Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Κ-15: ΠΑΣ - Παναιτωλικός 0-1

Για το πρωτάθλημα νέων Κ-15 ΠΑΣ - Παναιτωλικός 0-1


Για το πρωτάθλημα νέων Κ-15 ο ΠΑΣ έχασε 1-0 από τον Παναιτωλικό σήμερα το μεσημέρι στο ματς που έγινε στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι. Το γκολ της νίκης για τον Παναιτωλικό στο 74’ ο Βασιλάκας. Διαιτητής του αγώνα ο Μπούμπας (Ηπείρου).

Οι 19 παίκτες που επέλεξε ο Γ. Πετράκης

Η αποστολή του ΠΑΣ για τον Κυριακάτικο αγώνα με τη Νίκη Βόλου.


Για το Κυριακάτικο ματς με τη Νίκη Βόλου ο Γιάννης Πετράκης επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμεινε ο Ντάσιος που είναι τραυματίας και ο Κοροβέσης που κρίθηκε ανέτοιμος αφού είχε ενάμιση μήνα αγωνιστικής απραξίας. Στην αποστολή ο Γιάννης Πετράκης πήρε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Παν. Τζαναβάρας: Πάμε με πίστη στα Γιάννινα

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της Νίκης Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας


Ο προπονητής της Νίκης Βόλου Παναγιώτης Τζαναβάρας σε δηλώσεις στη NOVA ανέφερε για το παιχνίδι της ομάδας του με τον ΠΑΣ: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα είναι μια πολύ καλή ομάδα. Θεωρώ ότι και για τη Νίκη δεν υπάρχει κανένα εύκολο παιχνίδι, όπως και για καμία άλλη ομάδα δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι και βλέπετε τι γίνεται.

Γ. Πετράκης: Θέλει πολύ προσοχή το ματς

Θέλει πολύ προσοχή το ματς με τη Νίκη Βόλου τόνισε ο Γιάννης Πετράκης


Στην Α’ Εθνική δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια τόνισε για το ματς με τη Νίκη Βόλου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης σε δηλώσεις που έκανε στη NOVA. Συγκεκριμένα τόνισε: «Για μένα το παιχνίδι αυτό δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα που θα παίξουμε. Στην Α’ Εθνική δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια.

Κ-20: Η Νίκη κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ

Η Νίκη Βόλου κέρδισε 2-0 τον ΠΑΣ στο πρωτάθλημα νέων Κ-20 (ΦΩΤΟ: superfm-gm)

Για το πρωτάθλημα νέων Κ-20 της σούπερ λίγκα ο ΠΑΣ έχασε 2-0 στα Γιάννινα από τη Νίκη Βόλου. Τα γκολ των φιλοξενουμένων στο 75’ με κεφαλιά ο Στρούγκης και στο 88’ ο Σιώμος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τάσης (Ηπείρου).

Με 20 παίκτες η ιστορική Νίκη στα Γιάννινα

Η αποστολή της Νίκης Βόλου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα (ΠΗΓΗ: magnesiasports.gr)


Με 20 άτομα στην αποστολή της θα ταξιδέψει για τα Γιάννενα η Νίκη, για τον αυριανό αγώνα (9/11, 17:15), με τον τοπικό ΠΑΣ. Οι παίκτες έκαναν πρωινό χαλάρωμα στο κεντρικό γήπεδο του Πανθεσσαλικού Σταδίου, ενώ αμέσως μετά ο Παναγιώτης Τζαναβάρας ανακοίνωσε την αποστολή.

Τέτοια ματς πρέπει να τα κερδίζει ο ΠΑΣ

Μόνο νίκη θέλει ο ΠΑΣ στο ματς με τη Νίκη Βόλου που θα γίνει την Κυριακή 9 Νοεμβρίου και ώρα 17:15 (NOVA 4)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με μοναδικό απόντα τον Γιώργο Ντάσιο θα παραταχτεί αύριο ο ΠΑΣ κόντρα στη Νίκη Βόλου στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος σούπερ λίγκα.

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Στα 40 του χρόνια αποβλήθηκε μετά από 12 χρόνια!

