΑΣ Γιάννινα


Ο διαιτητής Γιώργος Κομίνης από το σύνδεσμο Θεσπρωτίας θα διευθύνει τον αγώνα Πλατανιάς – ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει το Σάββατο στις 3 το μεσημέρι. Βοηθοί του θα είναι οι Καρατζίκας (Αθηνών), Σταθόπουλος (Ηλείας) και τέταρτος διαιτητής ο Παππάς (Αθηνών). Παρατηρητής ο Τσαχειλίδης (Πειραιά).

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου 2014

Α. Αναστασιάδης: Είμαι απογοητευμένος από το αποτέλεσμα

Ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής Άγγελος Αναστασιάδης δήλωσε πικραμένος για το αποτέλεσμα

Και ποιος μπορεί να είναι ευχαριστημένος μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα; Ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν είχε κάτι κακό να πει για τους παίκτες, αλλά δήλωσε απογοητευμένος από το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι δεν ανταμείφτηκαν οι κόποι τους, ενώ παραδέχθηκε ότι το Κύπελλο πλέον απομακρύνεται σαν στόχος.

Γ. Πετράκης: Κατάθεση ψυχής έκαναν οι παίκτες

Τα εύσημα στους παίκτες απένειμε ο Γιάννης Πετράκης


Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τους παίκτες του ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα κ. Πετράκης και δικαιολογημένα μετά την ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα στην Τούμπα.

Οι ρεζέρβες του ΠΑΣ έβαλαν μπουρλότο στην Τούμπα

Μπουρλότο στην Τούμπα έβαλε ο θρυλικός "Άγιαξ της Ηπείρου"


Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρότι έπαιξε με 9 αναπληρωματικούς έβαλε μπουρλότο στην Τούμπα καθώς πήρε 1-1 από τον ΠΑΟΚ που έπαιξε κομπλέ και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ελλάδος.

Χωρίς 7 η Κέρκυρα υποδέχεται την Καλαμαριά

Τη μισή ομάδα θα έχει στη διάθεσή του για το αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου (φωτο)

Μισή ντουζίνα και… κάτι είναι οι απουσίες που μετράει ο Μιχάλης Γρηγορίου για το παιχνίδι Κυπέλλου της Πέμπτης (30/10) με την Καλαμαριά. Ο τεχνικός της Κέρκυρας δεν έχει στη διάθεσή του επτά παίκτες και, φυσικά, μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Το Βελισσάριο πέρασε με διπλό από την Κόνιτσα

Με γκολ του Αντώνη Βλάχου (φωτο) ο Α. Ο. Βελισσαρίου κέρδισε 1-0 μέσα στην Κόνιτσα την τοπική Πίνδο και παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.


Σήμερα Τετάρτη έγιναν οι αγώνες της 6ης αγωνιστικής καθώς είχαν αναβληθεί για σήμερα λόγω της απαγόρευσης των αγώνων που είχε γίνει με αφορμή το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού στα επεισόδια που έγιναν στην Αλικαρνασσό.

Κυπελλούχος σε άνδρες και γυναίκες ο "ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ."

Κυπελλούχος στους άνδρες και γυναίκες ο ΓΑΣ Ιωαννίνων (ΦΩΤΟ: giannenavolley.gr)


Σαρωτικές ήταν και οι δύο ομάδες Ανδρών και Γυναικών του ΓΙΑΝΝΕΝΑ Α.Σ. στους τελικούς κυπέλλου ΕΣΠΕΔΕ 2014 που διεξήχθησαν στο κλειστό Φιλιππιάδας την Κυριακή 26/10/2014.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Χωρίς Περέϊρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ

Χωρίς τον Φακούντο Περέϊρα ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ.

Μια μικρή οδοντιατρική επέμβαση, είναι η αιτία που ο Φακούντο Περέιρα θα χάσει το ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο  Αργεντίνος  έκανε μια μικρή οδοντιατρική επέμβαση και λόγω της φαρμακευτικής αγωγής που ακολουθεί δεν συμμετείχε στην προπόνηση της Τρίτης.

Με 7 απόντες ο ΠΑΣ στον αγώνα κυπέλλου

Ο Δημήτρης Σωτηρίου θα καθίσει στην Τούμπα κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ

Αρκετούς παίκτες κράτησε εκτός ο Γιάννης Πετράκης σε ότι αφορά τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ που θα γίνει την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου και ώρα 19:30 στο γήπεδο της Τούμπας. Και τούτο για να ξεκουραστούν αλλά και να προφυλαχτούν από τυχόν τραυματισμούς, καθώς το Σάββατο υπάρχει το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Στην Τούμπα με το βλέμμα στον Πλατανιά ο ΠΑΣ

Προέχει το πρωτάθλημα αλλά και το κύπελλο δεν αφήνει αδιάφορο τον "Άγιαξ της Ηπείρου"

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στον ΠΑΣ μπορεί να έχουν στο μυαλό τους το πρωτάθλημα και το δύσκολο ματς του Σαββάτου μέσα στον Πλατανιά, αλλά αυτές τις σκέψεις θα τις αφήσουν για λίγο στην άκρη, καθώς αύριο (Τετάρτη 29/10)  στις 19:30 υπάρχει το παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το πανόραμα των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων

Αποτελέσματα, βαθμολογίες, επόμενη αγωνιστική στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗΠ


Άναψε για τα καλά το ενδιαφέρον στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα Α', Β΄και Γ' κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ. Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα αποτελέσματα, βαθμολογίες και επόμενη αγωνιστική για κάθε κατηγορία.