Αποβολή Κατερίνη μετά από 12 χρόνια. Έχει και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τις δικές του χάρες

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Είχε να δει κόκκινη κάρτα 12 ολόκληρα χρόνια, παίζοντας σε πολλές ομάδες Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Και οι αποβολές που είχε στην καριέρα του ήταν ελάχιστες.

Δύσκολα να προλάβει το ματς ο Ντάσιος

Χωρίς Ντάσιο συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ

Ούτε σήμερα Πέμπτη προπονήθηκε ο Γιώργος Ντάσιος και είναι πιθανόν να μη προλάβει το ματς της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου. Βέβαια υπάρχει και το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου αλλά αφενός μεν έχασε προπονήσεις και αφετέρου αν δεν είναι 100% δεν θα ρισκάρουν να παίξει, για να τον έχουν έτοιμο στα επόμενα παιχνίδια, αφού μεσολαβεί μετά το ματς με τη Νίκη και η διακοπή του πρωταθλήματος.

Όνειρα για θετικό αποτέλεσμα κάνουν στη Νίκη

Άνεμος αισιοδοξίας φυσά στη Νίκη Βόλου για θετικό αποτέλεσμα στα Γιάννινα

ΠΗΓΗ: magnesiasports.gr

Mε απογευματινή προπόνηση στη Χλόη συνεχίζεται η προετοιμασία της Νίκης Βόλου ενόψει της εξόδου στα Γιάννενα. Ο Παναγιώτης Τζαναβάρας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του εκτός από τον Ροτζέριο που έχει ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα αλλά ακόμη δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο Αμπάρκιολης θα σφυρίξει την Κυριακή στα Γιάννινα

Ο Απόστολος Αμπάρκιολης ρέφερι στο ματς της Κυριακής στα Γιάννινα


Ο διαιτητής Απόστολος Αμπάρκιολης του συνδέσμου Καβάλας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα της Κυριακής ΠΑΣ Γιάννινα – Νίκη Βόλου. Βοηθοί του είναι οι Νικόλαος Καραϊσαρίδης (Πιερίας), Ιωάννης Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας). Τέταρτος διαιτητής ο Κωνσταντίνος Ιωαννίδης (Αργολίδας) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γεώργιος Γιαννόπουλος (Αθηνών). 

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Ο Αναστασιάδης, ο Χριστόπουλος και ο ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Άγγελος Αναστασιάδης αρχές Δεκεμβρίου 2011 που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο ΠΑΣ πέρασε και το εμπόδιο του Πλατανιά παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0).

Δεν προπονήθηκε και σήμερα (Τετάρτη) ο Ντάσιος

Ο Γιώργος Ντάσιος είναι ο μοναδικός απόντας από τις προπονήσεις του "Άγιαξ"


Συνεχίστηκε και σήμερα η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου. Μοναδική απουσία από το πρόγραμμα ήταν του Γιώργου Ντάσιου που συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας, αφού έχει ενοχλήσεις στη γάμπα.

Μεταγραφικά σενάρια για το Μάρκο Βελλίδη

Μεταγραφικά σενάρια στο διαδίκτυο για τον Μάρκο Βελλίδη, αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς

Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν και ίσως είναι ο πιο σταθερός παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο λόγος για τον Μάρκο Βελλίδη, ο οποίος δεν έχει δειχτεί γκολ στα τελευταία τρία παιχνίδια της ομάδας του.

Δύο φορές προσοχή θέλει το ματς με Νίκη Βόλου

Μη παρασυρθεί κανείς επειδή η Νίκη Βόλου είναι στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο Νίκος Κοροβέσης είναι το νέο πρόσωπο στον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς επιστρέφει στην ομάδα μετά από ενάμιση μήνα αποχής. Από χτες άρχισε να ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα, αλλά δεν είναι σίγουρο αν θα τον έχει ο Γιάννης Πετράκης στα πλάνα για το ματς της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου.

Παίζει μπάλα και στα 56 χρόνια του!

Πολλοί παίκτες άνω των 40 ετών παίζουν σε ερασιτεχνικές ομάδες.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τα ποδόσφαιρο είναι για όλες τις ηλικίες, αρκεί να το λένε τα πόδια και η καρδιά.

Τέλος ο Άκης Μάντζιος από τον Πανθρακικό

Τέλος από τον Πανθρακικό ο προπονητής Άκης Μάντζιος

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται από την Τετάρτη ο Πανθρακικός με τον Άκη Μάντζιο να αποτελεί παρελθόν. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά. Για τον λόγο αυτό παραχωρήθηκε και συνέντευξη Τύπου με την παρουσία του μεγαλομετόχου του Πανθρακικού κου Καραολάνη, του Προέδρου κου Τζελέπη και του Άκη Μάντζιου όπου και ανακοίνωσαν την απόφαση αυτή. 

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Επιστρέφει και ο Νίκος Κοροβέσης στον ΠΑΣ

Επιστρέφει μετά από καιρό και ο Νίκος Κοροβέσης στον ΠΑΣ


Μετά το χτεσινό ρεπό που έδωσε ο Γιάννης Πετράκης στους παίκτες από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ενοχλήσεις στη γάμπα έχει ο Ντάσιος χωρίς όμως να υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια με Νίκη Βόλου

Με τιμές 10 και 15 ευρώ κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τη Νίκη Βόλου


Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα, Δευτέρα 03/11/ 2014, η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - NIKH ΒΟΛΟΥ, που θα διεξαχθεί το  Κυριακή 9/11/2014, και ώρα 17:15, στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ».

Τετράδα για... φίλημα έρχεται για τον "Άγιαξ"

Σήμερα Δευτέρα όλοι ξεκουράζονται στον ΠΑΣ


Στον ΠΑΣ Γιάννινα μπορεί κανείς να μη είναι ικανοποιημένος για την εμφάνιση στο προχτεσινό παιχνίδι στα Περιβόλια με τον Πλατανιά, αλλά ο βαθμός της ισοπαλίας κρίνεται θετικό αποτέλεσμα.

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Πέρασε ένας χρόνος χωρίς τον Βαγγέλη Λέκκο

Ένας χρόνος χωρίς τον Βαγγέλη Λέκκο. Όμως ζει στις καρδιές όλων μας.



Πως περνά ο καιρός χωρίς να το καταλάβουμε. Σαν από ψέμα μας φαίνεται ότι συμπληρώνεται τις μέρες αυτές ένας χρόνος από τότε που έφυγε για το ταξίδι της αιωνιότητας ο Βαγγέλης Λέκκος. Έχουμε ακόμα την αίσθηση ότι πήγε σε κάποια δημοσιογραφική αποστολή με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από τις αμέτρητες που έχει κάνει επί σειρά ετών και θα γυρίσει.

Πολυτιμότατος είναι τελικά ο βαθμός στον Πλατανιά

Πολυτιμότατος αποδεικνύεται ο βαθμός που πήρε ο "Άγιαξ της Ηπείρου" στο γήπεδο του Πλατανιά


Με τη νίκη 2-0 του Παναθηναϊκού επί του Ατρόμητου στη Λεωφόρο ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Σαββατοκύριακου για την 9η αγωνιστική της σούπερ λίγκα. Δευτέρα βράδυ θα πέσει η αυλαία με τον αγώνα Καλλονή – Λεβαδειακός στη Μυτιλήνη.

K-20: Νίκη 2-1 του ΠΑΣ μέσα στον Πλατανιά

Σημαντική νίκη με 2-1 πέτυχε ο ΠΑΣ επί του Πλατανιά για το πρωτάθλημα νέων Κ-20


Σημαντική νίκη με 2-1 επί του Πλατανιά στην Κρήτη πέτυχε η ομάδα νέων Κ-20 του ΠΑΣ για το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα. Τα γκολ για τους Γιαννιώτες Κοζάκης, Λάμπρου και για τον Πλατανιά ο Χαλκιαδάκης.

Κ-17: Ισοπαλία ο ΠΑΣ εκτός έδρας με ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ 0-0 για το πρωτάθλημα νέων Κ-17


Για το πρωτάθλημα σούπερ λίγκα Κ-17 στη Θεσσαλονίκη ΠΑΟΚ και ΠΑΣ αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0


ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Λιάπτσης, Αηδονίδης, Πασπαλάς (75' Χαραλαμπίδης), Δοδοντσάκης, Κυριλλίδης, Κουτούσης, Μίσκοβιτς (60' Κλιγκόπουλος), Κωνσταντίνου, Χατζηδήμπας (70' Καπρέτσος), Αργυρίου (46' Ευθυμίου).