Όλη η αθλητική κίνηση σε μπάσκετ, βόλεϊ, Χαντ μπωλ


Όλοι οι αγώνες στα αθλήματα εκτός ποδοσφαίρου...

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Για το πρωτάθλημα βόλεϊ Α2 ανδρών ο ΑΓΣΙ έχασε με 3-0 σετ στην Αμαλιάδα από την τοπική ομάδα Κόροιβος. Τα σετ: 25-18, 26-24, 25-20. 
ΚΟΡΟΙΒΟΣ (Γκουρμούτσας): Παπαθεοδώρου, Πατρινός, Φωτιάδης, Σωτηρόπουλος, Τσερεγκούνης, Παναγιωταράς Φ., Μιχόπουλος (λ) / Μαυροειδής, Παναγιωταράς Στ.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Μια δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για τον ΠΑΣ

Μια δύσκολη εβδομάδα ξεκινά για τον ΠΑΣ με τα παιχνίδια εκτός έδρας κόντρα σε ΠΑΟΚ και Πλατανιά.

Ο ΠΑΣ αφήνει πίσω το ματς με την Καλλονή καθώς μέσα σε λίγες μέρες έχει δύο δύσκολα παιχνίδια. Την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στις 19:30 θα παίξει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδος και στη συνέχεια το Σάββατο 1 Νοεμβρίου θα παίξει στα Περιβόλια Χανίων με τον Πλατανιά που σήμερα Κυριακή πέρασε με διπλό στο γήπεδο της Κέρκυρας.

Κ-17: Ισοπαλία 0-0 του ΠΑΣ στην Κομοτηνή

Η ομάδα νέων Κ-17 του ΠΑΣ που πήρε ισοπαλία 0-0 στην Κομοτηνή από τον Πανθρακικό

Ισόπαλος 0-0 έληξε ο αγώνας της ομάδας νέων Κ17 του ΠΑΣ με τον Πανθρακικό για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της super league.
Οι καλύτερες φάσεις
10' Σουτ του  Ψαρράς Ι., άουτ.
19'Σουτ -φάουλ του  Χακάν, δοκάρι και άουτ.
32' Κεφαλιά του  Σαραντίδη, άουτ.

Παραμονές παρέλασης παραιτήθηκε ο Γκατούζο!

Παραμονές παρέλασης παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ο Τζενάρο Γκατούζο


Η ήττα από την Αστέρα Τρίπολης φέρνει στον ΟΦΗ ακόμη πιο δυσάρεστες συνέπειες από την απλή απώλεια των τριών βαθμών στην μάχη της παραμονής! Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τεχνικός των Κρητικών, Τζενάρο Γκατούζο, παραιτήθηκε δημόσια, μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

Ο Υπουργός Κ. Τασούλας βράβευσε τον Χάρη Χαρίση

Από αριστερά Κώστας Τασούλας, Χάρης Χαρίσης και Αλέκος Καρύτσας


Ο Υπουργός Πολιτισμού, Κώστας Τασούλας, παρέδωσε το βραβείο «ΚΑΥΣΙΜΑ ΜΠΑΡΑΤΣΑΣ MVP», για τον αγώνα με την Α.Ε.Λ. ΚΑΛΛΟΝΗΣ, στον Χάρη Χαρίση.

Κ-20: Νίκη με ανατροπή 2-1 του ΠΑΣ Γιάννινα

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση των ομάδων νέων Κ-20 ΠΑΣ και Καλλονής.

Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ κέρδισε 2-1 με ανατροπή την Καλλονή με γκολ των Κοζάκη (48΄) και Τάχια (80΄). Το γκολ των φιλοξενούμενων ο Τριανταφύλλου (35’).

Η Κ-15 άτυχη έχασε 3-1 στο Βόλο από τη Νίκη

Οι παίκτες της Νίκης Βόλου πανηγυρίζουν ένα από τα τρία γκολ που σημείωσαν (ΦΩΤΟ goalpost.gr)


Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε στο Βόλο από την τοπική Νίκη η ομάδα νέων Κ-15 του ΠΑΣ για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Οικονόμου παρά την ήττα τους ικανοποίησαν με την απόδοσή τους.